Horor filmovi
Forum Zabava Film

twistex twistex   12.07.2017 u 13:59

Rogue River-2012
Sociopathia-2015
dva losa..uglavnom sam premotavao..kao da ne moze da se smisli nesto normalnije..

The Mummy-2017
pa ajd da kazemo da je i ovo kao neki horor mada nije..fantasy akcija sa Tom Kruzom.
prijatno za oko ali nista specijalnije 7/10
Welicak94 Welicak94   16.07.2017 u 15:21

Nakon mnogo vremena, pogledao sam film na tv-u... na kanalu CineStar Action (iako je film horor al' dobro ) pod nazivom "30 dana noci" (30 Days of Night [2007]).
Zanimljivo, ali nista preterano dobro. Dajem mu 6/10
Bilo je ok za pogledati
FoX FoX   18.07.2017 u 02:25

Split (2016)

Žanr : Horror / Triler

Opis : Dok je mentalna podeljenost onih koji imaju disocijativni poremećaj ličnosti dugo fascinirala i zbunjivala naučnike, veruje se da neki mogu da manifestuju i jedinstvene fizičke atribute za svaku od ličnosti, kognitivnu i psihološku prizmu unutar jednog bića.

Iako je Kevin (Džejms Makavoj) iskazao 23 ličnosti svom psihijatru, jedna ličnost je još uvek u senci, ali se sprema da se ispolji i nadvlada sve ostale.

------------------------------

Iako su mi skoro svi filmovi M.Night Shyamalan odlični,ovaj mi se baš i nije svideo...Možda zato što sam očekivao više a sve što sam dobio je jedna mlaka priča...ideja je sasvim ok ali radnja previše dosadna,bar meni.A možda mi jednostavno nije legao posle silnih sci-fi filmova koje sam odgledao u poslednje vreme
Mada,kao što twistex reče,fali wow efekat

Dajem mu ocenu 7/10..klimava sedmica
FoX FoX   20.07.2017 u 00:05

Here Alone (2017)
Žanr : Horor / Drama / Sci-Fi

Opis : Mlada žena se bori da preživi sama u osvit misteriozne epidemije koja je desetkovala društvo i prisilia je da se sakrije duboko u nemilosrdnoj divljini…

Pa ono,nije loš film...nisam očekivao puno i tako je i ispalo Solidna drama, nema puno akcije.
Dajem ocenu 5.5 / 10
FoX FoX   24.07.2017 u 00:49

Cranium (14.03.2017/10:35)
Ajde napisaću ovde ali ovo je više neki sci fi/mistery/thriller. Mada kakve gluposti dobijaju epiter "horror" , ovo lagano može da bude i horor.
Odgledao sam malo pre,Mine Games (2012)...napokon...stoji mi već 2,3meseca u kompu

Elem, na početku filma se već vidi da je u pitanju klasičan horror trash..
Hteo sam da batalim već nakon 5-10minuta...ali ajd rek'o ako se kranu svideo, mora da valja film

Kako film odmiče pojavljuje se dosta pitanja i dosta misterije, i to je jedino što mi se svidelo u ovom filmu..ta početna misterija..predvidljiv je film doosta..i da, kako je priča odmicala skapirao sam da je film puuuun rupa...ali sad shvatam da ih nema puno

Kran, mislim da ovaj film ne zaslužuje tvoj spoiler roman

Objašnjenje je logično i kratko i sinulo mi je nakon malo mozganja
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.

Sad posle ovog mog prosvetljenja u spoileru, dajem malo veću ocenu filmu, iako sam mislio da mu dam jednu slabu četvorku
Dajem mu 7.5
Cranium Cranium   24.07.2017 u 01:02

FoX (23.07.2017/22:49)
Odgledao sam malo pre,Mine Games (2012)...napokon...stoji mi već 2,3meseca u kompu

Elem, na početku filma se već vidi da je u pitanju klasičan h
Phaaaaaa, dao si ocenu vecu od mene. Bitno je zabaviti se. Rekao sam ja da ima manjkavosti ali ovakvi filmovi me uvek zabave
Cranium Cranium   24.07.2017 u 13:16

Odgledao film "Tell Me How I Die" i ono je goooomila osnovnih horor gluposti. Kombinacija slasher filma i final destination. Tinejdzerski horor sa losom glumom i glupim dijalozima. Msm nije bas sve tako crno, ali ja sam ga tako doziveo. Trazio sam nesto nalik Lazarusu ali ni blizu brate, ni blizu.

Jedna farmaceutska kompanija je radila (i dalje radi) na serumu koji ljudima vraca i ozivljava secanja. Ne samo puko secanje, vec i ceo dozivljaj istog. Kao npr osecaj kada si se prvi put zaljubio itd. Sto bi se reklo full hd. Ali naravno, svako istrazivanje trazi svoje zamorcice. Tako da je kompanija dala oglas u kome trazi individue za testiranja. Laka lova. Prijavljuje se gomila i testiranja krecu. Smesteni su u samoj klinici, sprdaju se, igraju bilijar. Ali ne smeju da izlaze, ne smeju da imaju kontakt sa spoljnim svetom, bice motreno na njih 24/7. Ubrizgavaju im serum i krece pracenje efekata. Ovaj deo je bio do jaja. Kada je bilo psiholoskih momenata, deja vu tripova i slicno. Posle se film pretvorio u tinejdz slasher i skroz mi sj**ao gledanje.

Od mene 5 od 10.
FoX FoX   24.07.2017 u 22:36

Ja odgledao juče The Belko Experiment (2016)

Žanr : Misterija / Horror / Akcija

Opis : U bolesnom socijalnom eksperimentu, 80 Amerikanaca zaključano je u prostorije u Bogoti, glavnom gradu Kolumbije. Nepoznati glas iz interfona naređuje im da učestvuju u smrtonosnoj igri - da ubiju ili budu ubijeni!

Ako volite ove experimente sa ljudima, pogledajte.

Dajem mu ocenu 6.5/10
FoX FoX   26.07.2017 u 00:52

twistex (07.05.2016/07:49)
Evil Dead-2013
bas nepotreban film..neverovatan podvig naci gotovo sve nezanimljive i glupe likove i strpati ih opet u kolibu..izbacili komediju ubac
A daaaj brt ovo je stvarno jedan od najbrutalnijih horora koje sam pogledao do sad Brutalno, odvratno, jeziv horor...
Ima doosta krvi i previše eksera, noževa i raznih čuda ali je film jeziv do koske..i kraj filma je večan

Dajem mu ocenu 6.5/10
ovaj film stvarno zaslužuje Horror oznaku

SpAgEtE (02.07.2013 / 11:39)
Evil Dead UPOZORENJE: NE JEDITE NISTA DOK GLEDATE OVAJ FILM

hahahah ja baš jeo tokom najgorih scena
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
FoX FoX   30.07.2017 u 17:08

Cranium (24.07.2017/11:16)
Odgledao film "Tell Me How I Die" i ono je goooomila osnovnih horor gluposti.
Odgledao jučee Tell Me How I Die (2016)

Slažem se, twistex je dao sličnu dijagnozu
Meni se svideo ambijent filma..zima, sneg, lokacija negde na planini...stvarno dušu dalo za horor
Ali lošee, gluma nije nešto, priča je mogla biti bolja..

Dajem mu ocenu 5.5/10

Inače ovaj film me malo podsetio na Lost Signal (2006)...taj film mi je bio jedan od prvih horor filmova pa mi je nekako drag iako danas kad bih ga gledao verovatno mi se ne bi svideo uopšte

Forum početna