Aktuelnosti: razno :)
Forum Politika Svet

FoX FoX   06.03.2018 u 09:47

PARTYzan (06.03.2018/00:17)
Šta reći
Inače ne dopada mi se novi izgled sajta Blica
Ja ga ne posećujem već 2godine..
Nema šta pametno da se pročita..starlete, vučko, klikbejt naslovi itd..al zato b92 dominira
FoX FoX   28.03.2018 u 22:45

Zamislite ironiju da treći sv.rat započne zbog Marka Đurića i da to Istorija zabeleži?
Kako bi deca u školama za 100,dvesta g mislili:"kakav li je to junak i lik bio"?
PARTYzan PARTYzan   29.03.2018 u 18:34

Po 1. put otkad je napustio SRS, nakon 10-ak godina, ono što i kako Vučić priča ovih dana, liči na normalno rasuđivanje. Ipak, bitnije je šta radi u praxi. On je odgovoran što tzv. Kosovo ima međunarodni pozivni broj, što je postalo član Međunarodnog olimpijskog komiteta, to proizilazi iz Briselskog (ne)sporazuma, poklonio im je u miru ono što nisu dobili u ratu!? U poslednje vreme učestalo je pričao "o kompromisu gde Srbija neće biti potpuni gubitnik" što znači da treba da bude gubitnik ali ne baš skroz. Šta bi to bilo-podela-sever pripojiti centralnoj Srbiji ili štagod!? Status Kosova je rešen u UN i zove se "suštinska autonomija". Sramota je što je Vučić poslao nesrećnog Đurića gde se mogla očekivati ne baš onakva ali slična reakcija. I Lazanski je izjavio da ako već kažeš "e ima da ode i pored zabrane baš da vidim ko će da ga spreči", moraš da imaš i plan šta ćeš konkretno da uradiš da zaštitiš integritet ako krene nizbrdo a ne da ga ostaviš na nemilost. Ostaje da se vidi da li će delovanje Vučića u praxi biti u skladu sa onim što je rekao, da će polazne osnove dijaloga ubuduće biti izmenjene. Ni pod kojim uslovima Kosovu se ne sme dozvoliti ni status posmatrača u UN niti se izmeniti važeći Kumanovski sporazum, zaostavština "izdajnika i diktatora" Miloševića, koji je u nemogućim uslovima mržnje zapada prema Srbiji i odsustva snažnije podrške Rusije, stvorio Republiku Srpsku, i, pored NATO agresije, sačuvao Kosovo uz povratak <1000 pripadnika vojske i policije na Kosovo kada se za to steknu uslovi. A ponašanje drugosrbijanaca, koji ne samo da ne osuđuju već i likuju nad divljanjem od pre par dana, izlazi iz okvira zla. Msm da postupanje prema pripadnicima takvih partija, organizacija (NVO) i medija treba da bude kao i u najvećem delu sveta- da im ne bude dozvoljen rad jer ugrožavaju Ustav, i kad ugrožavaju zakone, da budu privođeni, na civilizovan način, ne onako kako se njima svidelo pre par dana u KM.
FoX FoX   06.06.2018 u 21:09

Evo dokaza da su svi naši političari go**a i lopovi..
Svi ti političari se znaju međusobno i pokrivaju se da bi što duže mogli da kradu...a kad neko krene malo više da bocka u ovom slučaju čeda jovanović, onda šešelj uzvraća kontrom i spominje čedine kradje...Mada svakom normalnom je to jasn Pustite video na 37min 17sekunda

mada...suvišno je komentarisati..

Zvezdas Zvezdas   06.06.2018 u 22:29

FoX (06.06.2018/19:09)
Evo dokaza da su svi naši političari go**a i lopovi..
Svi ti političari se znaju međusobno i pokrivaju se da bi što duže mogli da kradu...a kad neko
sere ceda...ja bih rekao da je on ovde nadrogiran...
PARTYzan PARTYzan   07.06.2018 u 19:54

Nikad nisam prihvatao tezu "svi su oni isti". Svi političari imaju nešto zajedničko ali daleko od toga da su slični a kamoli isti, naročito Čeda i Voja. Nije Šešelju neophodno da Čeda počne da ga bocka da bi uzvratio. Opšte je poznato da je i bez toga Šešelj uvek išao "drvljem i kamenjem" na tu jedinku.
Ono što je posrnula Šešeljeva nova izjava verovatno uzrokovana time što se loše kotiraju je podržava registrovanje pedera u opštini (ugovor o zajedničkom životu !?)
Nego FoX ti malo malo pa o Šešelju, tamo ili vamo, češće ga pominješ od Zvezdasa koji je radikal. Možda još uvek nisi osvestio da ga simpatišeš ;-)
Cranium Cranium   07.06.2018 u 21:11

Ma radi lija za Ciju.
FoX FoX   08.06.2018 u 23:10

PARTYzan (07.06.2018/17:54)
Nikad nisam prihvatao tezu "svi su oni isti". Svi političari imaju nešto zajedničko ali daleko od toga da su slični a kamoli isti, naročito Čeda i Voj
Ma svi su manje ili više isti..ko kaže drugačije taj ne zna kako funkcioniše politika. Nema poštenih ljudi u politici(čast izuzecima).
Kad novac udari u glavu svi se oni pretvore u sebičnjake. Svi oni ulaze u politiku iz par razloga..želja da promene sistem, želja da obezbede sebe i svoju porodicu ili želja za vlašću(vučić npr)

Njima ne odgovaraju pošteni ljudi jer u politici je više loših ljudi nego dobrih i ti pošteni što uđu ne mogu da opstanu dugo pored vukova.

Hahahha ja ovog puta ništa nisam loše rekao za šešelja, tako da ne vidim kako si ti uspeo to da zaključiš

Ma zvezzzz...nije to poenta ali ajd...ja sam okačio video samo zbog dela klipa(37min)..ko razume, shvatiće.

Kran to je opšte poznato
PARTYzan PARTYzan   09.06.2018 u 00:28

Kroz svaku drugu temu ti se provuče Šeki, ako, dobro je što mu bar ti daješ prostora, nema ga mnogo u medijima ako izuzmemo Happy popodne Ma nisam rekao da su pošteni nego da nisu svi političari isti- na različit način su nepošteni
FoX FoX   27.06.2018 u 13:57

Šta je ovo ljudi moji....
Neverovatan tekst: Srbi na utakmici išli u rat za Kosovo

U Vučićevom fazonu...krivac je žrtva a žrtva je krivac...kuda ide ovaj svet..
Mada, jeste tačno da je atmosfera pred ovu tekmu bila ratna.

Forum početna