Horor filmovi
Forum Zabava Film

Cranium Cranium   23.12.2015 u 02:54

Odgledao Vacancy, not bad. Ne traje puno, a dosta frke daje. Ništa posebno, ali je nabijen radnjom. Uuuuu odgledao si znači. Treći deo Rec preskoči, četvrti možeš da odgledaš. Nije first person look.
Cranium Cranium   23.12.2015 u 02:55

Sad bih mogao još neki horor. Mislim da ću da lupim neki random. Možda bude dobar.
FoX FoX   23.12.2015 u 14:59

Pa videću sad mi se i ne gleda REC
E a imaš vacancy 2deo
Cranium Cranium   23.12.2015 u 17:35

Videću možda. ;-)
Cranium Cranium   24.12.2015 u 05:40

Odgledao film "Panic Button" i pomešani su mi utisci. (U prvoj verziji je bilo napisano pomešana su mi osećanja, ali sam skapirao da je glupost živa). Zamislite da ste korisnik neke nove društvene mreže koju koriste milioni i da ste izabrani sa još troje ljudi u nekoj nagradnoj igri. Idete za Njujork privatnim avionom. Sve kul i tako to. Medjutim u avionu imate šansu da osvojite nove nagrade i samo treba da kliknete na PRIHVATI USLOVE koje naravno niste ni pročitali.
Igra kreće i nema odustajanja.

Prebolestan film, dobar za paranoja razmišljanje, ali je kraj meni bezveze. Ocena 6 od 10. Mogli su bolji kraj da smisle. Ali je film boleština teška.
FoX FoX   07.01.2016 u 20:14

hahaahah zanimljivo,ali muka mi više od bolesnih filmova ali možda pogledam

ee stiže The Conjuring 2

Cranium Cranium   07.01.2016 u 20:58

Ako mi veruješ, ja se ne sećam The Conjuring filma. Mislim da znam o čemu se radi ali nisam siguran. Jel to ono kad je neki demon ušao u kevu i ona je napadala decu, vezali je i isterali demona iz nje.
FoX FoX   08.01.2016 u 04:41

Jeste kran.
A jbt,nije ti nešto čim si zaboravio
Po meni je The Conjuring jedan od,ako ne možda i najbolji horor današnjice mada i nema neku konkurenciju
Ovaj trailer za 2deo izgleda ok..videćemo.
Cranium Cranium   08.01.2016 u 10:37

Taj fazon. Me volim nešto priče o ukletim kućama, demonima, duhovima itd. :-). Sve na istu foru. Jedino The Orphanage ima do jaja priču i twist momente. Ali pomirio sam se sa tim da nećeš nikada gledati. Ni to ni film The Body ni Julia Eyes. :-). Lisica šovinista. Ahahahahah. Jesi skoro gledao neki do jaja horor? Ja ih nisam gledao dugo dugo.
Cranium Cranium   08.01.2016 u 10:39

E video sam na tjubu film o nekoj crkvi, podzemni tuneli, demoni, misterije itd. Na istu foru kao As above so below. Mislim da je ista ekipa radila. Nema šanse da se setim kako se zove film.

Forum početna