Aktuelnosti: razno :)
Forum Politika Svet

FoX FoX   21.02.2018 u 15:06

Ovaj Vučić nije normalan definitivnooo

Ako Vas ne mrzi, pogledajte od 4min do 15min... Sve prikazano, dokaz kako kontroliše medije, pink,studio b...kako namešta sam sebi pitanja čak i u hrvatskoj..i kako lažee Nema...demagog svetske klase...bolji i od šekija.

youtu.be/4g8P7V3PV2Y?t=4m15s

Ili na 18:46 - youtu.be/4g8P7V3PV2Y?t=18m46s ahahahahahahahahahahah martin dobio konkurenciju
Cranium Cranium   21.02.2018 u 17:12

FoX (21.02.2018/14:06)
Ovaj Vučić nije normalan definitivnooo

Ako Vas ne mrzi, pogledajte od 4min do 15min... Sve prikazano, dokaz kako kontroliše medije, pink,studi
Ahahahahahaha, realno. Hrvati, razocarali ste me. Dosao lik usred njihove zemlje da ih napusava, laze ih u oci i oni mirni. Auuuuu, losa priprema. Ja bih imao snimljeno na fonu pa bi mu doneo u facu da vidi sta je pricao. I ne samo za hrvatsku, za sve njegove lagarije treba da imaju snimljeno. Pa kad krene da laze, samo pustis pa da vidimo kako ce da se izvuce iz toga. Sto nisam novinar jbt. Koji j**eni bolesnik. Sekijeva skola, mater li im j**em u picku pedersku. Gde su meni otisle 4 godine zivota krv ti j**em. Stidim se samog sebe. Sve sto oni govore je laz koju svi zelimo da cujemo. I ne samo oni, svi j**eni politicari. Vise nikada ne idem na glasanje, zarekao sam se. Ne zelim da ucestvujem u toj saradi.
FoX FoX   23.02.2018 u 15:08

Cranium (21.02.2018/16:12)
Ahahahahahaha, realno. Hrvati, razocarali ste me. Dosao lik usred njihove zemlje da ih napusava, laze ih u oci i oni mirni. Auuuuu, losa pri
A ni ja ne mogu da verujem..stvarno su mlaki ovi novinari danas...
I ona Brankica Stanković bila pozvala vučka u emisiju a ovaj opet dominirao...

Haahhahaha znači ja ispao najpametniji..nikad nisam učestvovao na izborima i da jesam, zar bih nešto promenio mojim jednim glasom?
Valjda će ljudi shvatiti jednog dana...izašao ne izašao, isto ti se vata! Mi ne odlučujemo na tim izborima...pobednik se uvek ranije izabere u dogovoru sa stranim partnerima itd...izbori su samo zamajavanje naroda.

Evo cran, i oni tvoji bivši "zavetnici" sklopili dil sa vučkom..
Beli isto sumnjiv.
Cranium Cranium   23.02.2018 u 16:52

FoX (23.02.2018/14:08)
A ni ja ne mogu da verujem..stvarno su mlaki ovi novinari danas...
I ona Brankica Stanković bila pozvala vučka u emisiju a ovaj opet dominirao...

Zavetnici nemaju dil jos uvek, znam iz prve ruke. Sto ne znaci da nece imati kada malo ojacaju. Beli je lik koji je mutan, ali samo mutan lik. On gleda korist za sebe. Puca njemu ku**c i za poziciju i opoziciju. On je tu da se zaj**ava i da na tu foru udje u neku lovu. Ostali su vec razradjeni prevaranti. Opozicija ga napada jer im uzima glasove, Vucko ga pusta jer mu sakati protivnike, a nije jaci od njega. Odgovara mu to, i to svi znaju.
FoX FoX   23.02.2018 u 21:02

hm pa ne znam, moguće onda da vučko izbacuje u prvi plan te mini stranke, pokrete itd zbog rasipanja glasova itd...
Ma bre nema nama spasa...
E da, šešelj se vucara po hepiju, studio b, pinku... vučkov čovek..

Inače, kako je lepo uređena zemlja gde zapadna politika nije kročila...jest da je kod njih diktatura ali ona je bar donela neke pozitivne rezultate ako je verovati ovim snimcima i priči ovog Lazanskog..

Oko: Lazanski u Severnoj Koreji
PARTYzan PARTYzan   24.02.2018 u 04:08

Ja bih glasao sad za Zavetnike ali nema svrhe pošto ni teoretski nmg do cenzusa. A Lazanski je druga krajnost- kao što zapadni mediji predstavljaju samo crno tako i on obično samo belo.
FoX FoX   25.02.2018 u 00:57

Duel Seselj vs Obradovic

Dotukao ga Obradovic
Ali nije čist ni on..politicari su to..
PARTYzan PARTYzan   25.02.2018 u 18:14

Nisam gledao ali i ranije sam mislio da je bezumno da Šešelj napada stranku skoro iste ideologije umesto da budu u koaliciji.
FoX FoX   05.03.2018 u 14:23

Phahahahahahaha koja slika zena.blic.rs/moda/mnog ... qezpb

ocdn.eu/pulscms-transf ... QKeAA
PARTYzan PARTYzan   06.03.2018 u 01:17

Šta reći
Inače ne dopada mi se novi izgled sajta Blica

Forum početna