Horor filmovi
Forum Zabava Film

twistex twistex   08.06.2017 u 12:53

horor abeceda..letnja
28 Weeks Later-2007
prvi deo 28 dana kasnije sam gledao odavno..jos dok sam uzimao filmove iz video kluba..ovaj sam uzeo medju poslednjim filmovima..zapamtio sam da je bio veoma brutalan i agresivan..ovaj drugi deo nije los ali tamo na kraju postaje iritantan i patetican..6.5/10
twistex twistex   09.06.2017 u 13:47

Audition-1999
Citam vesti ovde o japanskim hororima..za ovaj audition kazu da su ljudi napustali bioskop te padali u nesvest te kako je jedan od najjezivijih..covece i ja zamalo da napustim "bioskop" al ne zato sto je strasan ili gadljiv vec zato sto je dosadan i negledljiv..i da jos jedna mana je razvucenost..sat vremena gledam sredovecnog lika koji posle smrti zene trazi drugu zenu..i onda dolazi drugi deo i ja shvatim da sam zapravo gledao bolju polovinu filma..ne bi mnogo o tome sta je ovaj Takasi hteo da kaze..mislim da znam sta je al znam da je to mogao i bez mucanja dajem mu 4/10 zbog toga sto sam se za divno cudo jedno dva put nasmejao
twistex twistex   11.06.2017 u 10:44

Beautiful Prison-2016
prilicno nepoznat..nepopularan..svega 205 ljudi ocenilo sa ocenom 4.4..uglavnom drama sa malo horora i par smesnih scena..od pocetka se videlo da je ovo jeftin filmic sa glumcima sa "ulice"..ali ja sam bio u fazonu uzecu da gledam jedan na B ma kakav god bio..nisam gledao trejler..i bolje jer posle gledanja filma sam ga pogledao i video da ima poprilicno spojlera..a radi se o Benu..mladicu koji zbog nesrecnog detinjstva ima malo problema sa mozgom da ne kazem blago je retardiran..o njemu se brine sestra sa svojim muzem..posle jedne od njihovih svadja Bena udaraju kola..posle oporavka pocinju cudne stvari da mu se desavaju..da remiziram ja bih vam preporucio ovaj film jer je prica odlicna a i ne traje mnogo..ako izdrzite neatraktivan pocetak..losiju glumu..mogu reci da je i kraj jedan od efektnijih koje pogledah u poslednjih par godina..9/10
twistex twistex   13.06.2017 u 11:40

Circle-2015
za divno cudo nijednog trenutka nije dosadno iako se sve odvija u jednoj prostoriji i svi stoje i pricaju..mozda su mogli da pricaju malo bolje al ajd sad..da sam se ja nasao ovde ja bi bio onaj sto je cutao sve vreme i nije glasao za nikoga..takav sam otprilike i u stvarnom zivotu..ne mesam se ako ne moram inace kraj je dobar ali nije mi se svideo..8/10
Cranium Cranium   13.06.2017 u 12:53

twistex (13.06.2017/09:40)
Circle-2015
za divno cudo nijednog trenutka nije dosadno iako se sve odvija u jednoj prostoriji i svi stoje i pricaju..mozda su mogli da pricaju malo
Davno sam ja odgledao ovo, brutalna ideja za film. Mislim da sam i opis dao ovde.
twistex twistex   16.06.2017 u 12:08

naredajo sam tri losa filma
Dark floors-2008
finski fantasy u kojem se pojavljuju clanovi benda Lordi(nazalost saznao sam tek posle gledanja)..sve se vrti oko devojcice koja ima neku misterioznu bolest..tata je vodi na svakodnevne terapije u bolnicu..e sad jednog dana udjose u lift zajedno sa med. sestrom..bolnickim obezbedjenjem i jednim bizmismenom..na trenutak nestane struje a kad izadjose..vreme je stalo..u bolnici nigde nikog..pa krece tumaranje i tumaranje..uz povremene napade nekih cudovista..ima neku porukicu ali nista bitno da bi ste se smarali 4/10
twistex twistex   16.06.2017 u 12:13

Eden log-2007
ovo je sve skoro isto kao u prethodnom..sve se dogadja u podzemnoj laboratoriji..lik se budi sa amnezijom a sve oko njega mracno..i sad on tako baulja po mraku..normalno saznace da je neki eksperiment posao naopako te da opet cudovista iskacu iz nekih coskova..ovaj je nerazumljiviji dosadniji..nebitan 3/10
twistex twistex   16.06.2017 u 12:17

From a House on Willow Street-2016
i najgori od ova tri..ekipa otme devojku..oce otkup ali u devojci lezi demon..loose odradjeno 2/10
FoX FoX   21.06.2017 u 06:15

Izašao trailer za drugi deo Anabele
Izgleda obećavajuće

Prepare for next chapter in The Conjuring Universe - Annabelle - Creation

Prvi deo i nije nešto posebno ali ako je verovati trejleru...drugi deo će biti mnoogo bolji

m.imdb.com/title/tt5140 ... pri_2
Zvezdas Zvezdas   21.06.2017 u 10:02

FoX (21.06.2017/04:15)
Izašao trailer za drugi deo Anabele
Izgleda obećavajuće

Prepare for next chapter in The Conjuring Universe - Annabelle - Creation

Prv
jesam ja gledao prvi deo? nesto mi izgleda poznato ovaj film ili sam gledao prvi deo ili ima slicnosti na neki drugi

Forum početna