Horor filmovi
Forum Zabava Film

PARTYzan PARTYzan   30.10.2017 u 23:12

e pa to ako ne znaš šta si gledao pre reklama je već kognitivni problem (loša pažnja, zaboravljanje) a ne problem dužine epp Osim što mi gledanje na tv-u daje verodostojniji trip, davno sam ovde opisao razloge
blackfoxwap.tk/forum/i ... 27354
Baš tako 100 ljudi 100 ćudi znači svi smo posebni slučajevi Dobro, neko možda malo "posebniji" ahaha
Welicak94 Welicak94   31.10.2017 u 00:47

I na tv-u uglavnom premotaju za minut-minut i po... j**es ti gledanje filma ako u sat i po vremena prekines film dva puta sa po 15 minuta... normalno je da ces zaboraviti, jos ako je neki dosadan (glup) film...
Jos jedna stvar, nasa televizija je stare rezolucije 720x576... dzabe ti i full hd 50 inca tv ako je rezolucija snimka krs... kockice, brljavo... nasa televizija je jos uvek za 4:3 standard. Tako da nikako ne moze da bude bolje na tv-u od onog kada lepo skines 1080p i gledas preko celog ekrana.
PARTYzan PARTYzan   31.10.2017 u 02:44

Nisam rekao da je bolje na tv-u vec pojasnio zbog cega je meni neuporedivo bolje na tv-u ali kao sto rece FoX, 100 (lj)udova, 100 ćudova kriterijumi su razliciti. Ja recimo obicno ne gledam ni digitalnu tv iako je placam D3 uređaj mi je ugl. iskljucen, sasvim je ok za moje skromne ochi i analogna sbb slika sto ne znaci da su mi ochi tako skromne kad su neke druge stvari u pitanju
Jos malo pa cu da gledam Mamurluk u Bangkoku na Nova TV ali to vec nije horor tema vec koji ste posledenji film gledali...
Welicak94 Welicak94   19.11.2017 u 04:18

Pogledah... Amityvill (2017)
Pih, slabo... neubedljivo, odabir glumaca... majka i cerka izgledaju skoro pa dve drugarice. Slaba gluma, nista strasno specijalno... cak sam primetio i jednu sitnu gresku
Amitivil rimejk iz 2005. imam na DVD i daleko je bolji od ovog
Od mene za ovo: 5/10
FoX FoX   19.11.2017 u 15:31

Cranium (23.07.2016/16:30)
Odgledao "The Purge - Election Year"

Ne znam zašto ga i dalje svrstavam u horor, valjda zbog prvog filma. Ovo nije više horor, više neki sci-fi
Napokon sam i ja odgledao The Purge - Election year Koja boleština od filma jbt...Baš su preterali..
Radnja filma je ok ali priča...što ti kran kažeš, ovo je već sci-fi..
Najradije ga ne bih ocenjivao...al ajd, 7/10 od mene..
FoX FoX   26.11.2017 u 13:36

Odgledao sam juče Wish Upon (2017)

Opis: Kler je prosečna devojka na koju ne trzaju momci a mnogi učenici iz njene škole je izbegavaju, šikaniraju i ismejavaju, mahom i zbog njenog socijalnog statusa. Naime, ona potiče iz relativno siromašne porodice, njena majka je izvršila samoubistvo još kada je Kler bila devojčica (samoubistvo je povezano sa celom pričom, što saznajemo odmah na početku filma) a njen otac, verovatno i pod teretom te lične tragedije, za život zarađuje kopajući po otpadima i kontejnerima u pokušajima da pronađe što vredniju sekundarnu sirovinu. Osim što joj nedostaje majčinske ljubavi i poštovanja od strane okoline Kler bi volela da ima oca kojeg se ne mora stideti kada kopa po kontejneru pored školskog dvorišta. Priliku da ispravi sve što joj se ne dopada u životu ova devojka će dobiti kada joj otac pokloni jednu ukrasnu kutiju, za koju tada niko ne zna da je i magična, a koju je otac jednog dana sasvim slučajno pronašao odbačenu u smeću ispred jedne napuštene luksuzne kuće. Sasvim neplanirano, a nakon jednog školskog incidenta, Kler je poželela da njena bezobrazna i popularna koleginica bukvalno istruli, to se zaista i dešava narednog dana ali se odmah dešava i naplata...

Zanmiljiv film. Ova Kler mi antipatična ali uspeo sam da odgledam do kraja
Nije loš film, daleko je od horora, više je misterija..
Moja ocena: 6.5 / 10
FoX FoX   31.12.2017 u 21:59

Odgledao sam napokon IT (2017)
I razočarao sam se..još kad atom reče da je radjen po knjizi Stivena Kinga..pretpostavio sam da će biti bzvz..

Do sada sam odgledao 2serije i 2filma radjena po Kingovim knjigama..i razočarao sam se...
Under the dome, serija, odgledao do kraja i razočarao se...
The Mist,serija, odgledao 6,7epizoda i po prvi put u životu prekinuo sa gledanjem neke serije..
Dark Tower, film, isto, očekivao sam dosta i na kraju se razočarao...
I na kraju ovaj film, IT...nije toliko loš ali bzvz mi je..a i ne kapiram zašto forsiraju klince kao glavne uloge...postalo je dosadno više..

Ili sam ja omatorio pa mi više ovi horori nisu toliko strašni ili su horor filmovi poslednjih godina postali previše mlaki
Dajem ocenu 6/10
atom atom   31.12.2017 u 22:11

FoX (31.12.2017/20:59)
Odgledao sam napokon IT (2017)
I razočarao sam se..još kad atom reče da je radjen po knjizi Stivena Kinga..pretpostavio sam da će biti bzvz..

Do s
E jbg,meni je film dobar.A i u romanu su klinci glavni akteri

Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
twistex twistex   09.01.2018 u 13:46

Happy death day 2017
Ajd vodi se kao horor i po nazivu i omotu..ali uglavnom je misterija i komedija..i to vrlo dobra..nesto kao teen horor dan mrmota..dajem mu mozda visoku ocenu ali bas mi je bio zabavan..9/10
atom atom   10.01.2018 u 21:39

The Killing of a Sacred Deer(2017)

Bolestan film,samo ću to reći.Dajem mu 6/10 zbog malo sporije radnje.

Forum početna