Horor filmovi
Forum Zabava Film

FoX FoX   10.02.2017 u 01:51

Cranium (09.02.2017/16:43)
Evo ovde si rekao. Ja sam zakukao kako ne mogu da nadjem originalne filmove kao Jane Doe, a ti si mi preporucio "Eden Lake"
Ma okej je, sa
Ahaa pa dobro,ja bih rekao da je originalna priča Mislim da nisam nikad gledao film na taj fazon - klinci nasilnici

Aaa jbg i ja sam od REC-a očekivao više s obzirom da si ga spominjao 1217x ali na kraju sam doživeo razočarenje i sa prvim i sa drugim delom
PARTYzan PARTYzan   10.02.2017 u 02:33

Replika REC. je jako dobar horor, jedinstven po prici i reziji. Dobro, mozda podseca na hibrid Variola Vera i Vestice iz Blera, ako uzmemo u obzir i kameru Drugi deo mi je losiji, ali ne los, a prvi jaka sedmica
FoX FoX   10.02.2017 u 05:49

PARTYzan, Nisam ja rekao da je loš
Nego sam očekivao više od filma i doživeo razočaranje a i nije mi neki film ali ne kažem da je loš
twistex twistex   10.02.2017 u 12:46

Hm odlucio sam da gledam horore po abecednom redu..pa dokle izdrzim(mislim bice i negledljivih filmova)poceo sam sa afflicted a na B je Bite.
Bite-2015
Ovaj pocinje slicno kao afflicted..tri ortakinje snimaju neki svoj provod i izmedju ostalog kupaju se u nekom sumnjivom jezeru/reci..tamo glavnu ujede nesto i po povratku kuci dan dva posle krecu simptomi..nisam gledao ljigave filmove tako da je ovo najjljigaviji koji sam gledao..nije strasan osim ako se neko boji sluzi..nije mi se svideo..4/10
twistex twistex   11.02.2017 u 09:33

C kao Carriers-2009
meh..ovo je samo postapokalipticna drama o par prezivelih ljudi..izbila neka epidemija..sta i kako mnogo ne vidimo osim da zarazeni dobiju neki osip i polako umiru..5/10
twistex twistex   12.02.2017 u 09:49

D kao Dead Within-2014
opet neka zaraza..napolje apokalipsa,zombiji ili nesto slicno ali sve se desava u jednoj kucici..tamo se jedan par zabarikadirao..on povremeno izlazi u nabavku..a ona ostaje sa svojim mislima i secanjima..normalno da joj nece biti dobro zbog toga..monotono i dosadno..ima par bezobraznih zvucnih prekida tisine i normalno da ces da se trgnes i kao eto to je strasno..ha ha.jedva 5/10
twistex twistex   14.02.2017 u 09:36

E kao Extraterrestrial-2014
neka omladina dodje u kolibu u sumi..tamo dodju i vanzemljaci..i krece skrivanje i bauljanje po mraku..bezvezni postupci itd..ima malko zanimljivih delova mozda tamo pri kraju..a dotle vec vidjeno milion puta..5/10
twistex twistex   18.02.2017 u 10:22

F kao From Within-2008
gradic sa verskim fanaticima..osveta uz pomoc kletve iz knjige..samoubistva..jedino je mozda kraj za prelaznu ocenu..al moze se gleda jednom..5.5/10
twistex twistex   20.02.2017 u 12:04

G kao Grace-2014
POV horor o zaposednutoj stidljivoj i religiozno vaspitanoj devojci..bilo zanimljivo gledati drugaciji nacin snimanja..kraj nije los..ok 6.5/10
twistex twistex   21.02.2017 u 10:23

H kaoHowl-2015
britanski niskobudzetni monster..glavni je neki kondukter koji se smorio sto nije dobio unapredejenje i jos je dobio vanrednu trecu smenu da sljaka..dosadjuje se on tako sa malobrojnim ali sarenolikim putnicima kad odjednom voz se kvari a napolju nesto vreba nije dosadan ali nije bas najsjajnije odradjen..jedva 4/10 od mene

Forum početna