Sci-Fi filmovi
Forum Zabava Film

twistex twistex   18.06.2017 u 10:37

kostimi su odlicni..nesto kao iron man.. mada ja se smorio na pocetku kad su ubacili onu prastaru foru krava/bik..to im nije trebalo..gledao sam ovo jos u ponedeljak bez prevoda..mozda danas pogledam sa prevodom pa mi bude bolji utisak..
twistex twistex   18.06.2017 u 13:50

I pogledao drugi put sa prevodom..definitivno bolji utisak sto znaci da jos nisam spreman na gledanje bez prevoda sad mislim da je drugacije ne bi valjalo..npr da su non stop pustali onu muziku iz serije..ovako onaj jedan put sto su pustili je sasvim dovoljno..ostale muzicke podloge su moderne stvari ali sve su fino legle uz radnju..dakle 9/10
Cranium Cranium   18.06.2017 u 21:28

FoX (18.06.2017/02:48)
Zanimljiv opis i tera me da odgledam film..ali nekako mi se ne da jer kad se setim onih smešnih kostima...ubije mi svu želju..
nisam neki veliki fan
Film traje dva sata, sat ipo se je priprema za final battle, zadnjih pola čuke je makljaža u oklopima, a zatim i u zordovima. Tako bi rendzeri izgledali da nisu serija za klince, radjena sa malim budzetom. Mada meni ni oni kostimi nisu smetali. Oduvek sam želeo da imam ovo. partiescostume.com/ ... s.jpg Asaaaaaaaa.
FoX FoX   19.06.2017 u 01:06

twist,mislim na one stare kostime ove nove nisam još video ali pretpostavljam da nema velike razlike

hahaahaha kran maaa daj
Cranium Cranium   20.06.2017 u 01:18

FoX (18.06.2017/23:06)
twist,mislim na one stare kostime ove nove nisam još video ali pretpostavljam da nema velike razlike

hahaahaha kran maaa daj
Ahahahahah, šta daj. Oduvek buraz. Dobro ne sada, ali dok sam pratio rendzere uvek sam hteo da imam ovo. Ma ti nisi bio rendzer klinac. Pogledaj trejler brate pa vidi.
Welicak94 Welicak94   02.07.2017 u 01:00

"Inception"
Zanimljivo, ali nije me mnogo privukla ona fora sa snovima...
Od mene 8/10
FoX FoX   02.07.2017 u 01:43

Welicak94 (01.07.2017/23:00)
"Inception"
Zanimljivo, ali nije me mnogo privukla ona fora sa snovima...
Od mene 8/10
Trebalo bi jer je naucno dokazano da su lucidni snovi moguci
Znaci film i nije toliki sci-fi
Ja sam ga 2x gledao..tek sam drugi put povatao konce baš je potrebna koncentracija za ovaj film..

Inače...nisam dugooo gledao neki sci-fi film u stvari,jesam.Passengers(2016),dooobar...preporučujem ako ti se gleda sci-fi.
Welicak94 Welicak94   02.07.2017 u 03:24

FoX, Hvala na preporuci. Oho, jos "drama i romansa" Moze
twistex twistex   03.07.2017 u 11:51

Wonder Woman-2017
super..trebalo je da mu prikace i zanr comedy..inace dok sam gledao ovaj film usput sam skinuo jos 4 9/10
Cranium Cranium   06.07.2017 u 02:06

Odgledao i ja čuveni "Parallels" i smorio sam se.

Msm baš se vidi da ovo nije film.

Zanimljiv svakako, malo naivan nastup.
Okej kapiram da bi ga zakomplikovali u kasnijim epizodama ali poprilično me je začudilo kako to da usred centra grada zgradurina od 40-50 spratova bleji potpuno prazna. Išarana grafitima i natpisima o "paralelama" i niko je ne provaljuje. Zgrada je koliko znam bezbedna ceo dan, sem kad "poskoči" Ne znam kako je nekome palo na pamet da ovo poturi kao film. Skrnavljenje brutalne ideje o kojoj smo svi mi razmišljali. E da, izgleda da imam dugačak staž sa sličnim forama ali znao sam odmah da je Azijatkinja druga kad nije mogla da se seti imena ovo troje. Za nekoga malo zahtevnijeg, naivna serija. Ali da je bila kul bila je.

Od mene 6 - 10 jer ovo nikako ali nikako ne može da bude film. Da ne znam da je ovo pilot epizoda dao bih ovome slabiju ocenu.

Forum početna