Horor filmovi
Forum Zabava Film

Cranium Cranium   08.07.2016 u 10:05

Odgledao film 'Beneath" i imam sledeće da kažem. (Kao testament da ostavljam)

Onako, nisam impresioniran.

Možda jer mi se spavalo sinoć pa nisam pratio 100% koncentrisan.

Jeste film zanimljiv i to sve, ali j**eno se ništa bitno ne saznaje iz njega. Fazon, zaključite sami šta se to desilo u rudniku. Pa moj zaključak me je doveo do nedovoljno efektnog scenarija.

Grupa rudara sprema oproštajnu bleju za jednog od njih, jer on odlazi u penziju. Bleje za stolom i sprdaju se. Tu je i njegova ćerka koja želi da poslednji radni dan oca u rudniku posmatra, i radi zajedno sa njim.

Poslednji radni dan počinje ranom zorom, i oni ulaze u rudnik.

Ništa specijalno stvarno, očekivao sam mnogo bolji film.

Onaj moj izmišljeni bi bio bolji od ovog.

Ja bi se nakupio love.
twistex twistex   10.07.2016 u 10:41

Constantine-2005
ne duvanim pa ovaj film i nema nekog efekta na mene Inace moze da prodje za jedno gledanje..5.5/10
Pride and Prejudice and Zombies-2016
da je ozbiljniji mozda bi bio bolji..isto za jedno gledanje..6/10
Hollow Man-2000
cini mi se da sam gledao ovo kao klinac..uglavnom se sve desava u nekoj zgradi naucnoj ustanovi..naucnik postaje nevidljiv i malo prsne s mozgom..6.5/10
FoX FoX   11.07.2016 u 02:48

Demonsko (2015)
Policajac i psiholog istražuju smrt petoro ljudi koji su ubijeni
dok su pokušavali da prizovu duhove.

-Očekivao sam više od ovog filma premda je James Wan (Conjuring,Insidious,Saw itd) jedan od producenata..
Film nije toliko loš ali već na 10min filma sam se smorio jer su već prikazali šta se desilo,ko je sve ubijen itd i onda sledi klasično razmotavanje klupka.Imao sam osećaj kao da gledam neku seriju tipa Istražitelji iz majamija...
Malo flashback-uju pa se vrate istraživanju zločina i tako u krug...kraj je tek šokantan kad se sazna da je glavni lik ustvari....xD
Ocena 5/10 ,solidna gluma,nisam se nijednom naježio,ima par "jezivih" scena i to je to...
Cranium Cranium   11.07.2016 u 02:51

Da je glavni lik ustvari sanjao.

Neeee, ne privlače me takvi filmovi uopšte.
FoX FoX   11.07.2016 u 02:58

Ma jok Predlažem da pogledaš mindfuck je u pitanju

Ne voliš tu tematiku?duhove,demone,isterivanje itd?
Cranium Cranium   11.07.2016 u 03:01

Ne bre, to kao istraživanje zločina, dokazi, otisci. Volim, ali ne da bude kao krimi serija.
Cranium Cranium   11.07.2016 u 03:02

Čeeeek, ako si mu ti dao 5, zašto bih ga gledao? Hoćeš i mene da uj**eš siso. :-)
FoX FoX   11.07.2016 u 03:25

pa dobro,istraživanje tu i tamo...ja ne podnosim ta istraživanja zločina itd...ovaj film je samo mix ta dva...ali i nema toliko istraživanja koliko prikazuju te flashback-ove šta se dešavalo...a preporučio sam ti zato što ima i found footage fazona a i kraj je mindfuck hahh nznm možda se tebi svidi...

jbt sad čitam recenzije za ovaj Deliver Us from Evil ...kažu da je odličan a ima i ok ocenu...možda pogledam

e jbg ako su ti dosadni duhovi,isterivanje itd ti više voliš realnije horore,tipa SAW,The Purge itd
Cranium Cranium   11.07.2016 u 08:25

@FoX (11.07.2016/01:25)
pa dobro,istraživanje tu i tamo...ja ne podnosim ta istraživanja zločina itd...ovaj film je samo mix ta dva...ali i nema toliko istraživanja koliko prikazuju te flashback-ove šta se dešavalo...a prepo
Kakve god, samo da su originalni. O ukletim kućama i duhovima ima milion filmova brate.
Cranium Cranium   17.07.2016 u 22:21

Večeras gledam "The Purge - Election Year".

Konačnoooooo. Nema prevod, još bolje. Biću koncentrisaniji.

Forum početna