Horor filmovi
Forum Zabava Film

Cranium Cranium   20.10.2016 u 14:11

@Zvezdas (20.10.2016/11:33)
pa sada bi bilo dobro da i ti odgledas taj film onda bi mogli diskutovati o tom filmu i dati pravu ocenu eto ja ti kazem da odgledas Lights Out. on je po meni odlican
Polako zvez, imam ja svoje kriterijume kad su filmovi u pitanju.
Gledam samo ono što mi se svidi u trejleru.
Lights out mi se nije svideo, a eden lake mislim da sam video trejler, ali nisam siguran da je to taj film.

Tako da ono, pogledaću lights out možda nekad, a eden lake za koji dan.
Ne preporučujte mi filmove osim ako nisu baš dobri. Posle stotinu i stotinu horora (ne verujem da sam odgledao toliko ali ajd) meni je kriterijum što se tiče radnje filma very high. Dakle više cenim osrednji film sa originalnom radnjom (koja nije snimljena) nego odličan film sa sažvakanim temama.
FoX FoX   20.10.2016 u 17:14

@Cranium (20.10.2016/11:29)
Kako vam se čine moji trejler postovi? Jel otkrivaju previše? Jel spojlujem ja? Ja mislim da ne, ali otkud znam.
Odlični su brate ne otkrivaš previše,tačno onoliko koliko je potrebno ja sam ti rekao..ti bi bio odličan novinar ,ali ne u srbiji naravno u srbiji svaki panj može da postane novinar
Cranium Cranium   20.10.2016 u 17:41

@FoX (20.10.2016/15:14)
Odlični su brate ne otkrivaš previše,tačno onoliko koliko je potrebno ja sam ti rekao..ti bi bio odličan novinar ,ali ne u srbiji naravno u srbiji svaki panj može da postane novinar
NEĆETE VEROVATI KAKO STANIJA JEDE KUKURUZ (FOTO+VIDEO+SISE+DUPE)

To je novinarstvo u Srbiji.

Ne sad stvarno, onda kul. Ja uzmem ukratko prepričam prvih deset minuta filma. Sa ponekom smernicom u pravom ili pogrešnom smeru.

Evo sad ću da gledam muvi posle trećeg pokušaja. j**iga, noću kad sam slobodan uzmem gledam i komiram se. . Horor usred bela dana. Ahahahahaha. Mada mi je isti ku**c dan noć. Ne cimam se više nimalo
Cranium Cranium   21.10.2016 u 01:29

Odgledao film "A Tale Of Two Sisters" (2003)

Ovo je predobro. Ali stvarno predobro.

Priznajem, nisam imao pojma da je film tako kvalitetan i težak. 2/3 filma sam bio ubedjen da je ovo samo jedan od "ghost house" filmova sa sitnim detaljčićima koje treba upamtiti. Ali ni blizu. Ja sam oduševljen. A bukvalno, sve je bitno. Ja ću morati opet da ga pogledam, da pohvatam neke detalje i pitanja koja me već sada muče jer nisam sve povatao.

NAPOMENA - Ako uzmete da ga gledate, savet moj je da pamtite svaki detalj koji sam se učini bitnim.

O čemu se radi?

Sam početak filma prikazuje povratak dveju sestara kući, sa lečenja u psihijatrijskoj ustanovi zbog pretrpljenih trauma iz prošlosti. Otac se opet oženio, nova maćeha koja je nekada bila njihova kućna pomočnica se trudi da sestrama olakša prilagodjavanje i resocijalizaciju. A njihova majka se ne spominje. Bar ne na početku filma. Dve sestre su izrazito vezane jedna za drugu, bliske su, ali su im karakteri različiti.
Su-Mi je zrelija, ratobornija, verovatno starija i ponaša se zaštitnički prema Su-Yeon, verovatno mladjoj sestri koja je nežnija, plašljivija. Ni jedna ni druga ne mirišu nešto puno maćehu, posebno Su-Mi.
Okej, nisu ni prve ni poslednje koji ne vole maćehu.
Ali otkad su njih dve stigle u kuću, počele su da im se dešavaju čudne neobjašnjive stvari.
A nisu jedine, i maćeha se žali na čudne pojave.

Kako vam se čini ova cela gungula?

Namerno sam malo modifikovao tekst, da stvorim zabunu.
Verujte, sve što mislite da se dešava, grešite (a možda i ne). Ne gledajte trejler i uključite mozak.

Film je neverovatno konfuzan, ali nakon završetka gde vama neke stvari nisu jasne, sedite i razmislite o detaljima. Sve će se sklopiti i vi ćete shvatiti da ste upravo odgledali remek delo.

Jer ono što budete shvatili je realno.

Ja mu dajem 10/10

Neću pisati odmah u spojlerima koja je fora sa filmom. (Bar ja verujem u to) Neka neko pogleda pa da diskutujemo.
atom atom   21.10.2016 u 12:11

Train to Busan(2016)

Pogledao sam mnogo filmova sa zombijima,i neki su bili dobri a neki teško sranje.Ali ovo,ovo je genijalno,World War Z je p**kin dim za ovo,i ne samo WWZ već većina holivudskih zombi filmova.

Nikada,ali bukvalno nikada nisam pustio nijednu suzu za neki zombi film,a nakon ovog je malo falilo Znači,drama do bola...napetost,akcija,horor ma odlično!Preporuka svima! Ocena 9/10
@FoX uzmi gledaj ovo brate
Cranium Cranium   22.10.2016 u 02:45

Ajde da ostavim neko svoje vidjenje filma "A Tale Of Two Sisters" jer j**iga, nešto mi ne da da ćutim. Naravno, biće u spojlerima. Da ne bih upropastio gledanje i odgonetnuo sve tajne. Ali evo već dan ceo ja prepričavam ljudima koja filmčina.
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
Cranium Cranium   22.10.2016 u 05:33

Odgledao i ja čuveni voz. j**em ti majku koje karakondzule. Mnoooogo napet film.

