Horor filmovi
Forum Zabava Film

twistex twistex   10.08.2017 u 12:33

Victor Frankenstein-2015
Ovde monstera vidimo tek malo na kraju...kao sto i sam naziv kaze vise se fokusiraju na Viktora i njegovog pomocnika..nemam vecih zamerki..solidno 7/10
Welicak94 Welicak94   08.09.2017 u 00:01

facebook.com/Insid ... 1893/
Ja cekam ovaj film
FoX FoX   12.09.2017 u 05:04

It Comes at Night (2017)

Žanr : Horor/Misterija
Opis : Čovek shvata da je zlo koje promatra njegov dom samo uvod u užase koji se kriju u njegovoj kući. Zbog zla koje se nadvilo nad svetom, on se s ženom i sinom zatvara u kuću, ali njihova sigurnost biće ugrožena kad do njihovog doma dođe porodica koja očajnički traži utočište. Uprkos najboljim namerama obe porodice, paranoja i nepoverenje počinju da vladaju...

Očekivao više a dobio sam mlak mistery film...ni H od horora..velika rupa u celoj priči
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.

Prva polovina filma je ok.
Od mene 5.5 / 10
FoX FoX   17.09.2017 u 18:43

Pogledao sam A Dark Song (2016)

Opis : Odlučna mlada žena i jedan okultista rizikuju svoje živote i duše kako bi izveli opasni ritual koji će im dati ono što žele..

Koje sranje od filma...ni h od horora...
Ja očekivao opasan horor ali daleko je ovo od opasnog...

Dajem mu ocenu 4/10
Cranium Cranium   19.09.2017 u 09:34

Odgledao Australijsko/Nemacki triler/dramu/horor koji se zove "Berlin Syndrome" iz ove godine i mogu reci da su svi filmovi slicne tematike apsolutno na isti kalup. Nije mi se svideo. A i nema veze sa hororom, sem sto je sama situacija strasna.

Mlada Kler putuje za Berlin, sa sobom nosi ranac, fotoaparat i nesto para. Stize i biva fascinirana arhitekturom hladnoratovske Nemacke. Slika za sve pare bukvalno. Dok slika, spazio ju je nemac, profesor engleskog u nekoj nemackoj skoli. Njih dvoje krecu da se muvaju i posle par dana upoznavanja ona zavrsava kod njega gajbi, znate i zasto. Ujutru je on krenuo u skolu na posao, i mahinalno je zakljucao ovu devojku. Ona ustaje i vidi da nema kljuca na stolu. Smorila se kao pas, i jedva je docekala da se ovaj vrati sa posla. On se vraca i ajmo seks jovo nanovo. Sutradan on opet na posao, ali joj napominje da je kljuc na stocicu. Da se ne desi da opet provede ceo dan sama. On odlazi i ona se lagano sprema za ustajanje. Spremila se i uzima kljuc da otkljuca vrata, kad ono malo sutra. Kljuc ne pasuje. Odmah uzima mobilni da pozove, kad ono nema sim kartice. Shvata u sta se uvalila.

Film je realno glup u pm. Glumica koja je trebala da glumi zrtvu je glumila kao da njoj nesto fali.

Pohvale za autenticnost, nemacki je perfektan. Kapiram da su angazovali nemacke glumce.

Od mene 4/10
FoX FoX   19.09.2017 u 11:54

Evo sad odgledao trailer...brate film je na engleskom (bar ovaj trailer) ti si verovatno skinuo verziju sa nemackom sinhronizacijom

hahah a bzvz...nije mogla ni prozore da otvori zašto samo nije razbila staklo i pozvala pomoć?
Cranium Cranium   19.09.2017 u 14:50

FoX (19.09.2017/09:54)
Evo sad odgledao trailer...brate film je na engleskom (bar ovaj trailer) ti si verovatno skinuo verziju sa nemackom sinhronizacijom

hahah a bz
Spoljni prozor je blindiran. Pokusala je ona da razbije prozore. Sve je okej manje vise sto se logike tice. Ali ne nudi j**eno nista originalno sem izvedbe a to je da su nemci nemci. Nije sinhronizacija. Pricaju i na engleskom (njih dvoje) , ali i na nemackom (on sa kolegama, caletom itd)
Welicak94 Welicak94   26.09.2017 u 01:39

Ouija (2014)
Nije lose, klasican horor, mada video sam mnogo boljih stvari, a i losijih
Od mene, hm... 7/10
Welicak94 Welicak94   15.10.2017 u 17:44

Marik101 (15.10.2017/13:58)
Da
Jesi za ovaj post posebno izdvojio vreme da osmislis ili? Pazi da ne preteras sa razmisljanjem, za prvi put je dosta 5 sekundi.
FoX FoX   25.10.2017 u 12:24

Odgledao napokon Annabelle: Creation (2017)

Auuu Svideo mi se...po meni dosta bolji od prvog dela..
Jeziv, misteriozan i pomalo napet. Gluma je dobra. Klinke su odradile dobar posao.

E sad, dosta su naivne, namerno čačkaju i izazivaju "zlo". Priča nije loša..
Dosta mi se svidela i završnica. Ovaj deo je ustvari deo koji ide pre prvog dela, znači ko nije gledao prvi deo, nek odgleda prvo ovaj 2. deo pa tek onda 1. deo
Posle odjavne špice imate još jednu scenu pa onda posle te scene ima još jedna na samom kraju filma...najava za sledeći film iz ove franšize - "Časna sestra" iz Conjuring-a... Valak! Jest da izgleda odvratno i jezivo ali meni i nije nešto opasna..malo mi čak i smešna njena uloga u Conjuring 2 ona scena sa slikom mi je bila baš smešna

Znači imamo 4. zasebna filma koja su skoro pa spojena: Insidious(astralna podmuklost), Conjuring, Anabela i The Nun koji nam stiže sledeće godine ako se ne varam

Ocena za ovaj film 8.5 / 10
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.

Forum početna