Horor filmovi
Forum Zabava Film

Cranium Cranium   29.05.2015 u 21:06

A trenutno je najavna spica za Area 51, nasao na filmoviziji. Nadam se da nije fejk link. Sad ću da gledaaaaam.
FoX FoX   29.05.2015 u 21:08

Izasao Lazarus efekat kod YIFY-ja bas cu veseras da pogledam
Jbt moram i onaj tvoj spanski da pogledam
Cranium Cranium   29.05.2015 u 22:12

Napisao sam o Lazarusu na strani pre ove ponešto. Bez spojlera. :-).

Evo sad gledam Area 51, pa palim napolje. Napisaću ti kad se vrnem sve filmove koje nisi odgledao. Ahahahaha
FoX FoX   30.05.2015 u 01:52

Aha procitao sam tnx

I kakav je area? ajd napisi
Cranium Cranium   30.05.2015 u 02:03

Odgledao Area 51.

Pa ono,film je poprilično low budget, ali ima dobar koncept i nije dosadan. Ništa specijalno nismo saznali o Area 51.

3 prijatelja idu na žurku,bleje i muvaju ribe kada jedan od njih nestaje usred pevanja karaoka. Tada je nestalo svetlo pa su mu ortaci pomislili da je šmugnuo sa žurke. Vraćaju se kolima bez njega, kada ga zamalo ne pregaze. Tri meseca kasnije on ih je sve zatrovao pričom o vanzemaljcima. Dobio je otkaz na poslu, postao čudan. Sprijateljio se sa još jednom ribom čiji je otac verovao u teoriju da se u tajnoj bazi Američke vojske zvanoj Area 51 nalazi ništa drugo do vanzemaljska tehnologija. Zbog toga je i on dobio otkaz. A sada je i mrtav. Iza sebe, svojoj ćerki je ostavio gomilu materijala, planova, mapa itd iz takozvane Area 51. I tako se 3 ortaka dogovore da upadnu u zabranjenu zonu. Svako ima svoje ciljeve zašto to radi.
Cranium Cranium   30.05.2015 u 02:04

Ostalo je spojler već.
Cranium Cranium   30.05.2015 u 02:09

E sada da vidimo šta sve nisi odgledao.

1. Julia Eyes - Znaš o čemu se radi. Španski film 1. Nećeš se razočarati.

2. The Purge 1 i 2 - Nisi odgledao a film je tripčina za sve pare. Nije strašan ali je malo mučan. What if fazon.

3. Čuveni REC° (Španski film, brutalna atmosfera, creepy) Ima 4 dela. Treći preskoči jer nema veze sa pričom.

Ne znam šta još nisi odgledao. Jesi gledao Lazarusa?
FoX FoX   30.05.2015 u 02:14

Deluje zanimljiv taj opis aree 51 Ne znam da li da pogledam
A ovaj purge...hm secam se da si pisao o njemu,ono kao 12h je kriminal legalizovan nznm...pogledacu ove filmove sigurno,samo je pitanje vremena a sad palim da napravim nesto za grickanje pa gledam lazarusa
Cranium Cranium   30.05.2015 u 02:15

A ako zavoliš Španski tip horora i trilera, a hoćeš sigurno ako progutaš jezičku barijeru, imam još 2 brutalna filma. Španci su miljama ispred Amera u idejama i talentu za filmove. Uvek ima neki zaj**an kraj. Kao auuu ko bi rekao.
FoX FoX   30.05.2015 u 02:16

Ali nemoj mi reci da su spanci bolji od japanaca...moram neki japanski da pogledam...Kazu da su japanski horori najbolji.

Forum početna