Aktuelnosti: razno :)
Forum Politika Svet

FoX FoX   03.02.2019 u 18:17

PARTYzan (03.02.2019/16:31)
A dobro od SNS-a se i ne može očekivati nešto inventivnije od asocijacije na Kuma
Svi oni koji izlaze na izbore očigledno veruju da utiču. Nebitni su
Uvesti obavezno glasanje? Evo sve trče da to uvedu Pa njima ne ide u korist obavezno glasanje.
Ma kakvi zavetnici...pa više od pola gradjana nije ni čulo za njih. Isto kao i za dveri. Verujem da više od pola gradjana misli da su oni neki nasilnici, Boško bije žene i slično. Ali kapiram šta si hteo da kažeš.

A ovo za vešala... Genijalni su stvarno. Mora da je juče bilo dooooosta ljudi na protestima pa se ovi malo ukakili i smišljaju kako da obezvrede proteste.
Evo vidim sad da je to udarna vest na skoro svim televizijama i portalima. Puštaju sve redom koji optužuju. Od Mihajlovićke do Vulina. Pa im to nije dovoljno još našli nekog sns bota na fb da glumi kao da preti Vučkovom sinu. A druge optužene strane, nigde nema. Koliko god bili loši prethodni, ovi su 100x odvratniji i ogavniji.

Neverovatno ko je nama na vlasti. Zato iz ove zemlje treba bežati što pre jer je od Srbije i bog digao ruke, odavno. Ili da sam pametniji pa da me boli k za politiku
atom atom   03.02.2019 u 18:58

FoX (03.02.2019/17:17)
Uvesti obavezno glasanje? Evo sve trče da to uvedu Pa njima ne ide u korist obavezno glasanje.
Ma kakvi zavetnici...pa više od pola gradjana nije
Stara kaubojska poslovica kaže "Ne vredi govno vraćati nazad u konjsku guzicu."
PARTYzan PARTYzan   03.02.2019 u 22:20

Ne samo da Zavetnici nmg da osvoje vlast nego ni cenzus ali kao što reče skontao si što sam tio reć Nisam ni pomislio da bi ovi uveli obavezno glasanje, kažem da bi trebalo 1 lepog sunčanog dana Ali to nikom ko je na vlasti neće odgovarati. Možda oni obezvređuju proteste kao što možda i ti na njih preforsirano gledaš
FoX FoX   03.02.2019 u 23:12

PARTYzan (03.02.2019/21:20)
Ne samo da Zavetnici nmg da osvoje vlast nego ni cenzus ali kao što reče skontao si što sam tio reć Nisam ni pomislio da bi ovi uveli obavezno glas
Da, jednog sunčanog dana

Ne gledam preforsirano nego sam samo posmatrač, pa izvlačim zaključke Pratim jednu i drugu stranu pa iznosim (meni)logično mišljenje
PARTYzan PARTYzan   04.02.2019 u 00:16

Ma to ja radim pošto ne volim ni SNS ni ove protestante a ti nisi neopredeljen, ti si nji'ov
FoX FoX   04.02.2019 u 08:15

PARTYzan (03.02.2019/23:16)
Ma to ja radim pošto ne volim ni SNS ni ove protestante a ti nisi neopredeljen, ti si nji'ov
Haahah a ja bih rekao da si ti njo'ov pošto oni vole tako da etiketiraju
PARTYzan PARTYzan   05.02.2019 u 00:41

Izgleda da je neko opet pročitao moj post ovde i učinio šta je mogao U rodnom gradu nedavno pomenutog Kalinića, Subotici, osvanuo grafit. Možda i ne čudi što onakve izjave o Kosovu potiču baš od Subotičanina, mada ne treba vređati sve Vojvođane, ima dosta onih koji nisu autonomaši. Tvorac grafita pokazao da se ne mora ni pretiti, ni linčovati, dovoljno je samo imati stila i poručiti kratko i jasno: "Kaliniću Turčine, napuši se kurčine"
Ja bih dodao samo jedno š, lepše mi zvuči "napušiš" . Ruka mu se pozlatila. Da ne kažem ruka se osušila onom ko prekreči grafit
FoX FoX   13.02.2019 u 00:35

hahhaah "novine" u jednoj maloj zemlji, Srbiji.

Da li je ovo fazon koji ja ne kapiram ili nepismen urednik ili ko već...
FoX FoX   13.02.2019 u 00:35

hahhaah "novine" u jednoj maloj zemlji, Srbiji.

Da li je ovo fazon koji ja ne kapiram ili nepismen urednik ili ko već...

Priložena slika:

PARTYzan PARTYzan   13.02.2019 u 01:04

ako misliš na "našo poso" nikad nisam video tako nešto ali moram da priznam da je ovo jedina sintagma u istoriji Kurira koja mi se sviđa, i ja neretko na taj način pišem Pod uslovom da je namerna greška. Ali imajući u vidu da je Kurir ne bi me čudilo da nije

Forum početna