Music Player-i za Android
Forum Tehnologija Mobilne igre & Aplikacije

Cranium Cranium   24.10.2016 u 18:11

FoX (24.10.2016/16:08)
e jbg

ahaha ajd ,baš me zanima taj JetAudio,ali ti efekti itd meni to malo bzvz,izobliči se zvuk nekako...ok,efekti u nekim pesmama zvuče dobro,ali u nekim ne zvuče baš najbolje...
Ali dobro,t
Pa ne mislim sve efekte da uguram. Neki dance preset za ekvilajzer, malo pojačam bas i raširim zvuk. To je sve.
Cranium Cranium   24.10.2016 u 18:13

Vidi i nekim drugim prodavnicama tebra. Ne znam ima li sajta koji vodi evidenciju o gedzetima. Gde šta ima, koji model, koja cena itd. Znam da ima za fonove sajtova. Mora da ima. Ukucaj model sluški na guglu pa vidi.
FoX FoX   24.10.2016 u 20:41

Cranium (24.10.2016/16:13)
Vidi i nekim drugim prodavnicama tebra. Ne znam ima li sajta koji vodi evidenciju o gedzetima. Gde šta ima, koji model, koja cena itd. Znam da ima za fonove sajtova. Mora da ima. Ukucaj mo
Nema nigde brt svi kažu da ih više nemaju na lageru...ostale samo bele jbg..jedino što mi se ne svidja kod ovih sluski je to sto nemaju mikrofon ali nema veze,bitno da budu dobre

ahaa e pa dobro moracu da probam Jet...mada sam probao pre pa mi se nesto nije svideo...ali to je bilo na starom fonu.mozda je na ovom novom fonu sto imam,bolji zvuk
atom atom   24.10.2016 u 20:49

@FoX zašto na Stellio player-u secka muzika,kako da popravim to?Baš iritira
FoX FoX   24.10.2016 u 21:39

atom (24.10.2016/18:49)
@FoX zašto na Stellio player-u secka muzika,kako da popravim to?Baš iritira
Secka? Koliko ram memorije imaš? Ako imaš manje od 1GB,možda je razlog preopterećenje meni ne secka brt ..samo ako koristim više apk u isto vreme pa je ram preopterećen..e tad zna par puta da secne zvuk..
FoX FoX   07.01.2017 u 23:05

Posle par meseci provedenih u beta verziji PowerAmp-a,vratio sam se na običnu 2.9 verziju.
Dojadio mi više onaj skin a i mislio sam da će brzo izbaciti zvaničnu 3.0 verziju ali izgleda ništa od toga..

Instalirao sam Suru Skin,ponovo podesio ekvilajzere i nadam se da će mi ovo biti music player narednih par godina ,dok se ne pojavi neki bolji

Potvrđujem kranovu konstataciju.
PowerAmp ima ubedljivo najjači ekvilajzer koji daje najjači zvuk
Cranium Cranium   07.01.2017 u 23:57

FoX (07.01.2017/22:05)
Posle par meseci provedenih u beta verziji PowerAmp-a,vratio sam se na običnu 2.9 verziju.
Dojadio mi više onaj skin a i mislio sam da će brzo izbac
Mogao si sebi da uštediš vreme i saslušaš me odmah. Moje uši su skoro pro.
FoX FoX   23.01.2017 u 23:43

Dobar siii Inače ,istekao mi poweramp pre par dana patchovao sam opet pa ćemo videti da li će opet..ali msm da sam bio uzeo onaj patch del.by ramzezzz.Sad sam patchovao sa ren.by ramzezz..videćemo.
Cranium Cranium   23.01.2017 u 23:48

FoX (23.01.2017/22:43)
Dobar siii Inače ,istekao mi poweramp pre par dana patchovao sam opet pa ćemo videti da li će opet..ali msm da sam bio uzeo onaj patch del.by
Ahahahahahagagaag, evo ti kuraaaac. A meni si se smejao. Meni sada sve radi savršeno.

PS.....MA IZGLEDA DA TI TO NISI PEČOVAO KAKO TREBA. Ahahahahahahah
FoX FoX   24.01.2017 u 01:08

phahahahaha jbg sve se vraća sve se plaća,izgleda
neće brt da prihvati patch probao sam sva 3 i neće...exportovao sam podešavanja i srećom sam napravio backup podešavanja u lucky patcheru...uninstalirao apk i opet instalirao...patchovao sam i opet neće da prihvati...probao da importujem podešavanja ali jok...izbaci onu grešku kao tebi...ne valja im ta opcija za export/import izgleda
moram da čačkam ovaj patch dok ne uspem

Edit : Uspeo sam...restartovao sam fon par puta pa patchovao par puta i evo posle treceg puta sam uspeo

Forum početna