Horor filmovi
Forum Zabava Film

FoX FoX   28.01.2018 u 21:38

Hahahah pre par nedelja sam bio hrabar i pogledao ovaj film B produkcije - Zombies (2017)

Niska očekivanja tako da sam dobio i više nego što sam očekivao...
Hahahahahahah završetak filma je urnebesan

Luke je policajac (gde nađoše ovog lika...) izgubio je svog partnera, tačnije, njegov partner je postao zombi...ali ga je Luke ubacio iza rešetaka jer nema srca da ga ubije.
Luke ima sreće jer se pojavljuje detektiv koji je stariji i ima malo više iskustva u borbi sa zombijima...
Elem, priča odmiče, Luke upoznaje devojku svog života, smuva se sa njom, odlaze kod oca devojke na selo...ispostavi se da je devojka zaražena, pretvara se u zombija, Luke ubija devojku i skrhkan se vraća u policijsku stanicu...kad tamo, njegov partner sedi pored detektiva. Detektiv nasmejan kaže Luki da je njegov partner ozdravio, izgleda da je to bio samo trenutni virus...KRAJ FILMA... hahahahah kako neko može da snimi ovako nešto nije mi jasno....

Film mi je zapao za oko samo zbog Tony Todd-a, znam ga iz Final Destination, pa sam mislio da će ovaj film biti solidan jer je on ok glumac..ali malo sutra..
Cranium Cranium   28.01.2018 u 22:28

Ahahahahhahaha, cini mi se da je hidden dobio konkurenta.
FoX FoX   30.01.2018 u 10:41

Hahaah ma kakvi, ta dva filma su za oskara ako ih poredimo sa
The Woods Have Eyes (2007) ...
Voleo bih da pogledaš ovaj film kran..pa da proceniš da li je Hidden gori od njega
Cranium Cranium   30.01.2018 u 12:37

FoX (30.01.2018/09:41)
Hahaah ma kakvi, ta dva filma su za oskara ako ih poredimo sa
The Woods Have Eyes (2007) ...
Voleo bih da pogledaš ovaj film kran..pa da proceniš d
Ima i gorih sigurno. Meni pada na pamet "The Scarehouse" Pogledaj ga ako smes. Videcu da pogledam ovaj woods have eyes.
Cranium Cranium   31.01.2018 u 13:52

Odgledao svedski film Låt den rätte komma in iliti na engleskom let the right one in iz 2008 i mislim da mi je legao bolje nego sto je film ustvari snimljen. Snimljen je poprilicno trapavo, ali ipak skapirao sam sta je pisac hteo reci. Dugo mi je sedeo u uglu mozga, sve ajd pogledacu ali nikako da se nateram. Ime filma je nastalo iz jednog "pravila" da odredjene osobe ne mogu preci kucni prag ako ih ne pozoves unutra. Eeeelem.

Oskar je mali 12-ogodisnji klinac koji zivi sa majkom u predgradju Stokholma, dane provodi na malo cudan nacin. Secka clanke iz crne hronike, ima kolekciju nozeva kojim se igra i masta o osveti. Zasto? Jer ga u skoli redovno maltretiraju decaci iz razreda. Nema prijatelje i tracak nade mu daje mala Eli koja se tek doselila u njegovu zgradu. Ali ona mu odmah stavlja do znanja da nece biti prijatelji.

U isto vreme serija zlocina pocinje da potresa njihovo malo mesto.

Film nije horor, to odmah da kazem. Necu reci koji je zanr da ne bih nagovestio ista ali horor nije.

Svidja mi se prica, slatko je sve to, ali poprilicno je traljavo snimljen ili sam ja gledao neku cut verziju. Ovaj ide na drugo mesto traljavih do jaja filmova. Prvo i dalje drzi francuski martyrs koji sam vec opisao. Ljuuudi koliko sam bio popi*deo. Ovaj iako je traljav, remek delo je prema martyrs-u. Ali da se vratim na ovaj film. Kapiram da se naosvajao nagrada na osnovu toga sto su glavni protagonisti deca (koja su vrhunski odradila posao) i sto je verovatno knjiga bila top. Od mene 8 od 10 jer cu ga se secati sigurno dugo dugo, a realno bi mu dao 5 od 10. Fali ponekad otici i u taj deciji kutak bajkovitosti gde je sve jednostavno.
PARTYzan PARTYzan   31.01.2018 u 14:06

Nisam gledao mnogo šveCkih filmova ali koji god sam odgledao svideo mi se
FoX FoX   31.01.2018 u 16:53

PARTYzan (31.01.2018/13:06)
Nisam gledao mnogo šveCkih filmova ali koji god sam odgledao svideo mi se
Party, švedske akcione si gledao?

Odgledaću ovaj film kran..mada sam, verovali ili ne, batalio horor žanr..ali dobro je da ovaj nije horor

Batalio sam horor jer sam odgledao dooosta filmova iz ovog žanra i shvatio da je 90% tih filmova bzvz + dosta mi je više mračnih filmova...lepše se osećam kad pogledam neku komediju ili sci-fi...

Uvek ću pogledati ove popularne horore tipa conjuring, insidious itd i ostale filmove koje ovde nahvalite Ali sam da istražujem i eksperimentišem, neka hvala, bar za sad.
Cranium Cranium   01.02.2018 u 00:26

FoX (31.01.2018/15:53)
Party, švedske akcione si gledao?

Odgledaću ovaj film kran..mada sam, verovali ili ne, batalio horor žanr..ali dobro je da ovaj nije horor
Veceras cu jos neki muvi da nadjem. Gledao sam neke top liste evropskih horora. Ovaj je svuda u top 3. Mada verujem da je hajpovana recenzija svuda, vide ljudi da je neko nahvalio film pa moraju i oni. I Martyrs je svuda u vrhu. Koji plot majku ti j**em, ali tooootalni promasaj u ekranizaciji. Moram da nadjem to sto sam pisao o filmu.
PARTYzan PARTYzan   01.02.2018 u 02:48

Ahaha pre trilere i drame Fucking Amal mi je favorit
FoX FoX   03.02.2018 u 12:53

Uuuu odgledao sam pre neki dan Get Out (2017)
Nije horor ali je svakako doooobra misterija sa primesama horora...

Opis: Rediteljski debi Džordana Pila o monstruoznoj zajednici belaca nudi nov pogled u žanru koji često stavlja po strani druge etničke grupe.

Glavni junak je Kris (Danijel Kaluja), crnac koji planira da upozna roditelje svoje bele devojke Rouz (Alison Vilijams).
Ali, od početka nešto nije kako treba.

Neprijatan susret sa lokalnim policajcem izaziva u njima - i nama - napetost i kada stignu u porodičnu kuću Rouzinih, Kris postaje svestan vrlo čudnog i potencijalno ubilačkog ponašanja okoline. On mora da se snađe u skoro sasvim belom okruženju, ne računajući "poslugu", noseći se sa mikro-agresijama i diskriminacijom.

Velika preporuka i ne očekujte previše. Možda vam se svidi
Moja ocena : 8.5/10

Forum početna