Aktuelnosti: razno :)
Forum Politika Svet

PARTYzan PARTYzan   17.03.2019 u 15:59

Ali prvi put posle 5. oktobra se dešava vandalizam s pokušajem zauzimanja institucija. Pušta Vučić i neprijavljene proteste, poput ovog današnjeg, čije bi održavanje u civilizovanom svetu bilo sprečeno, jer nije prijavljen u skladu sa zakonom. A da mi živimo u pravnoj državi, o tome se ne bi ni pitao predsednik apsolutista već ministar policije.
Ex BJRM odnosno Severna Makedonija teško da je ceo svet, kamo sreće da nam se ceo svet smeje zbog premijerke, pre bih rekao da je ona tu gde jeste upravo zbog Vučićevog dodvoravanja zapadnom svetu. Nedavno je u retkoj emisiji gde se čuje i glas opozicije- Bez cenzure, KTV, jedan gost čini mi se iz Zavetnika, nakon tvrdnje o premijerki koja je dobila dete lepo rekao: "Nije ona dobila dete već njena drugarica".
- Drugarica? upita voditelj
- Pa da, šta drugo žena ženi može da bude
Mislim da je prajd kako si to FoX lepo rekao mesto za okupljanje bolesnih, postpetooktobarska tekovina.
A ja ne bih otišao trbuhom za kruhom bukvalno ni da nemam za kruh ovdje. Jednostavno sam što se toga tiče lokal-patriota ne samo da ne bih menjao državu nego čak ni stan no matter what
U svakom slučaju, mi onda želimo isto. Da Vučić ode a da se ne vrate stari a to je teško moguće. Ja i dalje tvrdim da bih sutra glasao i za ludog Boška, samo kad bi Dveri samostalno izašle
atom atom   17.03.2019 u 16:16

Odavno se nisam ovako ismejao,ovaj cirkus na pinku je kao da sam odgledao 10 najboljih komedija D.J.Vučićević izlazi iz programa,i nskon pet minuta se javlja telefonom u program i nastavlja da komentariše kaže "Ne daj bože da im Vučić izađe" i "Srbi sa Kosova hoće da dođu u BG da brane predsednika" .Daj bre,koje dijabole nam vode državu,to nije normalno. Još ovi mentoli Đilas i Obradović i njihovo stado ovaca... Ista su go*na i jedni i drugi,nikakve razlke nema.

Što se mene tiče,ako već žele da se biju,neka odu na Kosovo svi zajedno,pa nek se šibaju sa Šiptarima.
Cranium Cranium   17.03.2019 u 16:32

Kaze despot da je njegova vecina za "normalnu" Srbiju. Sta sam ja, odjednom postao nenormalan?
PARTYzan PARTYzan   17.03.2019 u 19:34

"Informativu" Pinka ne treba ni komentarisati to je ispod tabloidnog nivoa. N1 je mnogo kanceroznija. U prividnoj formi profesionalnog sprovode ogoljenu destrukciju. Tendenciozno se fokusiraju na policiju a zanemaruju razularene protestante, dovode isključivo goste pro-atlantski orijentisane čije se uporište u Srbiji meri promilima. Inače, "interfejs" N1 mi se dopada pa se povremeno zadržim tamo. Dizajnerski i produkcijski (ali samo po tome) me podseća na nekadašnju BK. I mimo politike, imaju pristojne priloge
I jeste problem što im ne bi palo na pamet da idu na Kosovo, svima sem Obradoviću (njemu bar deklarativno) iz ove struje što tumara ulicama je do Kosova kao do lanjskog snega. Štaviše, nije tajna da upravo Albanci priželjkuju njihov dolazak na vlast. Razlika između te 2 grupe govana je što samo jednu od njih podržava ogroman broj građana Srbije, nažalost ali tako je.
Čini mi se da sam i ja ovde ranije upotrebio upravo tu reč, despot
FoX FoX   19.03.2019 u 08:37

N1 kancerogenija
Porediti Pink i N1.... Eto baš juče naletim na onu idiotsku emisiju "Kontra vizija sa Lavom Pajkićem" ali ne na pinku nego sad se prikazuje i na studio b
Ne znam šta mi bi pa sam odgledao celu "emisiju"....jbt ono je nevidjeno... Ne znam kojim rečima bih opisao tu "emisiju" i onog malog bolesnog. Došla mu Jami (bila je u žiži javnosti 90-ih zbog kontroverzne pesme "Šibica") u goste koja donosi ekskluzivu, premijerno prikazivanje spota Milf koju je odradila u kolaboraciji sa Galetom, poznatijim kao Gastozz.

