Sci-Fi filmovi
Forum Zabava Film

FoX FoX   18.04.2017 u 18:21

twistex (18.04.2017/09:16)
The Rift-2016
lose kritike uglavnom..ali posto je delom i srpski aj da pogledam..pa i nije tolika katastrofa..zasluzuje trenutnu ocenu na imdb 4.1/10
Zanimljiv opis Da li vredi pogledati ovo?
twistex twistex   18.04.2017 u 19:17

FoX (18.04.2017/16:21)
Zanimljiv opis Da li vredi pogledati ovo?
jeste zanimljivo ali nije dovoljno dobro ispalo..ako nemas nista u planu mozes na preskoke da odgledas
Cranium Cranium   22.04.2017 u 23:58

Odgledao kanadski sci-fi/mystery film "repeaters" i imam sledeće da izjavim za svoj testament. .

3 klinca zavisnika, na klinici za odvikavanje. Zbog nečega proživljavaju jedan te isti dan iznova i iznova. Budjenje u pola 8, pa odlazak u menzu. Svaki detalj je isti. Jedan klinac odlazi po mladju sestru u školu gde ga ona izbegava kao da je najgora narkomančina (kasnije saznajemo i zašto). Drugi klinac odlazi u zatvor, u posetu ćaletu. Koji ga psuje i tera od sebe preteći da je mrtav ako još jednom dodje. Treća klinka odlazi u bolnicu, u posetu ocu ali se pred sobom predomisli i odustane. Da bi joj par sati kasnije saopštili da joj je otac umro.

I tako iz dana u dan njih troje proživljavaju pakao i odbacivanja zbog svoje prošlosti.
Sve dok jednog dana ne odluče da provere hoće li se šablon ponoviti šta god uradili? Rešavaju da malo budi izvan zakona. Bivaju uhapšeni jednog dana, drugog dana klinka pada sa mosta i umire, trećeg dana se desi nešto petnaesto. Ali sledećeg jutra se bude u klinici za odvikavanje, bili dobri ili loši, živi ili mrtvi. Shvate (bar jedan od njih) da j**eno nema poente opirati se šablonu. Činio dobre ili loše stvari, na kraju se samo resetuješ. I tu počinje borba sa moralnim kodeksima koji su ionako diskutabilni, budući da znamo da su to bivši narkomani.

Od mene film dobija 7 od 10, i to samo jer je glumica u filmu preeeeeslatka. Inače zaslužuje ocenu sa imdb, malo je tupav. Ima neku pouku, ali je pouka poprilično plitka. Ali radnja filma je zanimljiva.
twistex twistex   04.05.2017 u 13:48

Pogledao ghost in the shell sa Skarlet..meni je ostavio bolji utisak nego anime iz 95-e..8/10
twistex twistex   05.05.2017 u 13:13

Colossal-2016
Glorija je mlada zena sa alko problemom..decko joj daje nogu dok se ne sredi..vraca se u porodicnu kucu..tu nalece na druga iz osnovne..on joj kao pomaze u nevolji..a u medjuvremenu u Seulu se pojavljuje ogromno cudoviste..kakve sad to veze ima..inace ceo film sam se pitao koji je problem sa ovim likom(Oskar-Glorijin skolski)..bas je bio naporan/bezobrazan i malo je falilo da uletim i isprebijam ga..odavno je trebao u LAZI da zavrsi..onako nijednog trenutka film nije bio dosadan..rekao bih mozda simpaticna drama/misterija..7/10
twistex twistex   04.06.2017 u 10:37

Life-2017
poprilicno mi se svideo film..mada i kritika je u pravu da ima dosta nelogicnosti..al ajde dobre stvari su sto je dosta napet zanimljiv dobra prica dobri glumci..dakle 6-clana grupa astronauta istrazuju neki vanzemaljski oblik zivota..to prvo lici na neki cvetic da bi naraslo u ogromnu krvozednu hobotnicu kojoj niko i nista ne moze..mozda visoka ocena od mene posto ne bi mnogo o nelogicnostima 8/10
FoX FoX   12.06.2017 u 18:10

Odgledao sam Passengers (2016).

Opis : Svemirski brod putuje na udaljenu kolonijalnu planetu i prevozi hiljade putnika. Ali brod ima kvar u komorama za spavanje., i kao rezultat toga jedan putnik se probudi 90 godina ranije...

