Horor filmovi
Forum Zabava Film

FoX FoX   08.01.2016 u 19:04

Potrazicu taj film pa javljam ako nadjem
Nisam gledao te filmove ali gledacu sigurno
Pa brt koliko mi je vremena trebalo da sebe nagovorim da pogledam REC ..jbg ne volim da gledam "non-american" filmove
Cranium Cranium   08.01.2016 u 19:06

Ali ovi filmovi su potpuno drugi level. ;-) Pogledaj trejlere. Sad ću ja da probam da nadjem onaj film o crkvi
Cranium Cranium   08.01.2016 u 19:18

Evo ga onaj film. youtu.be/Spg2opuDNZc
Cranium Cranium   08.01.2016 u 19:31

To sa onom devojčicom što ide niz stepenice unatraške?
Cranium Cranium   08.01.2016 u 19:33

Ti pitao o isterivanju djavola iz Emili Rouz. Ja se istripovao da ti je to najnoviji komentar.
FoX FoX   08.01.2016 u 19:34

ahahahahahaha jeste to je taj film

Uuuu dobro izgleda ovaj trailer za " final prayer" mozda pogledam.

Odgledao sam trailer za ovaj The body..sta znam...nije me privukao...a vidim na imdb da je to triler/misterija

Julia Eyes izgleda ok,mozda pogledam nekad

The orphanage ,ovaj cu sigurno gledati
Cranium Cranium   08.01.2016 u 19:43

I svuda glumi ista glumica. Sva tri su haos. Mada meni je ovaj redosled.

1. The Body
2. The Orphanage
3. Julia Eyes.

Pričam o utisku samo. The Body nije strašan ali je taaaaako dobar osećaj kad se završi da nije zdravo. Bar meni. The Orphanage je najviše horor od ova tri, i ima isto WTF do jaaaaja momenat na kraju. A Julia Eyes je neki krimi psiho triler, sa maaaalo horora. Zanimljiv od početka do kraja, ali bez zaj**anog kraja.
FoX FoX   08.01.2016 u 21:31

The body je bolji od ova dva ?

the orphanage mi se najvise svideo ,mozda cu prvo njega
twistex twistex   08.01.2016 u 22:20

Fox gledaj taj body kad ti covek kaze..meni ona druga dva i nisu nesto
Cranium Cranium   08.01.2016 u 22:53

Ne posmatraj ga kao horor jer to nije. Mislim na The Body. To ti je neki creepy triler i to brutalan. Mož misliti, žena nestaje iz mrtvačnice. Sama odšetala??? Sirotište je horor baš po tvojoj meri. Svideće ti se 100 posto. Ja sam bio u fazonu, okej zanimljiv je dok je film proticao. I na kraju sam bio u fazonu ovo nije samo zanimljiv film, ovo je do jaja film. A Hulija je klasika. Sva tri filma nisu strašna, ali im je priča fenomenalna. Ne očekuj horore, ali očekuj dobre filmove. Ogradjujem se, meni su se baš svideli. Planiram još 3 Španska trilera da odgledam. Ali ajd da se raspišem kada odgledam.

Forum početna