Aktuelnosti: razno :)
Forum Politika Svet

atom atom   24.02.2019 u 10:05

Vučić:"Srbima ću pokazati rešenje za Kosovo,tek kada ga Albanci prihvate."

Aha,znači nas se to ne tiče,nas ko j**e jel? Mamu ti izdajničku!
FoX FoX   05.03.2019 u 02:02

-Milan Radoicic predsednik fss kosovo i metohija

-Čudo! Vulin nije služio vojsku jer je imao dioptriju 7(krica osovina), sada se dobrovoljno prijavio jer mu se nekim čudom popravio vid.
PARTYzan PARTYzan   05.03.2019 u 22:55

Što se tiče onog klipa, ne bih rekao da je to patent SNS-a mislim da je to opšte mesto koje se tiče stranačke discipline. Provereno znam za druga koji je član Vulinove stranke da je isto tako "morao" da prisustvuje full, a ne bi me čudilo da je tako kod svih stranaka. Što se tiče termina drugosrbijanci, oni su sami na neki način zaslužni za isti. Već 2 decenije kenjaju o "drugoj Srbiji koja nije nebeska već zemaljska", imaju tu nesrećnu narcisoidnu sliku sebe a iz te pozicije sve one koji sebe smatraju patriotama i/ili nacionalistima vide kao retrogradne, krezube itd. Ta njihova druga Srbija je Srbija na zapadu. To je ta pseudoelitistička evrofanatička i atlantski orijentisana struja. Na terminu "druge Srbije" najviše je insistirao Tadić
PARTYzan PARTYzan   17.03.2019 u 00:12

Skandalozno je da policija ni posle nekoliko sati od upada šake jada ne uspostavi red, očigledno zbog odsustva nečije želje da se zavede isti, na način predviđen zakonom. Valjda da ne bi vlast bila prepoznata kao surova a deo opozicije kao žrtve. Nzm da li bi bilo moguće zamisliti upad razularenih stvorenja sa sve metalnim ogradama u recimo CNN, i policiju koja, nakon toga, mirno stoji i moli ih da napuste zgradu !? I ako se činilo da razlozi za protest i ciljevi nisu jasni, oni su očigledno usmereni na to da se nasilno preuzme vlast. Otkad postojim, ovo su prvi protesti gde ne samo da nisam prošetao već ne poznajem nikog ko jeste !? Toliko o njihovom značaju. Još skandaloznije će biti ukoliko se desi da, kao i 5. oktobra, upadnici ne budu sankcionisani, u skladu sa zakonom. A to , da li je meni lično žao ili drago (zbog aktuelne vlasti i samog RTS-a) što se ovo desilo je nešto sasvim drugo. Samo ne zameram ja RTS-u što više vremena ne posvećuje Đilasu, naprotiv. Već što je previše prozapadno orijentisan a to ne odslikava realnost, jer je većina građana, koji plaćaju isti taj RTS, proruski, patriotski i pravoslavno orijentisana. Paradoksalno, intelektualce koji zastupaju stavove bliske najvećem broju građana Srbije ja ne mogu ni da čujem ni da vidim na RTS-u. Nekako mi perverzno što može da ispadne da sve ovo pišem zbog nesrećnih protesta, čije razmere ne zavređuju ni 2 reda, a ne zbog zapanjujuće defanzive policije (države) kad je u pitanju večerašnji događaj na RTS.
FoX FoX   17.03.2019 u 00:46

Evo čitam sad... Svi do jednog iz redova SNS se izjasnili na portalima 20 naslova na jednom portalu.. Od Brnabićke do Vesića...
Koliko sam video na snimku, ništa spektakularno a prenosi se kao da je bila neka ooogrooomna frka... A zaboravio si kako je Vučkova kompanija harala gradom za vreme žutih? Ovi su smešni ako ih uporedimo sa tom starom ekipom..

Ehhh party party...
PARTYzan PARTYzan   17.03.2019 u 04:16

Ma da prava sitnica a N1 nakon višesatnog prenosa posle ponoći počeo da reprizira sopstveni lajv, što je verovatno prvi put da se reprizira nešto a da nije emisija. Nzm na kakvo haranje misliš ali ja nešto poput ove anarhije nisam video od 5. oktobra, s tom razlikom što je tad imalo podršku naroda. Nego skrećeš s teme, video sam te FoX u lajvu
Ja baš i nisam neki protestantsko-nasilni tip mada sam bukvalno shvatio ono "u slučaju opasnosti razbiti staklo". Na mitingu Kosovo je Srbija sam razbio staklo na prozoru Meka a potom upao ali kroz vrata a još brže ispao nakon explozije. Na vratima se mimoišao s jednim (tada) klincem iz Žarkova kog sam znao iz viđenja. Taj melodramski susret nas je zbližio Bez zezz i dan danas smo dobri eto bar neke vajde od tog mitinga, teško da ćeš u ruševinama Meka sresti ljubav svog života

Lele počeo sam da iznosim detalje iz svog krimi dosijea Prvo pomenuo upisivanje ocene u dnevnik, sad ovo, bolje da držim jezik za zubima možda me povuče to što držim u sebi pa pređem na suštinu ahaha. Ili da se opet za ovako neku boraniju oglasim nakon što zakonski zastari
atom atom   17.03.2019 u 09:13

Pink uživo izveštava iz Rts-a,a Rts izveštava da pink izveštava o Rts-u
FoX FoX   17.03.2019 u 11:48

Ahahah party, nisam bio
Bio je BG više puta pod opsadom huligana posle 5.oktobra, sve dok Vučko nije došao na vlast.
Od tad i prajd postade normalan, mirno mesto za okupljanje bolesnih.

Jedino što još Vučko dopušta, jesu incidenti na derbiju, to mu ide u prilog na svakih par meseci. Dobro mu dodje za mali spin.

Ne podržavam nikoga, ali sve se nadam da ovi odu a da se ne vrate oni stari (bilo na nekom transparentu), jer vreme je da postanemo normalna država već jednom.. Kapiram da to nije moguće
atom atom   17.03.2019 u 12:17

FoX (17.03.2019/10:48)
Ahahah party, nisam bio
Bio je BG više puta pod opsadom huligana posle 5.oktobra, sve dok Vučko nije došao na vlast.
Od tad i prajd postade norm
Nama se ceo svet smeje zbog gej premijerke. Znam da sam video na Makedonskim vestima da je pisalo "Premijerkata na Srbija postala tatko" tako nešto,samo ja ne znam makedonski
Cranium Cranium   17.03.2019 u 15:37

Nek mi se napasu muda i jedni i drugi. Neka se svi kolektivno samoubiju sto se mene tice. Obradovic i Djilas udruzeno idu na Vucica. To samo ovde moze. Da dva coveka koji imaju "razlicite" stavove o svemu budu udruzeni onim resursom koji vrti gde burgija nece. A i gazda im je svima isti. I njima i onom mentolu p**koustom. Lagano mogu da zamislim diktaturu od 15 i kusur godina. Zato treba dici ruke od govana, nek sam ja ziv i zdrav, da su mi primanja solidna dok sam ovde, da imam osnovno...pa da se gleda promena drzavljanstva kada uleti prilika. Ljudi kazu svuda je isto, nije isto onome ko je navikao na bedu.

Forum početna