Horor filmovi
Forum Zabava Film

Cranium Cranium   30.05.2015 u 02:17

Ahahahahahah, ajde ajde. Lazarus je zbrzan film, ali meni je dobar jer ja ne gledam na filmove kao na daj klanja i dranja. Ima doooosta dobru podlogu. Samo je zbrzan
Cranium Cranium   30.05.2015 u 02:24

Ne znam, nisam gledao nijedan Japanski. Ne znam jesu li, ali ova 5-6 filma što sam gledao su svi u rangu npr....Insidiousa. A ne idu na strašne scene. Svaki je odličan na svoj način. Rec je survival film, ali mnogo originalan, Julia Eyes je kao npr kao neki krimi roman. Ima jedan film koji je i bolji od Julia Eyes, a više je horor. Sirotište se zove. Mnogo dobra priča. Onda ima film The Body. Isto trilerčina sa elementima horora. Priča brutalna. I svaki na kraju ima wow momenat. Sem Rec koji nije iz iste kuće, a i drugačiji žanr je. Rec je pure horor, a ovi su više triler horor filmovi.
FoX FoX   30.05.2015 u 04:36

Odgledao Lazarus Svidja mi se.Nisam ocekivao da ce film ici u tom pravcu...ja rek'o sad ce sve da ih dovrsi i kraj...ali jok...Odlican po meni
Pogledacu ove sto si naveo...mada nisam vise kao pre u tom horor fazonu,mada mi je bas legao ovaj Lazarus
Cranium Cranium   30.05.2015 u 12:50

I meni je dobro legao. Rečenica koja me je oduševila je "Evolucija se odvija sporo sa razlogom"
Welicak94 Welicak94   30.05.2015 u 23:08

Cranium (30.05.2015/00:09)
E sada da vidimo šta sve nisi odgledao.

1. Julia Eyes - Znaš o čemu se radi. Španski film 1. Nećeš se razočarati.

2. The Purge 1 i 2 - Nisi odgledao a film je tripčina za sve pare. Ni
ovaj rec moram da pogledam pa makar ne znam sta...
Cranium Cranium   31.05.2015 u 02:26

Ahahahahahaha, i ti isto. Toliko puta sam vam spomenuo da će biti sranje kada ga pogledate.
FoX FoX   04.06.2015 u 23:27

e sad cu da gledam It follows
bas su ga nahvalili...javljam kakav je...
Cranium Cranium   05.06.2015 u 00:29

Ja mislim da je šit težak iako ima visoku ocenu na IMDB.

Mislim da je amaterski. Odgledaj pa mi javi.
FoX FoX   05.06.2015 u 01:36

Napravio pauzu na pola filma da pojedem nesto mozda si upravu...pocetak dosadan,sredina onako..vise mi ovo lici na dramu nego na horor..ali videcemo kakav je kraj
Primetio sam da su se i na imdb pojavili botovi koji daju visoke ocene i preporuke glupim filmovima...i tako te navedu da gledas film...kad se film zavrsi,shvatis da su te preporuke i visoke ocene CIST MARKETING
FoX FoX   05.06.2015 u 02:36

I ovo je horor? Strasno brt...dobra gluma,dobar soundtrack u pozadini...ali prica..smesno...mislim da ima samo jedna malo strasnija scena u celom filmu..ovo je vise kao mystery drama ... vise bilo seksa nego plasenja

Forum početna