The Walking Dead (2010-2022)
Forum Zabava Serije

Edy Edy   09.02.2015 u 22:52

epizoda bezveze šta je ovo ba, očekivao sam bolje od druge polovice
atom atom   09.02.2015 u 23:29

Evo pogledao i ja novu epizodu,ovo meni bezveze,bolje da ne snimaju više,neka smisle neku novu seriju.
FoX FoX   10.02.2015 u 02:15

Evo spremam se da gledam...eh...ja mislim da bih ja bolji scenario napisao :xD stvarno su smorili malo,odugovlace dosta...Sto atom kaze sve posle sezone 3,4 je bzvz ...

Edit...odgledao sam ovu novu...pa i nije toliko lose,bilo je i gorih npr ona gde se pojavljuju samo beth i daryl (4sezona valjda)
jbg zao mi ovog mucenika..
Edy Edy   10.02.2015 u 20:40

FoX (10.02.2015/01:15)
Evo spremam se da gledam...eh...ja mislim da bih ja bolji scenario napisao :xD stvarno su smorili malo,odugovlace dosta...Sto atom kaze sve posle sezone 3,4 je bzvz ...

Edit...odgledao sam ovu novu
aa znam tu. nije ta toliko loša. ima one priče o životu prije i poslije i darylovoj prošlosti to je mnogim bilo zanimljivo, mada je atmosfera nikakva... ali ovo, ubili nekog crnca kome ja ne znam ni ime, ne sjećam se ni kad su ga ono uveli nekad tamo u zatvoru, ja sam ga otpisao tamo kad je među one vampire upao od tad ga računao nisam Otkad su imali onu scenu sa "look at the flowers, lizzy" meni koga god od ove prateće raje ubiju, nije bitno Rick, Carl, Daryl, Michonne i onaj Glenn, ona doktorova kćerka mi nije ni truni zanimljiva. Doktor je bio kralj Ali familija mu je 0.... ovo ostalo nek pobiju ko god da su ali nek ne diraju te...

PS: kako sam čuo po netu planiraju da ubiju Ricka imam osjećaj da čim njega kiluju batalim seriju (ako ga kiliju). čak štaviše crkao je u stripu već (serija je bazirana na stripu). ali ne prate sve tačno kao u stripu, tako da ne mora značiti.. mada ne sluti na dobro...
Edy Edy   28.02.2015 u 22:59

dosadno mi, pa evo bacit ću koji spoiler ovdje... imam osjećaj da serija postaje straasno dosadna... ali eto

Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
FoX FoX   28.02.2015 u 23:30

Kazem ti ja edy Totalni promasaj ...sve su upropastili..cak nisam ni gledao ovu nove epizodu od prosle nedelje...nadam se da ce se pojaviti neka prava zombi serija...
Tommy Tommy   01.03.2015 u 01:43

popravili su se, 10, i 11. epizode su odlične. mislim da če do kraja sezone biti još bolje, moraju jer ovo do sad nije nikud vodilo.
Edy Edy   01.03.2015 u 23:52

FoX (28.02.2015/22:30)
Kazem ti ja edy Totalni promasaj ...sve su upropastili..cak nisam ni gledao ovu nove epizodu od prosle nedelje...nadam se da ce se pojaviti neka prava zombi serija...
ma oduljili su ga previše. Nema se puno toga o zombijima pričati
Tommy Tommy   02.03.2015 u 02:33

FoX (28.02.2015/22:30)
pa imas z nation seriju, tamo se vise dogodilo u 12. epizoda, nego ovdje u 5. sezona.
FoX FoX   03.03.2015 u 20:21

Odgledao 11.epizodu...napokon malo normalnije...zanimljiva scena kad su gazili zombije prvi put da vidim da kolima napokon gaze gomilu zombija

ali ne mogu da verujem da su opet ubacili pederaše + kako se zvalave ameri...

Forum početna