Pa o čemu mi pričamo? Jel to zlatno doba za koje se zalaže Vučić?

Elem,
rts.rs/page/stories ... .html
PARTYzan PARTYzan   20.03.2019 u 01:41

Naravno da je N1 kancerogenija, to je i slepom i gluvom i ometenom u razvoju jasno, a ako nekom nije, znači da je anesteziran. Kancerogenija u političkom smislu, u radu na ostvarenju destruktivnih ciljeva. Podsetiću te da je to CNN, potpuno dosledan centrali, koja je fabrikovanim izveštajima pripremila teren za bombardovanje RS pa SRJ pa gde sve ne po belom svetu. Tvoji primeri pokazuju da je Pink kancerogeniji u estetsko-kulturološkom smislu ali nisam govorio o tome.
FoX FoX   20.03.2019 u 02:17

Hmm, donekle se slažem... Ako N1 nastavi da dovodi u goste Zavetnike i Radikale i ostale opozicionare, onda stvarno podržava tu destrukciju.
Mislim stvarno, kako bi bilo dobro da N1 ne postoji, niko ne bi stao na put našem prvovenčanom.
Nego eto, kritički su nastrojeni prema vlasti a ponekad i prema opoziciji pa ih zato ponekad gledam. Ali, nema tu objektivnosti. Objektivniji je rts.
PARTYzan PARTYzan   20.03.2019 u 03:03

Ne mislim da je N1 opoziciono, već antisrpski nastrojen. Toliko ogoljeno da im čak ni izdajnik Vučić nije po volji jer njima treba još veći mazohista i veća štetočina, po dukljanskom receptu, koji uvodi sankcije Rusiji, učlanjuje se u NATO i priznaje Kosovo. Da su ovde na vlasti npr. odbegli Saša Janković i recimo Zoran Živković, N1 bi bio na liniji vlasti. To je ta atlantska, pseudograđanska opcija a la Teofil Pančić. "Građanska" a netolerantnija od najextremnijih desničara.
Lepo ako je neki Zavetnik gostovao na N1 to mu dođe kao da se okadi zaposednuta prostorija.

Naravno da bi bilo odlično da CNN ne postoji, ne znam da li bi bilo manje mrtvih ali bi barem bilo manje lažnih opravdanja za te mrtve
Teško da kablovski kanal može biti pretnja režimu. Nacionalni kanali bi morali biti odgovorniji i objektivniji. Srazmerno prikazivati sve legitimne opcije. Mnoge pokrete bi trebalo zabraniti. Sve one koji se zalažu i za tzv. razgraničenje, priznanje Kosova, Vojvodinu republiku, zato što to Ustav ne dozvoljava.
FoX FoX   20.03.2019 u 03:11

Svaka ti je ka njegoševa. Ništa ja tu ne bih dodao.
PARTYzan PARTYzan   23.03.2019 u 02:58

sbb.rs/a44866/podrska/ ... .html

Po ovome što piše, izgleda mi kao da će FoX povremeno gledati novu s, a ja ću sigurno na otvaranju a i svakako češće nego TOP kanal koji nisam baš nikako. Hrvatska nova je prva krenula pa se proširili na Bosnu, Duklju i evo sad kod nas. Zaštitni znak hrvatske su romantične komedije.
Ne kapiram da li ovo znači da RTS neće prenositi kvalifikacije !? Čisto sumnjam da će oba. Kao što recimo trenutno Đoković ide i na SK2 i na RTS ali to je nešto drugo. Eto ako se neko uželeo Teofila Pančića kod Olje Bećković, dobre vesti Iako vidim da N1 dobija konkurenciju što se tiče atlantske informativne orijentacije, bolje što sterilni TOP menja orijentaciju i postaje dinamičniji i sigurno neuporedivo gledaniji.

Forum početna