Horor filmovi
Forum Zabava Film

Welicak94 Welicak94   05.06.2015 u 03:21

FoX, a tebi to inace odgovaralo
FoX FoX   05.06.2015 u 03:28

Welicak94, Pa onako :xD A ne ozb...procitao sam par recenzija na imdb pre gledanja filma...i svee super..kazu kao best horor ever :xD kad ono najvise mrzim to...ocekujem da nesto bude ok i ispadne sranje...
Welicak94 Welicak94   05.06.2015 u 03:30

FoX, to uglavnom tako bidne
Cranium Cranium   06.06.2015 u 02:57

Pa kažem ja da je šit.
FoX FoX   06.06.2015 u 05:08

Iiii napokon odgledao čuveni REC
Dobar je.Mada mi malo ona novinarka isla na zivce...ali dobro,kapiram da je frka,panika
Samo mi nije jasno cime se hranila ona na kraju..msm zatvorena je tu duzi period...+ onaj mali na tavanu ima jos par rupica u prici ali ok sve u svemu,ok je film.
Cranium Cranium   06.06.2015 u 11:59

Koja na kraju? Ona "devojčica" osušena. Ne treba njoj hrana, imuna je na "virus" , kao i novinarka. Ima rupa u priči jer ima i deo 2.
FoX FoX   06.06.2015 u 15:08

Pa da,a i novinarka je imuna?Bas sam sad procitao opis drugog dela super,pretpostavio sam da je red na swat da udje u zgradu ti si gledao sve delove?
Cranium Cranium   06.06.2015 u 17:39

Ne znam jesi li video da je iz one devojčice u novinarku ušao parazit. Ona mu je postala domaćin i imuna je na virus od kraja prvog filma. U drugom upada swat u zgradu na tajnu misiju, a nemaju blage šta ima u zgradi. Parazitu je cilj da izadje iz zgrade i napravi haos. Kad bi se virus proširio van zgrade, ode sve u 3 lepe.

Gledao sam svih 4 delova. 1,2 i 4 se drže priče, a treći je čisti debilizam. Ono, REC je franšiza sam po sebi. Kada retardi Amerikanci prihvate film koji nije na engleskom znači da je dobar. Radili su i rimejk. Ja ga nisam gledao.
FoX FoX   06.06.2015 u 18:16

Nisam to video.Bas cu pogledati ostale delove.Jel se i u ostalim delovima snima onako amaterski,sa kamerom?Mislim da bi film bio jos bolji da se nije tako snimalo,ali ko zna
Cek,rimejk je Quarantine?Nesto sam citao da nije los ali je bolji REC.
Cranium Cranium   06.06.2015 u 18:26

Kako nisi video jbt. Novinarka leži na podu, prilazi joj ova osušena, otvara joj usta i kao krene svojim ustima, kao da će da je zažvali, kad iz usta ove osušene izadje nešto i kroz usta novinarke udje u nju. Baš je gadna scena. Ono kao, pomera se kroz grlo u ulazi u organizam. Ne znam, možda ipak nije u prvom delu. Prvi i drugi su iz prvog lica. Ne znam, meni je napetija atmosfera ako je iz prvog lica, kao found footage. U drugom su kamere na šlemovima specijalaca. Treći film opisuje drugi incident. Kuče one klinke je bilo zaraženo i ujelo je nekog čiču. Čiča otišao na svadbu i pogadjaj šta se desilo. Ali neverovatno glup film. Nema veze sa zgradom. Mislim da su se u četvrtom najviše istrošili za budzet filma. I nastavlja se na priču o zgradi.

Jeste, to je taj rimejk. Ali ja ne gledam rimejkove.

Forum početna