Horor filmovi
Forum Zabava Film

FoX FoX   18.07.2016 u 00:38

Večeras gledam "The Purge - Election Year".
Cranium, ajd pa javi kakav je ja ću pogledati - Deliver us from hell
Cranium Cranium   18.07.2016 u 00:45

@FoX (17.07.2016/22:38)
Cranium, ajd pa javi kakav je ja ću pogledati - Deliver us from hell
Važi, a sledeći gledaš "Fragilės". Ja ću onaj "10 Cloverfield Lane" što si mi preporučio.
Cranium Cranium   23.07.2016 u 18:30

Odgledao "The Purge - Election Year"

Ne znam zašto ga i dalje svrstavam u horor, valjda zbog prvog filma. Ovo nije više horor, više neki sci-fi triler/akcija. Utisci su sledeći.

18 godina nakon jednog čišćenja, majka koja je u tom čišćenju izgubila dete rešava da uzme stvari u svoje ruke. 18 godina borbe i probijanja kroz sistem. Konačno se našla na mestu senatora i kandiduje se za predsednika SAD, sa ciljem da prekine ovo besmisleno ludilo. Bogataši ubijaju siromašne iz zabave, vlada ubija siromašne da bi smanjila dažbine, olakšava sebi i otarasiće se društveno nepoželjnih. Sa druge strane, ima i onih koji su spremni da pruže otpor "čistašima" , što smo videli u prošlom filmu. Ali ni "čistaši" tjst vlada ne sedi skrštenih ruku. Dan pred godišnje čišćenje oni donose zakon po kome se ukida imunitet svim vladinim službenicima ranga 10. Svi koji su do sada zakonom bili zaštićeni od čišćenja, sada to nisu. Vlada koristi ovo da se obračuna sa neistomišljenicima medju kojima je senator "Čarli" , njihova najveća pretnja.

Šta će biti, gledajte i saznajte.

Meni je film bio okej. Ali ipak, otišli su u komercijala smeru. Prvi deo je 2 puta zanimljiviji od ovoga, iako je akcijom slabiji od drugog i trećeg.

Ja mu dajem 7.
FoX FoX   24.07.2016 u 04:12

Odgledao sam Deliver Us from Evil (2014)
Očekivao sam više,ali već na početku filma sam se smorio.
Mrzim filmove na fazon detektiva,policajaca itd,ali ovaj je na malo drugačiju foru,zanimljiv je,čak sam se par puta i nasmejao na neke fazone
Nije loš film ali nije brutalan horor a očekivao sam to s obzirom da se spominje egzorcizam u opisu filma...
Jedino što mi se svidelo u filmu je deo pred kraj filma,"isterivanje" u policijskoj stanici...baš realno su odradili...ostatak filma ništa posebno.
Ocena jedna slaba 6-ica

Sledeći na repertoaru je Fragile Da vidimo da li valja kranova preporuka,retko kad pogreši
Cranium Cranium   24.07.2016 u 05:17

@FoX (24.07.2016/02:12)
Odgledao sam Deliver Us from Evil (2014)
Očekivao sam više,ali već na početku filma sam se smorio.
Mrzim filmove na fazon detektiva,polic
Wuhuuuuuuu. , PS... Rekao sam ti da se slabo i sećam filma, ti nisi slušao. Voliš egzorcizam pa to ti je.
Cranium Cranium   24.07.2016 u 23:01

Večeras gledam "10 Cloverfield Lane" , sve po preporuci @FoX Nisam ni trejler odgledao hoću da pojma nemam o čemu se radi. Znam samo da je neka žena u bunkeru, i da joj je servirana priča kako je napolju apokalipsa. Detaljan komentar očekujte posle filma.
FoX FoX   25.07.2016 u 01:58

Svideće ti se kran 99% Ja večeras gledam outcast(seriju) jbg,sutra ću fragile ...ako ne budem radio uveče
Cranium Cranium   25.07.2016 u 02:17

@FoX (24.07.2016/23:58)
Svideće ti se kran 99% Ja večeras gledam outcast(seriju) jbg,sutra ću fragile ...ako ne budem radio uveče
Jaaaaaao, ti još gledaš ono sranje. Ajde ajde.
FoX FoX   25.07.2016 u 20:51

@Cranium (23.07.2016/16:30)
Odgledao "The Purge - Election Year"

Ne znam zašto ga i dalje svrstavam u horor, valjda zbog prvog filma. Ovo nije više horor, više neki sci-fi triler/akcija. Utisci su sledeći.

18 godina
Po opisu bih rekao da je film ok...ali mislim da je drugi deo najbolji i da bolje ne može..
Ovaj "election year" mu dodje kao 3deo?

Brate,outcast je sasvim ok serija...ja kao serijofil kakvih sve glupih serija sam se nagledao,ova je extraaa

Nisi gledao "10 Cloverfield Lane" ?
Cranium Cranium   25.07.2016 u 21:42

Jesam, pišem posle. Napolju sam. Hoću natenane da pišem

Forum početna