Horor filmovi
Forum Zabava Film

twistex twistex   02.09.2016 u 12:07

@Cranium (01.09.2016/19:50)
E ajde da vidimo sada. Španski mistery/horror/thriller filmovi.

Staviću 10 za početak. Gledao sam gomilu. Ima odličnih, ima dobrih, a ima i malo slabijih vala.
Ali nijedan mi nije bio d
kako el cuerpo niko nije gledao..jest da sam ja niko i nista u reali,ali..
Gledao prvih cetiri..peti do pola,za mene glupo..
FoX FoX   03.09.2016 u 00:45

@Cranium (31.08.2016/21:13)
Ajde pošto vidim da komentara o "Conjuring 2" nema, a čekao sam ih dva dana.
Napisaću ja svoje mišljenje ,hteo sam odmah posle filma ali čekao sam da se malo slegnu utisci

A ovu listu eUropskih filmova ću valjda jednom obraditi celu
atom atom   03.09.2016 u 11:44

Pogledao Conjuring 2,dobar je ali meni je prvi bolji.Ona scena kod prozora je bila najlošiji deo filma,ali dobro,čak i James Wan zna da pogreši
Cranium Cranium   13.09.2016 u 23:05

Posle malo dužeg vremena, ugrabilo se istog za neki novi horor.

Večeras gledam meksički horor "kilometro 31" , da budem iskren. Malo sam se smorio kad sam saznao da je meksički, ali jbg. Produkcija je španska pa sam mizlio da je i ovo španski film. (Filmax je u pitanju, zaslužan za neke horore koje sam gledao)

Uglavnom, očekivao sam dosta, sada ne očekujem ništa. Javim se posle.
GRO
GrofWap  
 13.09.2016 u 23:34

imdb.com/list/ls000043317/
Cranium Cranium   16.09.2016 u 11:59

Odgledao 2 filma.

1. KM 31.....Upravo onaj meksički koji sam spominjao. I vidi se da je meksički.
Poprilično nepovezan i poprilično naivan u rešenjima. Bukvalno se vidi da ga je radila neka budala koja prati sapunice. Ali nije da je film loš. Zanimljiv jeste, ima tu neku draž. Na momente izgleda kao neki oldskul horor, sa sve napetom muzikom. Ali onda naidju scene koje su neobjašnjivo glupe. Pošto sam siguran da niko neće gledati ovaj film, daću malo spojlera.

Jedna riba (i ime sam joj zaboravio) se posvadjala sa dečkom, i onako ljuta i uplakana vozi kola kroz 3 p**ke materine. Putem kroz neke šume. Zvoni joj fon, naravno dečko je. Ona za trenutak baci pogled na fon, kad ne lezi vraže. Ispred kola joj se našlo neko dete koje ona uspešno pokupi pri najvećoj brzini.
Dete je odletelo kao da se raznelo bombom, a ona staje par desetina metara dalje, čisto da konstatuje smrt klinca. Usput zove sestru bliznakinju (ili opet dečka) da dodju jer je ubila nekoga. I dok ona ostavlja poruku na sekretarici, prilazi detetu koje se opružilo posred druma, dete otvara oči i počinje glasno da se smeje. Ova se usrala, i krenula unazad, kada iznenada na nju naleće šleper. Pogadjate.......mesto na kojem je udarena je kilometar 31, nekog puta tamo njihovog u meksiku. Ova riba je pala u komu, obe noge su joj amputirane, jedva je živa. Prva stvar koja je kao u sapunjari. Čim su je udarili, njena sestra bliznakinja doživljava napad gušenja u svome domu. Znala je da se nešto desilo loše. Sledeća scena......sestra trči i trči i trči. I dolazi do km 31 gde ova leži izranjavana. Jel me zaj**avaš? Pošto je znala da je ova udarila klinca kolima, raspituje se šta je sa klincem? Ali niko nije zatekao klinca na putu. Iiiiii kreće samostalna istraga sestre, njenog dečka i dečka ove uboge izranjavane. Šta se to desilo na putu, kod 31 kilometra. I tako, ima tu svega. I meksičke starice koja pomaže istragu, a živi tu blizu. Za koju se ispostavlja da je umrla daaavno daaaavno. Film je zanimljiv, ali ima tako mentolskih šablona da to nije realno. Kao ova scena. Dva lika i ta sestra krenuli kolima do tog mesta i svadjaju se u kolima. Naravno, vozač opet ne gleda na put i udaraju neku ženu. Dakle ona leti leti i pada na desnu stranu puta. Oni odmah parkiraju uz levu stranu puta, par metara dalje od tela. Ajde što su se parkirali u kontra smeru. Nego pazi ovo. Izašli svo troje iz kola, baš na tom km 31. I sada jedan čekira telo, ovaj drugi se obeznanio jer su ubili nekoga, a sestra čuje dečiji smeh iz šume pored puta. Omamljena kreće sa desne strane kolovoza ka levoj i u tom momentu proleću kola brzinom a la šumaher (u najboljim danima). Da ne beše dečka da je povuče, pokupili bi i nju. E sad.....šta je ovde čudno?

