The Walking Dead (2010-2022)
Forum Zabava Serije

Edy Edy   09.10.2014 u 11:24

u nedjelju znači bit će kul
Tommy Tommy   10.10.2014 u 01:38

Edy (09.10.2014/09:24)
u nedjelju znači bit će kul
Pondejeljak u 3. ujutro zapravo.
FoX FoX   10.10.2014 u 02:20

Zapravo u utorak cemo moci da skinemo ep Nadam se da ovo nece biti poslednja sezona,mada je logicno da bude jer 100godina beze.tamo vamo ali opet sa druge strane,serija je jako gledana,popularna..tako da ,veliki novac je u igri nadam se da ce biti jos sezona i da ce svaka sezona biti bolja od prethodne
Tommy Tommy   10.10.2014 u 07:28

FoX (10.10.2014/00:20)
Zapravo u utorak cemo moci da skinemo ep Nadam se da ovo nece biti poslednja sezona,mada je logicno da bude jer 100godina beze.tamo vamo ali opet sa druge strane,serija je jako gledana,popularna.
u ponedjeljak u 3. sata po nasem vremenu je, a skinut cemo vec posle 4. ili gledat na fox-u 10 navečer. nije zadnja sezona, bit če i 6. sezone, od ovog ce napraviti csi, spremaju jos jedan walking dead ali u drugom gradu.
Edy Edy   17.10.2014 u 00:52

FoX (10.10.2014/00:20)
Zapravo u utorak cemo moci da skinemo ep Nadam se da ovo nece biti poslednja sezona,mada je logicno da bude jer 100godina beze.tamo vamo ali opet sa druge strane,serija je jako gledana,popularna.
pa nema veze, breaking bad je bila prepopularna pa je završila Ako vide da su dovoljno velik hit napravili pođu prodavat DVD kolekcije, jastuke mede, čaše i to sa logom serije tu su veće zarade nego od reklama na TVu ;) a ako nastave da je emituju samo će je pokvariti kao što je pao rejting Doctor Who-u.

Inače, pravo je dobro ovo počelo, mada... onako brzo da izađu? Pa ljudi moji završi sezona oni zarobljeni, počne druga oni već slobodno A pola četrte sezone su se vucarali po šumama i bježali od zombija. I to je zanimljivo bilo, ali nije na nivou

PS: onaj zaplet sa ovim što hoće da napravi virus protiv virusa je žiiva glupost. kao prvo ne znaju ni šta uzrokuje ovo. Znate da su tamo druga treća sezona išli u onaj centar i nije bilo ni blage veze nijedan jedini centar za istraživanje šta ga uzrokuje i sad kao jedan lik iz jedne stanice dođe i on kao može popraviti sve što mreža najboljih naučnika nije mogla gube se konci.. doduše nije još spašen niko, može biti da ispadne da je ovaj slagao i hoće do washingtona jer tamo ima neki centar za preživjele a on slabić pa ne može to damo ko će im znati
Tommy Tommy   17.10.2014 u 05:03

Edy (16.10.2014/22:52)
pa nema veze, breaking bad je bila prepopularna pa je završila Ako vide da su dovoljno velik hit napravili pođu prodavat DVD kolekcije, jastuke mede, čaše i to sa logom serije tu su veće zarade
Rick je u komi, a to kaj mi gledamo to je njegov san ili kaj se već događa kad si u komi. e to bi bio pravi kraj, Rick se probudi i snimi seriju o zombijima.
FoX FoX   17.10.2014 u 05:08

Tommy, ahahaha Tommy ja mislim da bi to bio najgori kraj serije
Inace edyka ima pravo
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
i opet moram da podsetim edija na spoilere
4.sezona mi se nije svidela,ali ako svaka epizoda bude kao ova prva-5sezone bilo bi dobro Brzo se odvija sve,za sada...I ja mmislim da onaj lik uopste nema formulu za lek...ima on neke druge planove.
Tommy Tommy   18.10.2014 u 04:11

FoX (17.10.2014/03:08)
Tommy, ahahaha Tommy ja mislim da bi to bio najgori kraj serije
Inace edyka ima pravo
i opet moram da podsetim edija na spoilere
4.sezo
zašto? to bi bilo najbolje, taj svijet u kojem oni zive nije ovaj nas svijet, pošto neznaju za zombije, oni im daju raznorazna imena, i nema hebene sanse da dođe do zombi apoklipse, znaći to bi realno bio idealan kraj.
FoX FoX   18.10.2014 u 04:16

Hm...mozda si upravu Ali opet,to je samo prica,bilo bi super da se zavrsi mocnije...Ne znam,pronadju lek,pa prikazu sta rade preziveli nakon 5-10 god..i tako ali jos je rano da pricamo o kraju ako su najavili i 6.sezonu Cuo sam da su najavili 6.sezonu i pre pocetka 5 sezone ludaci
Tommy Tommy   20.10.2014 u 14:26

pogledao i drugu epizodu, već vidim kuda to ide, nikud, odugovlaće, 1. i 8. epizoda će biti super, pa vam damo 2. mjeseca stanke, pa 9. i 16 epizodsa super i vidimo se u 6. sezoni. ne isplati se ovo gledati svaki tjedan, najbolje u komadu al neda mi se čekat da sve izađe.

Forum početna