Horor filmovi
Forum Zabava Film

Welicak94 Welicak94   24.04.2017 u 18:27

Znaci da rezimiramo... Rings 2017 - sranje
twistex twistex   26.04.2017 u 11:16

Doghouse-2009
Jedan od najretardiranijih filmova..ima sesticu na imdb..to je najveci horor..od mene ni duplo manje 2/10
FoX FoX   30.04.2017 u 19:30

Gledala mi se neka misterija i uzeo sam ovaj Sam Was Here (2016) misterija/horor/triler..mada je više misterija i triler..

Glavni lik Sem je prodavac od vrata do vrata,muž i otac jedne devojčice,firma ga šalje tamo u neku pustinju pored kalifornije u kojoj živi par porodica..
On dolazi tamo,obiđe par kuća,nema žive duše..seda u svoj auto ali auto neće da upali..prošeta se do obližnjeg kafića,ni tamo nema nikoga...gori svetlo,upaljen radio ali nema nikoga...ugleda telefon,pokuša da pozove auto moto savez ali veza se prekida non-stop..pozove i svoju ženu ali dobije sekretaricu..

Vrati se on u svoj motel,pokuša da upali auto i uspe.Pošto je već pao mrak,odluči da odspava pa da krene kući ujutru...i ujutru ga sačeka natpis na prozoru od auta - Cocksucker.
Čovek u čudu ali ipak odlučan da se vrati kući,izađe na autoput i vozi neko vreme i u međuvremenu mu na pejdžer(radnja filma se odvija 1998) stigne poruka u fazonu "Zlostavljaču dece" i dok to čita predje preko onog što policija postavi za bušenje guma...izlazi on iz auta i vidi da je ispred njega policijski auto i policajac sa snajperom unutra koji ga drži na nišanu...

aaahahah i takooo daljee

Film je totalna misterija,imao je potencijal da bude ok ali mislim da nam završetak filma nije dao konkretan odgovor na sva pitanja a ima ih dosta..
Ovo je jedan od onih filmova teških za ocenjivanje.Ne znam koju ocenu da dam...zato što je film zanimljiv,držao mi je pažnju svih 60min(toliko traje),zabavio me je(što je najbitnije)...e sad završetak nije objasnio neke stvari i ostaje da sami skapiramo o čemu se radi...Daću mu 5/10 i preporučujem da pogledate ako nemate šta pametno da gledate a volite misteriju i napišete ovde vaš utisak
Cranium Cranium   30.04.2017 u 19:38

FoX (30.04.2017/17:30)
Gledala mi se neka misterija i uzeo sam ovaj Sam Was Here (2016) misterija/horor/triler..mada je više misterija i triler..

Glavni lik Sem je prodav
Ako ne nadjem nista zanimljivije sto se plota tiče, uzimam ovo.
twistex twistex   06.05.2017 u 18:37

The ward-2010
prvo pogledao film..onda videh neke recenzije koje su bas iskritikovale film..mada ja se ne bi bas slozio..nije ovo toliko lose..mozda nije originalan kraj ali dovoljno je dobar..dakle Kristen je jedna od devojaka koja se nalazi u ludnici..prividja joj se zenski duh..taj duh ubija druge devojke i sad je i ona na redu..da nje bezobraznih zvucnih prepada dobio bi vise..ovako 7.5/10
twistex twistex   08.05.2017 u 10:22

pogledao Sam was here..moze da se tumaci na vise nacina...ona crvena zvezda na nebu moze da znaci da se Sem ili nasao u zoni sumraka,alternativnoj stvarnosti ili paklu..ako je u paklu onda je onaj polugoli celavi djavo a te iste zvezde nema na nebu kad spremacica posprema mesto zlocina..isto bi mu dao 5/10..nisam odusevljen da bi ga ponovo pogledo i sklopio jos neke kockice..
FoX FoX   09.05.2017 u 16:23

Moguce da je u paklu Film ima dva naziva Nemesis i Sam was here..
Meni se svidela prva polovina filma,prava misterija..mada je i drugi deo ok jer se pretvorio u ok triler..film je imao dosta potencijala al jbg.
Cranium Cranium   01.06.2017 u 04:50

The Skeleton Key (2005)

Posle dužeg vremena, ja uzeh da odgledam neki horor.

Ovako, mlada negovateljica daje otkaz na poslu jer je ostalo osoblje previše hladno prema pacijentima. Pronalazi drugi način da zaradi za školovanje. Javlja se na oglas iz novina. Potrebna je negovateljica starijem čoveku koji je nepokretan, maltene paralizovan. Oglas je dala njegova žena kojoj sa jedne strane treba pomoć, a sa druge strane je i odbija. Negovateljica na nagovor advokata porodice starca, pristaje i počinje da radi u kući. Starčeva žena joj daje do znanja da je ona tu samo da se brine o njemu, kuća je ženina briga. Negovateljica pristaje na uslove i kreće sa radom. Ubrzo shvata da stvari nisu baš onakve kakve su joj rečene. Samo ću reći da starac nije baš uvek 100% paralizovan.

Pa onako, zabavio se jesam ali ništa woooow oko filma. Solidan je. Od mene, 7/10.
FoX FoX   02.06.2017 u 05:19

Skinuo sam taj Skeleton key pre 3,4godine i nikako da pogledam
Cranium Cranium   02.06.2017 u 18:09

FoX (02.06.2017/03:19)
Skinuo sam taj Skeleton key pre 3,4godine i nikako da pogledam
Nije loš, a nije ni nešto posebno.

Forum početna