1. To što su obe trake bile zauzete. Desna telom, leva parkiranim kolima.
Jedino da driftuje pa da prodje neko izmedju.

2. Činjenica da taj neko ko je vozio kola i umalo pregazio sestru šatro nije video da su kola parkirana u njegovoj traci, i da pored leži telo jeeeebote.

Uglavnom, film je dosta slab. Iako sam negde pročitao da je ovo kao najbolji meksički horor. Kakve im serije, takvi im i filmovi. Za drugi film pišem kasnije. Ne brinite se, drugi je bolji od ovog. A ovome dajem slabu peticu od deset mogućih.
Cranium Cranium   16.09.2016 u 12:34

Drugi film je ako ništa, za 3 klase zanimljiviji. Iako ima ocenu od 4,3 ja mislim na IMDB. Što mislim da je preterano nisko.

Film se zove "The Remaining" (2014)

Sećate se snimaka sa tjuba u kojima ljudi snimaju fenomen nebeske trube?

Gde se sa neba čuju nedefinisani zvuci kao rika, truba itd. Imate na tjubu, potražite. Elem, mnogi to tumače kao upozorenje sa neba. Da se spremimo jer dolazi kraj sveta.

E time se ovaj film bavi.

Grupa prijatelja je na proslavi jer se dvoje od njih venčava. Naravno, jedan je dobio zaduženje da snima zvanice i njihove poruke mladencima. Treba istrpeti bukvalno prvih 5 minuta filma i kreće ludnica. Dečko koji snima se sa sve kamerom uputio u lift sa roditeljima mlade. Snima ih i oni pričaju, odjednom je zahladnelo, nestade svetla i oba roditelja padaju kao pokošeni sa pobelelim zenicama, mrežnjačama itd. Mrtvi su naravnk. Snimatelj uplašeno beži iz lifta i sa balkona baca pogled na salu u prizemlju gde se nalaze sve zvanice. Ima šta da vidi. Haos. Pola njih je popadalo, ovi živi paniče, pokušavaju da pomognu kako znaju i umeju ali dzaba. Izlaze na ulicu svi, i tu kreće još gore sranje. Tornada, pada grad veličine betonskih blokova, zemljotres. Ma haos. Svi beže kud znaju i umeju. Naši junaci se zaputiše u crkvu. Tamo su saznali da se ovo dešava u celom svetu i da je ono što je ostalo od vojske u pripravnosti. Možda su vanzemaljci. A možda i nisu. . Ja mu dajem slabu sedmicu. Odličan je za skratiti vreme.
FoX FoX   21.09.2016 u 11:01

@Cranium (16.09.2016/10:34)
Drugi film je ako ništa, za 3 klase zanimljiviji. Iako ima ocenu od 4,3 ja mislim na IMDB. Što mislim da je preterano nisko.

Film se zove "The Remaining" (2014)
Zvuči zanimljivo Trailer izgleda ludo..sad me baš zainteresovao ovaj film Pogledaću ga možda večeras pa javljam
Cranium Cranium   21.09.2016 u 17:36

@FoX (21.09.2016/09:01)
Zvuči zanimljivo Trailer izgleda ludo..sad me baš zainteresovao ovaj film Pogledaću ga možda večeras pa javljam
Pa onako. Zanimljiv je. Ima dobru foru, samo nije ništa specijalno. Pogledaj pa javi.
FoX FoX   22.09.2016 u 12:27

Odgledao sam juče ovaj The Remaining . Au bre kran
Ako je ovo horror onda ne znam
Zanimljiva je tematika ali scenario je užasan...
Gluma i nije toliko loša koliko je loša režija i scenario....
Ali dobro ,šta drugo očekivati od filma koji ima budzet 160.000 $

Kad je počeo onaj haos ,očekivao sam da će se priča odvijati kao i u svakom apokaliptičnom filmu...mislio sam da će biti na foru npr filma Cloverfield...
Ok je krajnja poruka koju film šalje
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
ali mislim da su mogli na mnogo bolji način da je saopšte

Ocena : 5/10

Forum početna