Sci-Fi filmovi
Forum Zabava Film

atom atom   24.01.2017 u 20:22

Synchronicity (2015)

Fizičar Jim Bealeu je izmislio vremensku mašinu koja treba da "savija" prostor i vreme,dok bogati tajkun Klaus koji mu finansira projekat pokušava po svaku cenu da se dokopa te mašine.Kada odluči da ga testira,iz mašine se pojavi redak cvet iz budućnosti.Jim zatim upoznaje misterioznu devojku Abie(koju je video u društvu Klausa),koja ima potpuno isti cvet.Kako bi otkrio da li je u pitanju zavera,Jim će se vratiti u prošlost ksko bi otkrio istinu.

Nije loš film,niskobudžetni time travel možda je malo sporija radnja,ali evo dajem mu 6/10.

Air (2015)

Nakon nuklearne apokalipse,dva čoveka imaju zadatak da održavaju komore u kojima su poslednji ljudi na svetu,koji bi kasnije naselili zemlju i obnovili civilizaciju.Zapravo,oni održavaju protok vazduha,koji mora ostati ne zagađen.

Kada sam pročitao da je na filmu radio Robert Kirkman,bio sam u fazonu "vauu ovo je sigurno extra film!" i onda sam se razočaro.Mislim film nije loš,generalno scenario je dobar,glumačka postava isto(Norman Reedus glumi ) ali je spora radnja jbt ceo film čekam da se nešto desi,i to mi nije leglo.Zato evo njemu 5/10.
atom atom   25.01.2017 u 19:12

Parallels(2015)

Mamu im j**em pa ovo nije fiilm,već pilot epizoda za seriju.I ja se pitam zbog čega su je ukinuli?Dobro je urađeno,sviđa mi se koncept.Ostalo je mnogo pitanja na koje nikada nećemo dobiti odgovor,osim ako neka televizijska kuća ne uzme seriju.Baš šteta,ovo bi bila zanimljiva serija.
Ocena 9/10.
Tommy Tommy   25.01.2017 u 20:10

atom (25.01.2017/18:12)
Parallels(2015)

Mamu im j**em pa ovo nije fiilm,već pilot epizoda za seriju.I ja se pitam zbog čega su je ukinuli?Dobro je urađeno,sviđa mi se kon
ekstra je film, gledao sam ga kad je fox pisao o njemu, pise na wikipedji da ce film biti pretvoren u seriju pod nazivom The Building
atom atom   25.01.2017 u 22:10

Inception(2010)

Jako dobar film.Već par meseci sam nameravao da ga odgledam,i sada kada sam to učinio uopšte se nisam se pokajao.

Ocena 10/10
atom atom   02.02.2017 u 14:22

Arrival(2016)

Odlican film,preporuka svima! Moja ocena 9/10
atom atom   02.02.2017 u 23:19

iBoy(2017)

Lik pokuša da spasi školsku drugaricu od grupe maskiranih silovtelja,jedan od njih ga upuca u glavu pištoljem dok pokušava da pozove muriju preko svog iPhone-a.Onda se budi u bolnici gde mu doktor objašnjava da su neki delovi njegovog telefona ostali zaglavljeni u njegovom mozgu.Onda on dobija čudne spospbnosti.

Netflix i njegovi zanimljivi filmovi. Moja ocena 7/10
twistex twistex   05.02.2017 u 12:10

sto se tice ovog Arrival filma citao sam neke recenzije a ova je objasnila..po meni najrealniji osvrt..
FoX FoX   06.02.2017 u 18:20

Midnight Special (2016) - imdb.com/title/tt26 ... _sr_1

Prilično dosadan film.Ima visoku ocenu na imdb, ne znam zašto.
Jedino što je bilo zanimljivo u ovom filmu je završnica filma..
Nije loš film ali šta znam..očekivao sam više.

Moja ocena 6/10
atom atom   07.02.2017 u 22:05

Gantz(2010)

Žanr: sci fi,horror

Japanski film rađen po anime seriji.Dva lika ginu nakon što ih udari voz i bude se u nekom stanu u kome se nalaze još par ljudi koji su takođe poginuli ili se ubili.A na sredini stana se nalazi velika crna lopta koja je ustvari neki komp ili tako nešto elem neću da spojlam više,meni se svideo film odlično je urađen.

Moja ocena 8/10
atom atom   08.02.2017 u 23:52

AVP(2004)

Brutalica od filma.

Ocena 9/10

Forum početna