Aktuelnosti: razno :)
Forum Politika Svet

PARTYzan PARTYzan   08.10.2018 u 01:09

Nzm da li direktori posećuju BF pa se sažalili zbog moje potražnje za narodnom kujnom, ali ovo mi se po prvi put desilo otkad sam diplomirao. Ne samo što me nakon jadikovke ovde prvo pozvao direktor ustanove u kojoj sam do sad radio nego me dan nakon toga pozvala i direktorka ustanove kojoj sam poslao CV. Kaže "jako mi se svideo Vaš CV pažljivo sam pročitala da li bi ste došli na razgovor i radili već od sutra"? Reko' nmg baš od sutra uplatio sam putovanje (nisam se nadao da ću o'ma da se uposlim u zemlji Srbiji) ali može poslije toga... Bukvalno ne bih verovao da mi je neko pričao da je u Srbiji moguće zaposliti se u struci u državnoj ustanovi bez preporuke, veze, uz CV. Nzm da li se stvari menjaju ili je ovo incident ...
FoX FoX   21.10.2018 u 17:48

Party ima li posla?

Elem... Lajmet opet na RTS?
Čudi me da se ćuti..
atom atom   21.10.2018 u 18:29

FoX (21.10.2018/15:48)
Party ima li posla?

Elem... Lajmet opet na RTS?
Čudi me da se ćuti..
Na Kosovskim televizijama nema ništa na našem jeziku ali opet ne verujem da je ta vest tačna,nisam video na RTS-u vesti na albanskom.
FoX FoX   21.10.2018 u 19:22

rts.rs/page/tv/ci/b ... y=22& svaki radni dan u 19i15 na rts2 od 1.oktobra.2018.
Gledam uvek proverene info da postavim

Dnevnik na albanskom na rts...a to sto ostale manjine kojih ima vise u srbiji nemaju dnevnik na svom jeziku nikom nista..

Mislim mene iskreno boli uvo ali opet... ovo je skandalozno.
PARTYzan PARTYzan   22.10.2018 u 00:56

Ma da bre o'ma se uposlio kažem za ne poverovati još sam mogao da biram Doduše mogli su malo da pričekaju nisam znao da sam mogao da dobijam 3 meseca naknadu od nsz a da ništa ne radim Jedino što staž ne bi išao. Eto još nešto pohvalno da ne pljujem samo po državi.
Nisam znao za Lajmet. Albanci su najbrojnija manjina u Srbiji osim ako se Kosovo smatra za nezavisno. Mslm da na RTV postoje vesti na jezicima manjina. Logično je da postoje vesti na albanskom ali u slučaju da se RTS gleda na Kosovu. Takođe bi trebalo da postoje i na romskom
FoX FoX   03.12.2018 u 09:52

Jel ima na albanskom javnom servisu vesti na srpskom?

Elem, Novi Beograd - železnička stanica. Dnevno prodje više od 20.000 ljudi.
Pre neki dan vidim plakate Spasa-Šapić..
Jutros, pocepani plakati lete po ulici..Nije ostao ni jedan na zidu.

Hahahah kakva je to gamad...
Ovaj Vučić ima da vlada još najmanje 10godina...
FoX FoX   04.01.2019 u 20:33

Wooow Pink kažnjen zbog neobjavljivanja presude po Đilasovoj tužbi

Prvi osnovni sud u Beogradu kaznio je TV Pink i glavnog odgovornog urednika te televizije Gorana Gmitrića sa 50.000 dinara zbog toga što nisu objavili presudu u korist jednog od lidera Saveza za Srbiju Dragana Đilasa protiv te televizije.

Kako se navodi u rešenju, Goran Gmitrić bio je obavezan kao glavni i odgovorni urednik Informativnog programa TV Pink da objavi presude Višeg suda u Beogradu bez ikakvog komentara i bez odlaganja, a najkasnije u drugom „Nacionalnom dnevniku“ TV Pink od pravosnažnosti presude.

S obzirom da TV Pink i pored upozorenja suda nije postupio po rešenju, Prvi osnovni sud je izrekao novčanu kaznu.

Protiv ovog rešenja moguć je prigovor drugostepenom veću.

50.000 din...moš misliti
Edy Edy   04.01.2019 u 22:01

FoX, Obavezni objaviti? Zašto? I ako je protiv televizije i bilo suđenje zašto bi objavili?
Cranium Cranium   04.01.2019 u 22:32

Edy (04.01.2019/21:01)
FoX, Obavezni objaviti? Zašto? I ako je protiv televizije i bilo suđenje zašto bi objavili?
Zato sto u ovoj smrdljivoj srbiji jedni drze medije (seme li im j**em) , a ovi drugi drze svoje ljude po sudovima, muriji, vojsci itd. Pa ih ovi prvi ciste, a ovi drugi se ne daju.

Pa imas situaciju da se prvi uzdizu do nebesa u medijima ovih prvih, a ovi drugi ruze i blate za sve pare. Pa su drugi tuzili medije ovih prvih (namerno pravim zabunu sa prvi i drugi, da steknes uvid koja je to zabokrecina u pitanju) preko svojih ljudi u sudovima, pa se sad mediji prvih kaznjavaju i moraju da objave kako su iznosili neistine. A govna i jedni i drugi i treci koji ce doci. j**em li im svima majku. Uh, sad mi je lakse.
FoX FoX   05.01.2019 u 01:46

Hahhaah lepo objašnjenje kran. Dodao bih odgovor na edijevo pitanje. Pa kad neko pogreši, valjda je dužan da se izvini i prizna da je pogrešio?

Možete da zamislite da se na pinku čuje "Djilas je dobio spor protiv naše televizije. Krivi smo." ? Hhahaha pa trebali su da im odvale kaznu npr 10.000e pa da vidiš kako bi objavili. Mada su i to male pare za njih.. I dalje će oni da pljuju tako da će možda i dostići tu cifru

Forum početna