Horor filmovi
Forum Zabava Film

FoX FoX   15.04.2017 u 18:10

hahhah ti i tvoj as above

lele lele...u 2018 izlazi spin off (nmg da nadjem adekvatnu srpsku reč za spinoff ) The Conjuring 2
The Nun (Monahinja)
Film će se fokusirati na onu monahinju iz The Conjuring 2
PARTYzan PARTYzan   15.04.2017 u 19:07

nisam baš optimista, ni drugi deo mi se nije dojmio za razliku od prvog ali videćemo ...
Cranium Cranium   15.04.2017 u 19:20

FoX (15.04.2017/16:10)
hahhah ti i tvoj as above

lele lele...u 2018 izlazi spin off (nmg da nadjem adekvatnu srpsku reč za spinoff ) The Conjuring 2
The Nun (M
Pfffff, evo sad razmišljam. Nema baš pravih reči. Meni padaju na pamet "produkt, proizvod, izvedba" itd ali to nije baš tačno definisano. Jbg.

Slažem se, meni nije legao ni prvi ni drugi najbolje, ovaj će biti reciklaža čista.
FoX FoX   15.04.2017 u 19:29

Pa to, kran..znaci uzeli su lik iz filma i po tom liku prave film..pa da,izvedba je nekako približna reč,mada nije odgovarajuća baš nznm stvarno

Ni meni drugi deo nije legao..komična grafika(tipa onaj polomljeni lik,pa ona scena hodajuće slike..)previše amaterski odradjeno..
Cranium Cranium   15.04.2017 u 19:38

FoX (15.04.2017/17:29)
Pa to, kran..znaci uzeli su lik iz filma i po tom liku prave film..pa da,izvedba je nekako približna reč,mada nije odgovarajuća baš nznm stvarno
Videćemo, svakako ćemo gledati, bio film sranje ili ne. .

Mogao bi da padne neki "vanamerički" večeras. Naravno aaako i samo ako me ne mrzi.
FoX FoX   21.04.2017 u 16:05

Konačno izašla bluray verzija Rings (2017)
Gledaću ovih dana...mada mi nikada nije bi nešto privlačan ovaj film tjst tematika
Welicak94 Welicak94   21.04.2017 u 22:22

FoX (21.04.2017/14:05)
Konačno izašla bluray verzija Rings (2017)
Gledaću ovih dana...mada mi nikada nije bi nešto privlačan ovaj film tjst tematika
Mozda ce sada ovih dana da izadje i na FoxM
Inace hvala na ovoj informaciji
Welicak94 Welicak94   23.04.2017 u 01:29

Priložena slika:

IMDB | FoxM

Odgledan "Rings" (2017).
Hm... ne znam sta da kazem, nije mi se ni svideo, a nije ni da mi se nije svideo...
Onako, skroz normalno... gledljivo, fino realizovano. Kao da dobijam utisak da su ipak prvobitni delovi bili bolji. Ovo je samo prezvakana ideja.
U svakom slucaju, nije za baciti i ljubitelj horor filma bi trebao da ga pogleda
A ja eto, nestrucan u ocenjivanju filmova, dacu mu neku 7/10 ocenu

Baj d vej, @FoX , nisam zadovoljan kvalitetom snimka sa FoxM-a uopste! Video je ustvari jako los, mutnjikav, slabo izostren, previse spusten bitrejt... Za zvuk ne znam jer nisam gledao na slusalicama gde mozes da cujes i najmanji sum, ali verujem da je i on "losiji" kao kod onog juznokorejskog filma kog sam gledao sa FoxM-a. Na Tv-u mozda ne mogu da prepoznam kvalitet audija, ali slike definitivno mogu. Sto je obrnuti slucaj na laptopu jer tada su slusalice u pitanju, ali ekran 1366x768. Nista, slusalice na tv, i da nadjem onaj "musko-zenski" produzni kabl, pa kombinacija tv-a i slusalica da bih odredio sledeci put kvalitet obe stavke
twistex twistex   23.04.2017 u 10:54

The VVitch: A New-England Folktale-2015
ovo sam pogledao samo zbog Anya Taylor-Joy..sivo i usporeno..5.5/10
i Vampire Academy-2014
sam pogledao zbog nje al je ne videh ni na sekund..a film je onako..ima tri vrste vampira..moroji ne mogu na sunce..ne mogu bez krvi i kod njih ima princeza i kraljica..dampiri su njihovi zastitnici..mogu na svetlo..i strigoji su oni opasni brutalni..srebro ih ubija jelte..a kao sto naslov kaze mi pratimo neke tinejdzere..solidno za jednom pogledati 6.5/10
FoX FoX   24.04.2017 u 18:15

Odgledao sam i ja RINGS (2017)

Inače nisam neki ljubitelj krugova ili one kletve.Nisam gledao japanske verzije tako da uglavnom mislim na ove američke..
Neću puno da komentarišem ovaj novi rings,samo ću reći da je film po meni
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
..
Jedino iznenađenje u filmu je kad sam video Lenarda iz The Big Bang Theory

Film od mene dobija jednu slabu četvorku 4/10 Najgore od svega je što će biti i
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.

@welicak94 ma brt držim se ja ETRG izdanja..najbolji su.Dobar kvalitet i slike i zvuka a i dobro su sidovani Dobar je i RARBG.

Forum početna