Horor filmovi
Forum Zabava Film

twistex twistex   02.03.2017 u 09:29

P kao Purgatorio-2014
ovo je jedan on onih filmova koji bi bolje funkcionisali kao jedna epizoda zone sumraka..i onako kratko traje 70/tak minuta al opet ima dosta praznog hoda..mladi par koji je skoro izgubio dete se useljava u novi stan..vec prve noci zena ostaje sama..na vrata joj dolazi komsinica sa molbom da joj pricuva sina na kratko..a sin je jedan veliki mangup..6/10
twistex twistex   04.03.2017 u 18:00

na Q nista dobro
R kao Rosemary's Baby-1968
8 na imdb..meni je ostavio isti utisak kao i Isijavanje sa DZek Nikolsonom..ocekivao sam da ako se bas bas vecini svidelo i meni ce..ali nije..nisam se osecao kao da sam gledao neko remek delo..5/10
twistex twistex   06.03.2017 u 09:49

S kao Shiver aka Eskalofrío-2008
ovaj spanac je neka zlatna sredina..Santija muce suncevi zraci te se sa kevom seli u mracno selo..a okolo sela suma a u sumi vreba neka zverka..filmic ima tu neku prihvatljivu pricicu..ima ti i tamo malih rupica..taman za jednom pogledati..6/10
twistex twistex   07.03.2017 u 10:39

T kao Tucker and Dale vs Evil-2010
vrlo dobra horor komedija..neki studenti na kampovanju u sumi nalecu na dvojac iz naslova koju je tu kupio kolibu..jedan nesporazum i pocinje krvoprolice..zabavan..na momente bas smesan..glasno sam se nasmejao par puta sto je uspeh i redak slucaj u poslednje vreme 8/10
twistex twistex   08.03.2017 u 12:43

U kao Unrest-2006
Ovo je na slicnu foru kao authopsy of jane doe samo mnogo vise glumaca i mnogo mnogo losije..dolazi les...skoro pa slican onom iz jane doe..tu su neki studenti da je seciraju..ali ubrzo pocnu ubistva..filmu ne pomaze ni mnogo lepa i simpaticna glavna glumica..uspeo sam jedno sat vremena da pogledam i prekinuo..
twistex twistex   09.03.2017 u 12:53

V kao Visions-2015
godinu dana posle saobracajne nesrece par se seli na selo..tamo zensku pocnu spopadati neke vizije..dal su duhovi il nesto levo..solidan mali filmic..prva polovina pomalo dosadna druga dinamicnija..i uopste nisam ocekivao doktora Seldona iz strebera u ovom filmu..ha ha covece uopste ne pripada ozbiljnim filmovima..glavna je simpa Isla Fisher i zbog nje ocena vise 7/10
twistex twistex   10.03.2017 u 11:26

W kao Whisper-2007
neki likovi otimaju cudnog decaka..koji ce im doci glave..uglavnom mi se nije svideo..mada moze da se gleda..i zbog one sekire na kraju ocena manje 5.5/10
Cranium Cranium   10.03.2017 u 12:06

j**ote ti ladno odgledao celi alphabet. Svaka čast
twistex twistex   11.03.2017 u 11:05

cekaj jos dva slova
Y kaoYellowBrickRoad-2010
cim sam video da je gluma cudna,da ne kazem losa i da mi je nekako odbojan trebao sam da prekinem..ali odgledah ja ovo do kraja..konfuzno i iritirajuce..besmislen kraj.ili ja film uopste nisam razumeo..a sta se radi u njemu..neki strucnjaci krenuse u istragu,dokumentovanje,pisanje knjige o nekom dogadjaju koji se desio 40-tih u nekom gradicu..3/10
twistex twistex   11.03.2017 u 11:09

uf cini mi se da sam preskocio X..mogao bih danas da pogledam ovogodisnji XX..cetri zene napravise 4 kratke price..videcemo na sta to lici

Forum početna