Horor filmovi
Forum Zabava Film

Zvezdas Zvezdas   20.10.2016 u 00:45

Eden Lake (2008)

film je ok do polovine ali posle se komplikuje sve
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.

ocena 7/10 zbog kraja i toliko krvoprolica
FoX FoX   20.10.2016 u 00:52

Zvezdas, a nema puno krvoprolica koliko je film brutalan ,ne toliko ali dovoljno..zveki da ti pogledas npr SaW ili The Purge pa da vidis sta je krvoprolice

kazem kranu da gleda eden lake al nece covek a dobar je triler
Zvezdas Zvezdas   20.10.2016 u 00:57

FoX, pa bogami ja mu nebih preporucio od 53 minuta je skoro sve krv do kraja
FoX FoX   20.10.2016 u 05:53

Zvezdas, da li si ti svestan šta radiš -_- ne spojleriši brate,upropastiš film nekome ko hoće da gleda tako što napišeš ko umire ,ko koga ubija u filmu itd..koristi [spoiler ] [/spoiler ] kad god želiš da napišeš rasplet nekog filma,serije...
Cranium Cranium   20.10.2016 u 06:05

Isto kao king. Videću možda odgledam. To neki slasher? Sad sam na Aziji. Možda sutra prekosutra
FoX FoX   20.10.2016 u 06:08

Zvez je gori
Tako nekako Ako ti se bude gledao ok triler,pogledaj
Ja ću ovih dana Los ojos de julia i The Body napokon da kompletiram tvoje španske preporuke
Cranium Cranium   20.10.2016 u 06:14

Oba su trilera sa primesama horora. Prvo "the body" uzmi.

Ja nikako da odgledam onaj juzno korejski. Evo vec dva dana pocnem, pa prekinem. Spava mi se i necu da ga gledam sanjiv. Jer ga svi zivi spominju.
Zvezdas Zvezdas   20.10.2016 u 09:47

@FoX (20.10.2016/03:53)
Zvezdas, da li si ti svestan šta radiš -_- ne spojleriši brate,upropastiš film nekome ko hoće da gleda tako što napišeš ko umire ,ko koga ubija u filmu itd..koristi [spoiler ] [/spoiler ] kad g
pa razmisljao sam da stavim spojler ali sam racunao da nmg tako da mu upropastim misljenje on sada treba da jos vise zagolica mastu ko ce koga da ubije ako vec hoce da gleda treba da zagolica mastu ko ce da ostane ziv i da li ce da prezivi meni se film do polovine svideo ali posle...

Cranium Cranium   20.10.2016 u 13:29

Ahahahahahah, zvez. Onaj ko hoće da gleda film ne zna ko su likovi filma, a kamoli ko će da preživi.

BTW....Kako vam se čine moji trejler postovi? Jel otkrivaju previše? Jel spojlujem ja? Ja mislim da ne, ali otkud znam.
Zvezdas Zvezdas   20.10.2016 u 13:33

@Cranium (20.10.2016/11:29)
Ahahahahahah, zvez. Onaj ko hoće da gleda film ne zna ko su likovi filma, a kamoli ko će da preživi.

BTW....Kako vam se čine moji trejler postovi? Jel otkrivaju previše? Jel spojlujem ja?
pa sada bi bilo dobro da i ti odgledas taj film onda bi mogli diskutovati o tom filmu i dati pravu ocenu eto ja ti kazem da odgledas Lights Out. on je po meni odlican

Forum početna