Horor filmovi
Forum Zabava Film

FoX FoX   07.02.2018 u 22:20

Ufff još jedan dobar film u nizu. The Invitation (2015)

Nije horor ali onako, poprilično napet mistery film pa ga zato ubacujem u horor temu..mada i jeste nekako horor, kad malo bolje razmislim..
Elem, nakon tragične smrti deteta, njegova majka Iden nestaje. Vraća se nakon dve godine s novim mužem. Naizgled potpuno drugačija, Iden želi da se izvini bivšem mužu i prijateljima i tako dolazi do večere koja će završiti – neočekivano.

Dooobarr, pomalo spor uvod, ali baš sam uživao u filmu. Napet, čudan, na trenutke jeziv i lud film.
Sve preporuke.

Moja ocena: 8.5 / 10
Cranium Cranium   07.02.2018 u 22:22

FoX (07.02.2018/21:20)
Ufff još jedan dobar film u nizu. The Invitation (2015)

Nije horor ali onako, poprilično napet mistery film pa ga zato ubacujem u horor temu..mada
Gledao ga, msm i opisao ovde. Da vidim bas koliko sam mu dao, mislim oko 6-7
Cranium Cranium   07.02.2018 u 22:25

Bio sam u pravu, od mene 6. blackfoxwap.tk/forum/i ... 43544
FoX FoX   07.02.2018 u 22:33

Cranium (12.03.2017/08:28)
Odgledao film "The Invitation" i nemam pojma, nije mi nešto. Očekivao sam više.

Lik posle iks-ipsilon vremena sa svojom devojkom odlazi u svoju
Aha, nisam video
Hmmm slabu ocenu si mu dao...šta znam, meni je film baaš legao...s obzirom da sam očekivao težak šit...možda mi se zato i svideo

Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
Cranium Cranium   08.02.2018 u 10:10

FoX (07.02.2018/21:33)
Aha, nisam video
Hmmm slabu ocenu si mu dao...šta znam, meni je film baaš legao...s obzirom da sam očekivao težak šit...možda mi se zato i svideo
Pa brate,
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
FoX FoX   25.02.2018 u 01:06

Odgledao sam prošle nedelje The Ritual (2017)

Opis: Grupa drugara s fakulteta ponovo se sastaje da bi otputovali u šumu. Ali, tamo vlada zlo...

Hmmm, dobra misterija, napeta i dinamična sa odličnom atmosferom. Ne očekujte horrorčinu jer je više misterija/triler.

Moja ocena: 7/10
FoX FoX   25.02.2018 u 01:13

Ja mislio komedija...tek malo kasnije kako je odmicao film, skapiram da je ovo miks komedije,
trilera, horora... - The Voices (2014)

Opis: Džeriju očajnički treba prijatelj. Uz pomoć sudski dodeljenog psihijatra on pokušava da ostvari nešto sa svojom simpatijom na poslu. Ali ona će ga izneveriti. U pratnji svojih pričajućih ljubimaca, zle mačke i odanog psa, on će izabrati jedan put. Hoće li to biti normalnost ili pak neki posve šašavi izbor?

-Pa šta znam, pomalo bolestan...očekivao sam totalnu komediju..

Moja ocena 5.5/10 Iako nije loš, ipak mi se nije svideo
Djomla97 Djomla97   26.02.2018 u 22:18

Nekoliko stranica nazad neko je preporucio The Ritual (2017) Ogledao sam sinoc. Ono, dosta dobro. Najzad normalan horor film, smor mi je ono sa zombijima itd.. Cim sam video da je Netflixov, znao sam da ce biti dobro. Strecnuo sam se mozda 2x, i to je to. Ocena 8/10. Nego, daj neko neki horor, ali kad kazem horor na to i mislim. Da se userem dok gledam
FoX FoX   26.02.2018 u 23:32

Cranium (31.01.2018/12:52)
Odgledao svedski film Låt den rätte komma in iliti na engleskom let the right one in iz 2008 i mislim da mi je legao bolje nego sto je film ustvari sn
Gledao sam ovaj "Let the right one in" daaaavnoooo(ima 6god. sigurno)...ostavio je dobar utisak..još ga se sećam onako kroz maglu..odličan film mozda i jedini vampirski koji mi se svideo

Mladjoo Aaaa The Ritual je više misterija/triler..napet itd..nije sad neka hororčina ali dobar svakako.

Novih dobrih horora slabo ima čekamo The Insidious da izađe(brrip...mada ima slabu ocenu na imdb 5.8) i spin-off Conjuring-a...The Nun...jbt ova što glumi monahinju stvarno jeziva...pmcvariety.files.wordp ... rop=1
atom atom   14.03.2018 u 22:51

The Ritual(2017)

Dobar film,malo mi je zasmetalo što im je svaka treća reč "fucking" inače čudovište je dobro urađeno 8/10

Forum početna