Aktuelnosti: razno :)
Forum Politika Svet

FoX FoX   26.07.2018 u 21:42

Inace, b92.net/info/vesti ... 23673 znaci vucko resio da prizna nezavisnost kosova...tjst bice verovatno kao neki referendum na kom ce naravno biti odluceno priznanje...eeeee a narod ce naravno to cutke prihvatiti jer je narod i navodno glasao..
atom atom   27.07.2018 u 08:51

FoX (26.07.2018/19:42)
Inace, b92.net/info/vesti ... 23673 znaci vucko resio da prizna nezavisnost kosova...
Septembar 2018-Srbija priznaje nezavisnost Kosova.

2020-Srbija ulazi u NATO.

2022-Srbija ulazi u EU.

Siguran sam da će ovako biti.
Cranium Cranium   27.07.2018 u 19:17

Ma serem im se ja u usta svima. Bog neka im sudi, vecni pakao za takve.
atom atom   27.07.2018 u 21:01

Cranium (27.07.2018/17:17)
Ma serem im se ja u usta svima. Bog neka im sudi, vecni pakao za takve.
Pod mač bato,pod mač!
Zvezdas Zvezdas   28.07.2018 u 11:16

FoX (26.07.2018/19:42)
Inace, b92.net/info/vesti ... 23673 znaci vucko resio da prizna nezavisnost kosova...
covek je rekao sve.

PARTYzan PARTYzan   12.08.2018 u 16:55

Nesrećna SRS se ni sad ne oglašava u vezi predloga odustajanja od Kosova, ali Vjerici je bitno da se ruga mrtvoj ženi (majka Srebrenice), koja je prethodno sahranila sina i muža. Bezočniju, bizarniju izjavu od njene nisam čuo otkad postoji čovečanstvo. Dakle Vjerica je čovek, odnosno žena, hrišćanka, pravoslavka!? Zaličila bi na čoveka ukoliko se izvini, pokaje, i zapali sveću i za tog sina, muža i nesrećnu ženu. Da rezimiramo, Vučićevi jednostavni recepti za rešavanje problema su "makaze". Otfikariš plate i penzije zbog deficita u budžetu, otfikariš Kosovo koje te žulja...
FoX FoX   03.09.2018 u 20:51

Ovaj Vučić u epizodi: Će da rušimo brdoooooo

rs.n1info.com/a417142/V ... .html

Pogledajte video

Koliko para su samo potrošili na ovaj zid koji je padao sigurno više od 4x...i nakon 2godine su došli do zaključka da je jedino rešenje, rušenje brda? Ja kad sam pročitao vest da je Vučić rekao da brdo mora biti premešteno, ja sam se baš smejao...iako se ne razumem toliko u građevinu itd ali svako iole normalan bi se lepo nasmejao kad bi tako nešto čuo...ali opet, narod ćuti.

Kako neozbiljna država...
Oni uopšte ne ispituju zemljište pre gradnje bilo čega...
U normalnim zemljama, ministar građevine bi podneo odavno ostavku, firme koje su bile zadužene za posao bi platile milionsku odštetu..ali Srbija je ovo.
Welicak94 Welicak94   04.09.2018 u 10:55

Nas ministar, odnosno ministarka gradjevine ne zna ni cigla kako izgleda...
PARTYzan PARTYzan   04.09.2018 u 20:06

I u civilizovanim, demokratskim zemljama svako radi svoj posao a po našem Ustavu predsednik ima veze sa građevinom koliko i sa održavanjem lokalnih izbora u Zanzibaru. Ovaj čovek svakodnevno se meša u poslove koji nemaju veze sa njegovim ovlašćenjima već premijera i resornih ministara. Zanimljivo, niko ga ne proziva u vezi toga, čak ni predstavnici medija koji važe za one koji ga ne podržavaju
PARTYzan PARTYzan   16.09.2018 u 23:08

Avaj mene, završiš fakultet sa visokim prosekom (državni ) pa master pa stažiranje (volontiranje) pa stručni ispit i još uvek bez zaposlenja na neodređeno (što bi se reklo za stalno). Istekao mi ugovor na određeno tako da sad nema više ni ove platice (pošto sam radio s nepunim radnim vremenom tako da sam dobijao kao da radim u gradskoj čistoći ) Šta ćeš, zabrana zapošljavanja u javnom sektoru (ne neodređeno) je i dalje na snazi, Vučić je svaki put produži za još 1 godinu.A beše milina 3 put nedeljno po par sati eee sve što je lepo kratko traje. Par god i nije tako kratko ali moćiću opet tek kad koleginica ode u penziju a to je za 2 god. Ko zna koliko može da potraje potraga za novim poslom (posebno što ni u struci nisam raspoložen da radim baš svugde, jednom sam i otkaz dao) tako da ako neko zna neku ženku koja ima finu plaću a voli da ga oseti do uterus-a neka javi u inbox. Takođe neka javi ako je čuo za neku dobru narodnu kujnu. Jedem crni lebac može i ražani ne mora beskvasni, ne volim svinjetinu sem u mešanom mlevenom mesu znači samo junetina, teletina, piletina i riba; slatkiši obavezni njih ne biram, voće poželjno, vodu ne pijem sem kad razblažujem Cedevitu (ne Multivitu), samo sokovi (tu ne biram firmu što kaže moja drugarica može i Prva Iskra Barič). Hrana spremana na maslinovom ulju i morskoj soli, po mogućnosti sve bez konzervansa ali može da bude s glutenom ne izvoljevam tako da ako neko ima neku preporuku ...

Forum početna