Uglavnom, mladi "menadzer fonda" je prezauzet svojim poslovima, razveden, ima ćerkicu koju je zapostavio, uglavnom haos.

Misli da će sve da joj nadoknadi parama.
Čak joj je dve godine zaredom kupovao isti poklon za rodjendan.
Da bi se iskupio, pita je šta bi želela da joj kupi? Ona odgovara da bi htela da ide u Busan, kod majke.
On šta će, zasrao je. Pa pristaje.
Njih dvoje odlaze na železničku stanicu i ukrcavaju se na brzu železnicu. (Može lagano preko 300km/h)

Sve je okej, smeštaju se na svoja mesta. Kondukter daje znak putnicima koji se nisu ukrcali još da to što pre učine, jer voz samo što nije krenuo. Voz kreće lagano, i malena devojčica gleda kroz prozor kako voz izlazi iz stanice. Najednom se na stanici desilo nešto čudno. Čovek koji je stajao na peronu biva pokošen i oboren na zemlju od strane nekoga. Devojčica je to delimično videla, ali nije obratila pažnju. Voz se sve više ubrzava i put je veoma prijatan. Sve dok jedan putnik ne prijavi kondukterima sumnjivog putnika u wc-u.

Film je odličan, mnogo brz i svidja mi se ambijent. Klaustrofobija plus brzi zombiji. Stvarno su ih odradili do jaja.

Ne svidja mi se malo nelogičnosti, ali to bi već bio spojler.

Dajem mu 8/10

PS.....Nisam plakao p**keeee.

Mnogo emotivnije sam doživeo film o dve sestre nego ovaj.
twistex twistex   23.10.2016 u 09:15

The Host/Gwoemul 2006
solidan juznokorejski monster atack..samo koliko su otrova ubacili u reku trebalo je citava armija da izadje a ne samo jedno cudoviste..a dobro ono izadje..napravi haos..otme devojcicu..i sad njena poluluda porodica krece u rescue mission..6.5/10
Cranium Cranium   25.10.2016 u 04:09

Odgledao film "Pon" aka "Phone" (2002) Južnokorejski naravno.

Nije zahtevan puno, jeste konfuzan malo ali sve se na kraju samo objasni.

Ja sam na pola filma bukvalno pomislio "Okej, polako gubim konce ko šta kako" Ali odmah nakon toga je objašnjeno.

Okej je film, dobar i originalan ali nije horor.

Slušajte plot.

Neka novinarka, urednica novina, spisateljica (ko zna šta je) je istraživala i pisala seriju tekstova o slučajevim pedofilije u južnoj koreji i navela imena pedofila. Policija i tužilaštvo rade svoje, a u redakciju počinju da stižu anonimne pretnje sa svih strana. Njen nadredjeni je savetuje da prestane sa tim jer je već dovoljno štete nanela.

Elem, njen broj mobilnog je nekako došao u ruke neke psihopate koja je zove i prati.
Pozivi tipa, vidim te šta radiš itd.
Devojka se požalila prijateljici i ona joj predlaže da se preseli na neko vreme u kuću koju je ona gradila sa mužem za nju (prijateljicu) , muža i malu ćerkicu. Jer je kuća sigurna. Ima kamere, sisteme sigurnosti itd. Ova naša pristaje. Ali pozivi se nastavljaju, pa je ona rešila da promeni broj. Dobija novi broj 9726-6644. Dolazi kući i posle nekog vremena telefon opet zvoni. Ona se čudi kako to ovaj manijak ima novi broj? Javlja se, ali glasa sa one strane žice nema. Samo neka buka. Ova rešava da se ne javlja više. Tako je i bilo, sve dok se nije našla se onom prijateljicom i malom ćerkicom u jednoj galeriji slika (prijateljica je slikarka). Telefon je zazvonio i ova naša ga je isključila (ugasila). Ali zazvonio je opet, i dok se naša junakinja okrenula, mala ćerkica se javila. Samo se čuo kššš zvuk i neka vriska. Nakon toga mala je krenula čudno da se ponaša. Krenula je da histeriše i iskazuje neobičnu naklonost ka ocu. Da detaljnije objasnim, mala devojčica se zaljubila u sopstvenog oca. I sve to nakon javljanja na tudji telefon.

Šta je kasnije bilo? Gledajte.

Mnooogo twistova i promena razmišljanja o smeru radnje. Taman skapiraš jedno, i kreneš da se prilagodjavaš, film te baci na drugu stranu. Ali lagan je za shvatiti, sve je sažvakano, samo je film komplikovan.

A i ovi koreanci, svi su kao jaje jajetu. Znači nije mi problem u njihivim filmovima pratiti radnju koja je zaj**ana, problem mi je da zapamtim imena i ako ima puno likova, mešam face. Ali ipak sve uhvatim.
Samo me nervira što ne mogu da se prepustim filmu i gledam ga opušteno. Sve moram da se preispitujem, ko šta gde kako. Ne zbog radnje nego zbog likova i imena. Ko beše ovaj, ko je onaj. Malo je zaj**ano.

Ali filmovi su im odlični. Bar ova tri što sam pogledao.

Ovom dajem jaku sedmicu jer ipak mi je trebalo mnogo više horora. A ovo mu dodje neki triler, drama itd.
Edy Edy   25.10.2016 u 16:16

Cranium, Odličam film
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.

Forum početna