Horor filmovi
Forum Zabava Film

Cranium Cranium   21.02.2017 u 10:29

twistex (21.02.2017/09:23)
H kaoHowl-2015
britanski niskobudzetni monster..glavni je neki kondukter koji se smorio sto nije dobio unapredejenje i jos je dobio vanrednu trecu sm
Jedva 4 od 10? Brate ja mu dao 6 od 10 jer je zanimljiv, to se ceni. Ala si i strog jbt. Koji film po tebi zaslužuje 10/10
twistex twistex   22.02.2017 u 10:22

pa eto od sad su mi kriterijumi spusteni tako da eto..blizu desetke bi bili Orphan - The Others -The Mist - REC - 10 Cloverfield Lane - Alien - The Autopsy of Jane Doe - The Uninvited - Housebound...
twistex twistex   22.02.2017 u 10:31

I kao I Sell the Dead-2008
jednom pljackasu grobova odrube glavu a drugom se sprema isto to samo mora prvo da se ispovedi svesteniku i tako kroz njegovu pricu saznajemo kako su poceli biznis i kuda je sve to vodilo..dakle nisam pratio u koju godinu je spakovan film ali to je bilo onomad kad su ljude slali na giljotinu..horor komedija..nije mnogo ni jedno ni drugo..dobra muzika..par dobrih fora..fina pricica..8/10
twistex twistex   23.02.2017 u 11:25

J kao Jessabelle-2014
glavnu udara auto..decko joj gine i ona u invalidskim kolicima(ne bukvalno) mora da se vrati u porodicnu kucu kod tate..a tamo neke kasete od mame..vrlo dobra natprirodna vudu prica..kraj je za mene neodgovarajuc sto ne znaci da nije dobar..glavna glumica dize film za dve ocene 8/10
twistex twistex   25.02.2017 u 12:15

K kao Kill theory-2009
Grupa omladinaca okuplja se u kuci jednog od njih..koja se nalazi daleko od sveta..taman ko stvorena za jednog ludaka da isproba svoj experiment na njima..previse glupih situacija za jedan film..i ono malo dobrih scena ne mogu da dodju do izrazaja od ovih losih..3/10
twistex twistex   26.02.2017 u 10:15

L kao Last Shift-2014
ceo film se desava u policijskoj stanici pred gasenjem..tu dolazi novopecena policajka da odradi poslednju smenu..njeno dosadjivanje uskoro prekidaju jedan skitnica,jedan telefonski poziv i clanovi kulta koji su se samoubili u jednoj od celija..onako moglo je i bolje 5/10
twistex twistex   27.02.2017 u 08:38

M kao Musarañas-2014
najbolji film u 2017 normalno nije americki nego spanski..dve sestre zive same u stanu..starija je religiozna lujka koja pored toga pati i od agorafobije..mladja je tek napunila 18..lepa zgodna i vreme joj je da se vidja sa muskim svetom..ali..aj da ne duzim prica je odlicna,napeta,brutalna i mnogo tuzna..malo su mi se i suze pojavile ali ipak nisu izasle napolje glumica koja glumi mladju sestru me mnogo podseca da Mauru Tierney koju pamtim iz serije E.R..jedino kraj ne znam zasto je takav
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
..ocena 9/10
FoX FoX   27.02.2017 u 16:11

Ovaj Last shift nikakko da pogledam...
a ovaj drugi...to moram da pogledam jbt malo je filmova koje ti ovako dobro oceniš
twistex twistex   28.02.2017 u 08:49

N kao NO-DO-2009
Jos jedan spanac ali ovaj i nije tako dobar..naziv filma je skracenica koja bi znacila dokumentarne vesti..snimali su je crkvu neki kamermani sa specijalnom kamerom..znaci razna cudesa..snimali su i neku skolu i tri devojcice..e sad godinama kasnije skola je preuredjena u kucu a u istu se useljava zena sa porodicom..zena koja ima dar da vidi duhove..itd..konfuzno..sporo..nije mi se svidjao nacin snimanja..
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
5/10
twistex twistex   01.03.2017 u 09:09

O kao Oltre il guado-2013
italijansko slovenacki filmic o bradatom etnologu koji bleji sam u sumi..snimajuci zivotinjke uskoro naleti na zaklane svinje..lisicu..jelena..sve u svemu smor smor..3/10

Forum početna