Aktuelnosti: razno :)
Forum Politika Svet

PARTYzan PARTYzan   05.12.2017 u 20:26

Verovatno su skoro svi čuli za ovo hapšenje; blic.rs/vesti/hroni ... 2x2dr ono što je meni kuriozitet je lokacija na kojoj je uhapšen koja je toliko moćna da saosećam sa njim Varkiza je letovalište za koje je retko ko čuo,pripada širem području Atine nalazi se oko 25 km od centra i oko 7 km od kraja užeg područja Atine; nije mainstream, samo sladokusci znaju za njega. Prošle godine sam se u 2 navrata baškario tamo blackfoxwap.tk/users/a ... rt=12 blackfoxwap.tk/users/a ... rt=11 a ovog leta sam se jednom okupao. Plaža je okeanskog tipa, xtra skockana i istovremeno divlja sa plitkom vodom i velikim talasima gde pučinu zaklanjaju samo usidrene jahte (Yabanaki Beach Club) youtube.com/watch? ... fzNJY a noću se održavaju žurke.Koliko ukusa treba imati da bi baš tamo imao apartman jasno mi je da nije neka šabančina inače bi se usidrio u Vuljagmeni ili Glifadu koji su mnogo poznatiji čak i skuplji i luxuzniji.. I posle kažu Grci prijatelji a hapse Srbina nit' lukac jeo nit' lukac miris'o Dobro verovatno nije izdavao fiskalne račune, neka ga prekršajno gone, nikog ni na šta nije ćerao Da sam ambasador tamo, tražio bih dozvolu naših vlasti da im uručim protestnu notu ;-)
PARTYzan PARTYzan   06.12.2017 u 00:56

Eto, sad još i kampanja, nije im dosta što su mu smestili već hoće dodatno da ga kompromituju blic.rs/vesti/hroni ... 241k6
Čovek bio komšija za poželeti, lepo se javi, nije pravio buku ne znaš ni kad legne ni kad ustane, olakšavao muke sugrađanima nisu morali da se cimaju ko zna gde za malo belog, cena povoljna, još i ulagao u nekretnine, doprinosio oporavku grčke ekonomije i šta ... uhite ga dushmani! Ne kaže se za džabe "rani pseto da te ujede"
PRAVDA ZA MARTINA!
PARTYzan PARTYzan   07.12.2017 u 00:09

pa ja vidim nesto neobjasnjivo me stalno vuce tamo, gdegod drugde da odem, nije to-to, moram bar na dan-dva da svratim i do Atine, svi high ...Pa nije ni cudo uz 130 kila belog ;-) Necu vise ni da idem tamo sad kad bih otisao bili bi kao zalosne vrbe, ma ne pada mi na pamet! Ej pazi ti to, drzao u stanu, pa sta! Je l' u tuđem? Kakvo vreme doslo, ne mosh ni u sopstvenom stanu da drzis ono sto je tvoje Je l' ukr'o? Nije, posteno platio. Krvavo zaradio. Mozda i bukvalno. Eto, ulagao u nekretnine, podizao raspolozenje, eto kako mu se Atina oduzila... Ne kaze se dzabe "ja tebe 'lebom, ti mene kamenom"
Cranium Cranium   07.12.2017 u 02:05

O cemu ti pricas buraz? Lik je narkodiler, znaci olos. Trebali su ranije da ga sj**u.
PARTYzan PARTYzan   07.12.2017 u 02:14

mslm da nisi pazljivo citao moje redove mada ne zameram, podosta ih je i ono "između redova"
FoX FoX   07.12.2017 u 14:05

Hahahah da li je moguće

Ipak ima nade!

Samo ove babe i dede zaljubljene u vucka...čast izuzecima.
PARTYzan PARTYzan   07.12.2017 u 17:37

Uh bilo bi mi hard core da posvetim Vucicu 23 min malo sam preskakao hit mi ono "pitao bih ga koliko je momaka imao do sada"
PARTYzan PARTYzan   08.12.2017 u 01:59

Evo opet da se osvrnem na moje pređasnje postove ovde; kaze mi ortak veceras gledao klip nekog lika iz Zadruge pitali ga da li se drogirao on kaze nije nikad, samo je mesec dana svakodnevno koristio kokain I ja onda ortaku ispricam za moje komentare o uhićenom braćali Martinu ovde, podsetilo me. Kaze on: "da ali ti se se sprdao ;-) a ovaj zadrugar je bio mrtav ozbiljan"
FoX FoX   08.12.2017 u 22:58

hahahhaaha svašta

Elem, ne znam da li je gledao neko onog idiota na pinku...evo o čemu je reč ako nekoga zanima
rs.n1info.com/a347879/K ... .html
PARTYzan PARTYzan   08.12.2017 u 23:36

video sam samo 2-3 min, kada se sprdao na račun N1 bilo mi je simpa ali generalno ne gotivim taj tip emisija pa se nisam zadržao. Kad bih morao da biram, pre bih gledao to nego, što bi moj ortak rekao, one individue, Ivanovića i Kesića. Zato što su agresivni, zadojeni mržnjom (sem prema NATO-u) a ako ništa drugo, iako je mamin i tatin sin, lepo da je napokon dobio priliku da svoje umeće pokaže neko ko je blago rečeno pismen i školovan. U Blicu sam pročitao da je ismevao opoziciju tj. bio prorežimski orijentisan. Iako je moja orijentacija drugačija, i to mi je simpa, da napokon neko istinski urban, čak mnogo više od tzv. umetničke i intelektualne elite, shora po prozapadnoj opoziciji.Nznm zašto bi oni imali imunitet od posprdavanja. Ako se setim, pustiću emisiju iako teško da ću je gledati, samo da bih doprineo rejtingu tj da bude gledanija od one dve, što ne sumnjam da će biti

Forum početna