Zanimljiv film.Baš mi je legao Grafika je odlična,gluma...pa nije loša...gotivna mi je ova Dzenifer Lorens,ali nekako mi ne glumi ubedljivo...na momente mi je smešan onaj njen glasić kad se dere...ali sve u svemu,ok je gluma...priča,kao što twistex reče,mogla je biti bolja

Moja ocena 8/10
twistex twistex   17.06.2017 u 21:23

Power Rangers-2017
nikad docekati dobar snimak..unapred sam mu dao 9/10..trejler je bio vrlo dobar..e sad..gledamo sat i po zgode i nezgode 5 tinejdzera..tek na kraju malo fajta koji je bas trapavo odradjen..ok mozda je ovo samo upoznavanje sa poreklom rendzera..mozda bude nastavak gde ce biti bolja prica..vise fajta..glumci su uglavnom ok..i jos nesto..nema Balka i Skala..nijednom nisu prikazali cuvenu teleportaciju..u ime godina i godina gledanja na pinku ne mogu da dam manje od 7/10
Cranium Cranium   18.06.2017 u 00:04

Aaaaaa vidi ga što je morao pre mene da lupi recenziju.

Elem, odgledao film power rangers (2017) i kao veliki fan rendzera, za sve godine provedene uz jutarnji omnibus na pinku, u ime svih sati i sati provedenih mlateći se po kraju sa ostalim "rendzerima" , u ime svih lepih uspomena iz detinjstva vezanih za ovo, za odjavnu scenu gde se pojavljuje moja druga simpatija ikada, za odjavnu scenu gde se najavljuje lagani nastavak. Baš onako kako i treba da se desi, dajem ovom filmu 10 od 10.

Vredi manje, ali ja ga neću sakatiti. Vratio me je u detinjstvo.

Elem, Dzejson je klinac koji ima problema sa karakterom. Ulazi iz sranja u sranje. Uspeva da posle jednog nestašluka izazove sudar i da se izlomi za medalju. Biva osudjen i dobija "nanogicu" , a i u školi biva osudjen na pohadjanje nastave sa ostalim probisvetima. Tamo upoznaje Bilija, čudnog genija koji je zaradio kaznu jer je slučajno razneo svoj doručak u ormariću. Bili je inače crnac u ovom filmu. Kaznu je zaradila i Kimberli (aaaaaaaaaah , stara ljubav zaborava nema. Ahahahahaha , slatka je i ova klinka što su je birali) jer je izbila zub nekom liku. Niko ni sa kim ne razgovara, ali čisto da znate da 3 od 5 rendzera guli kaznu. Igrom slučaja, 5 klinaca iz iste škole (ovo troje i još Zek (Azijat u filmu i Trina, bela u filmu)) završavaju na istom mestu. Naizgled slučajno se nadjoše u rudniku zlata. Pronalaze kamenje raznih boja koje na brzinu nose sa sobom jer su izazvali odron, buku i pažnju obezbedjenja. U trci sa čuvarima njihov kombi udara voz i svo petoro biva smrskano. Mrtvi jel???
Sutradan se svo petoro budi u svojim krevetima, ali osećaju se drugačije. Dobili su nadljudsku snagu. Odlaze ponovo do rudnika jer tamo je sve počelo i saznaju istinu. Da je pre više miliona godina zemlja bila pred uništenjem jer se Rita, nekadašnji rendzer okrenula protiv svog tima zaštitnika zemlje i sve ih pobila u potrazi za zeo kristalom Tjst sve osim crvenog rendzera zvanog Zordon. Koji je takodje poginuo tada, ali uz žrtvu zemlja je spašena. Ostalo je ono svetlucavo kamenje za neke nove zaštitnike zemlje. Jer Rita nije umrla zajedno sa Zordonom. I želi svoj zeo kristal.

Naši klinci imaju 11 dana da se transformišu u rendzere ili je zemlja u ku***u.

Eeeeeeeeeh, sad kad bi uzeo da odgledam jednu epku starih rendzera pokidao bih se od smeha.
FoX FoX   18.06.2017 u 04:48

Zanimljiv opis i tera me da odgledam film..ali nekako mi se ne da jer kad se setim onih smešnih kostima...ubije mi svu želju..
nisam neki veliki fan rendzera ali volim onu igricu za sony 1...baš sam je igrao pre godinu dana opet na soniju prešao igricu bez problema što nije bio slučaj kad sam je igrao kao klinac...nikako nisam mogao da je predjem..ali zato sam popunio ceo onaj album sa sličicama

Ovo mi zvuči zanimljivo...bude se sa natprirodnom snagom itd..ali onda sledi deo gde oblače smešne kostime i gubim interesovanje ajd da su obučeni kao betmen ili supermen ali ovako..pfff
Možda se jednom nakanim i odgledam ovaj film.

Forum početna