Horor filmovi
Forum Zabava Film

FoX FoX   06.06.2015 u 19:57

ahhaha jbt nisam video to svasta
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.

hahah onda je u drugom delu bas cu danas odgledati 2deo..ali ne znam da li da preskocim taj 3 deo onda...
Cranium Cranium   06.06.2015 u 20:08

Što se mene tiče, preskoči ga slobodno.
FoX FoX   07.06.2015 u 03:45

Preskacem onda
Inace, @atom odgledao sam Constantine
Dobar je ,svidja mi se par puta u toku filma sam imao osecaj kao da sam pre vec gledao ovaj film ..ko zna,mozda na tv-u al nmg da se setim...sve u svemu,dobar je tnx
atom atom   07.06.2015 u 11:19

@FoX (07.06.2015/01:45)
Preskacem onda
Inace, @atom odgledao sam Constantine
Dobar je ,svidja mi se par puta u toku filma sam imao osecaj kao da sam pre ve
Da,dobar je.Malo su ga zasrali sa onim žvakama za odvikavanje od pušenja,ali ok
FoX FoX   07.06.2015 u 18:01

hahahha to mi najjace hahhah a dobro,to znaci da je odlucio da promeni nacin zivota
atom atom   08.06.2015 u 10:37

A u stripu on dobije rak pluca ali ne prestaje da pusi
Krajevic Krajevic   09.06.2015 u 22:36

Dobar je i leptirica ja gledao strava horor film a i sveto mesto, kul :xd
DzO DzO   25.06.2015 u 00:55

@FoX (15.12.2014/22:45)
Objasni nam omiljen a ne znas kako se zove
Ma nmg da se setim, valjda silent hill tako nesto
Cranium Cranium   13.08.2015 u 02:01

Da napravim sebi podsetnik koje filmove treba da pogledam. Svi su na foru upadi u kuće, psihološki horori itd.

1. The Collector (lopov upada u neku gajbu i skapira da je neko nepoželjan već upao u gajbu)

2. The Collection (Tri ortakinje idu na neku žurku u neki zavučeni deo grada, unutra full sve kad odjednom svi ti ljudi sa žurke bivaju zarobljeni. Mediji javljaju da je pun ku**c ljudi nestao, samo jedan lik je uspeo da preživi. On se seća tog hotela gde su bili odvedeni i idu u akciju spasavanja jedne od tih ortakinja, ostatak vidim kad pogledam)

3. No Good Deeds (Crnja psihopata beži iz policijskog kombija, dolazi do kuće neke majke sa detetom, kao da telefonira. Manijak neki)

4. The Strangers (mislim da je psihološki prejak film, na foru The Purge ili You're Next.)

5. Vacancy (decko i devojka se pogubili po autoputu, i odlaze u neki krš motel. Nalaze filmove, trake neke i kao aj da pustimo, kad na njima scena kako tuku neke ljude, ubijaju itd. Decko primeti da je ta scena snimljena upravo u njihovoj sobi, kasnije nalazi i kameru koja ih snima)
FoX FoX   13.08.2015 u 05:21

1 i 5 sam gledao davno sam ih gledao...vacancy nije los..ima i drugi i ako se ne varam 3deo ali je prvi sasvim dovoljan i bolji od nastavaka.

Forum početna