Horor filmovi
Forum Zabava Film

FoX FoX   31.10.2016 u 04:04

Odgledao sam i ja Train to Busan

Tek sam na kraju filma shvatio da film nije toliko loš,kao što reče kran,ako izuzmemo par nelogičnosti.
Prvi put da gledam južnokorejski film i nije loše.Gluma solidna,par puta sam se dobro nasmejao(čak i u nekim napetim scenama,koje ustvari nisu smešne ali eto...ludi azijati ).
Nisam plakao na kraju ali je završnica odlično odrađena-
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.

Sve u svemu,dobar je film.
Moja ocena 8/10 a sledeći je "Tale of two sisters",nadam se da je bolji od ovog i daaa...prvi put sam sad video azijske zombije smešni su
Cranium Cranium   31.10.2016 u 10:16

FoX (31.10.2016/03:04)
Odgledao sam i ja Train to Busan

Tek sam na kraju filma shvatio da film nije toliko loš,kao što reče kran,ako izuzmemo par nelogičnosti.
Prvi put
Ekstra foks, drago mi je da ti se svideo film.
Jesi video kako su brzi azijati. Više mi se svidja takav pristup nego oni lagano hodajući. Možeš da im pobegneš. Ovi su brzi isto koliko i ti. Pa se potrudi da im pobegneš.

Iako je u nekim scenama smešan, film je do jaja snimljen. Scene pucanja stakla i ovi kako padaju jedni preko drugih su mi kul.
twistex twistex   31.10.2016 u 10:26

dve seste i ja gledao..generalni utisak..usporen..nije dosadan ali usporen..a i ja pre par godina odgledao americki The Uninvited tako da sam znao jedan stos..mada za drugi nisam..vise mi se svideo americki..al opet da sam prvo gledao ovo..i jeste ima jos pitanja ali ne mogu jos jednom da ga gledam..ima jos drugih filmova za pogledati..6/10
Cranium Cranium   31.10.2016 u 11:23

twistex (31.10.2016/09:26)
dve seste i ja gledao..generalni utisak..usporen..nije dosadan ali usporen..a i ja pre par godina odgledao americki The Uninvited tako da sam znao jed
Jeste spor i konfuzan, ali meni se na kraju sve isplatilo. Perfektan za mene. Jesi čitao moj spojler?
twistex twistex   31.10.2016 u 11:55

Cranium (31.10.2016/10:23)
Jeste spor i konfuzan, ali meni se na kraju sve isplatilo. Perfektan za mene. Jesi čitao moj spojler?
uf koliki ti je Citao i neke stvari nisam shvatio kao ti..
Cranium Cranium   31.10.2016 u 12:33

twistex (31.10.2016/10:55)
uf koliki ti je Citao i neke stvari nisam shvatio kao ti..<spojler>
Ogroman mi je tebra, ogroman. Lepota filma je što može drugačije da se skapira.
twistex twistex   31.10.2016 u 14:34

danas se podsetio i na americku verziju..dakle po meni razumljivije od originala..bolji..ali kraj dize ocenu 8/10
FoX FoX   01.11.2016 u 00:16

Cranium (31.10.2016/09:16)
Ekstra foks, drago mi je da ti se svideo film.
Jesi video kako su brzi azijati. Više mi se svidja takav pristup nego oni lagano hodajući. Može
Dobri su im zombiji
Zanimljivije je kad su zombiji brzi
Inace,jedan od najboljih zombi filmova Dawn of the dead
nema puno dobrih zombi filmova

Cranium Cranium   01.11.2016 u 00:34

A ja nisam gledao dawn of the dead
Cranium Cranium   02.11.2016 u 10:27

Odgledao Tajlandski film "Shutter" (2004) i šta znam. Lepo mi je legao, ali nekako siv i monoton.

Tun je mladi fotograf koji za život zaradjuje tako što slika na proslavama, razvija slike kući. (Znate ono, crveno prigušeno svetlo, voda, konopci za sušenje slika itd)
Elem, jedne večeri on i njegova devojka Jane se vraćaju kolima kući nakon malene zabave sa njegovim prijateljima sa faksa. (Neki faks za fotografiju) Pošto se on ucirkao, devojka vozi (U Tajlandu je volan sa desne strane)
I tako njih dvoje čavrljaju kada devojka naleti na neku ženu i pokosi je tako jako da to nije realno. Pritom su kolima udarili i u neku reklamu pored puta. Tun se usrao i bio je u fazonu vozi brate, vozi vozi. I pobegli su sa mesta nesreće. Sutradan njega počinje da boli vrat, kao posledica nesreće. Ali verovatno ništa strašno. Odlazi na njegov bivši faks jer tu ima šljaku, gde je trebao da slika podelu diploma. Islikao se za medalju. Došao kući, prespavao. Odneo slike u foto radnju da mu razviju slike. (Nije mi jasno ovo, lik ima u svom kupatilu mini foto radnju a ovamo nosi negative u profi radnju). Čiji je Fuji? Smeši mi se neka reklama. Elem, odlazi da pokupi slike i lista lista lista. Na nekim slikama se pojavila neka bela svetlost, neko čudo. Fotograf mu pokazuje da nije on napravio grešku, da se te bele svetlosti vide i na negativu. Dakle, Tun je sj**ao nešto dok je slikao, ili mu je fotoaparat pokvaren.

A vrat ga boli sve više i više.

Moja ocena za ovaj film je 6,5 od 10.

Šta znam, dobar je film i nije dosadan i donekle je originalan. A i nije originalan. I kraj je kul.

Ali nekako mi se ne svidja. Ne znam šta da mislim o njemu. I svidja mi se nekako, a i ne svidja mi se nikako.

Prvo, onaj njihov jezik. Ja ne znam kako se oni sporazumevaju. Svaka reč im je taaaaaai maaaaai vaaaaaai aaaaaai.

Još je ova njegova devojka imala tako iritantan glas. Zamislite Dzenis kako priča na Tai jeziku i to je to.

Drugo, kvalitet filma opada od polovine filma pa do kraja. Recimo to ovako. Manje više od početka filma imamo ubrzani zaplet i odmah se ubacujemo u koncentraciju. Okej sad se zakuvalo fazon. Logično je da bi film trebao da napreduje i da bude sve zanimljivije i zanimljivije? Ne, ovaj film drži konstantnu zakuvanost ceo film. Što minuti dalje odmiču, ja sam bio smoreniji u smislu brate očekivao sam ludilo na pojedinim delovim a dobio sam mlako iskustvo. I na kraju filma su se malo popravili sa jednom creepy scenom.

Uglavnom, možete da pogledati ako vam se svidja plot ali ovo nije neki horor.
Više ide na priču, koja je mogla da bude bolja.

Forum početna