Horor filmovi
Forum Zabava Film

Cranium Cranium   25.08.2016 u 17:08

@FoX (25.08.2016/13:42)
Videćemo

Pa ajd verovatno je klinja uzeo nju za taoca ili tako nešto

Pa izgleda da je ovo nastavak.
Klinja je bežao od onog lika u kolima, ali nije lik negativac nego klinja. Lik je jurio klinca jer je klinac upao u njegovu gajbu da krade i pobio celu porodicu sem ćaleta koji je uspeo da se odbrani (ćale je onaj lik u kolima). I uštekao se kod ove Sare.
Cranium Cranium   25.08.2016 u 22:07

Lisice, počinjem da tražim američke horore, a ti baci pogled na komentare za ovaj film. vojvodinanet.com/pu ... 25580

Nijedan loš komentar, a IMDB osakatio. Meni lično najbolji "Španski" pod znacima navoda. (Jer glume britanci)

PS....Probaj da ne čitaš opis sa sajta. Malo su ga spojlovali
Cranium Cranium   26.08.2016 u 04:38

Neverovatno kvalitetan film sam odgledao upravo. Zove se Coherence (2013) Film čiji je budzet samo 50.000 dolara. Za te pare, ovo je ooooodlično.

Naravno da je kamera nemirna, da su kadrovi čudni. Ali tema koju ovaj film obradjuje, mene je oduševila i dajem mu 9 od 10.

Eventualno možda neko od vas (možda Weličko) zna ko je Ervin Šredinger. Uglavnom, jedan fizičar koji je svetu poznat po svom paradoksu koji je nazvan Šredingerova mačka. Reč je o "zamislimo eksperimentu" koji uključuje jednu poveću kutiju, mačku koja je u kutiji, malo radioaktivnog materijala, gajgerov brojač, čekić i cijanid koji je opet u maloj bočici unutar kutije.

Ništa nije jasno jel? E ovako, Šredinger i njegov paradoks su rešili da dokažu sledeće u eksperimentu.

Mačka je u kutiji, nema nikakvog uticaja na ostale rekvizite (koji se takodje nalaze u kutiji). Obezbedjena je izolacija mačke od ostatka rekvizita. Šta se dešava sad? U kutiji je takodje malo radioaktivnog materijala. Ako se nivo radijacije poveća do odredjene granice, gajgerov brojač to registruje, a kada gajgerov brojač to registruje, automatski se aktivira čekić koji razbija staklenu bočicu sa cijanidom (cijanovodonik) i mačka umire. To će se sve izdešavati ako i samo ako se nivo radijacije povisi do odredjenog nivoa pa aktivira Gajgerov brojač. To je proizvoljno i slučajno. Ono što je bitno kod ovog paradoksa je to da mi od spolja nemamo pojma šta se unutra dešava. Mačka ima šanse 50:50 da preživi ili umre. A paradoks se sastoji u tome da je mačka figurativno i mrtva i živa. Znači postoje dve realnosti koje teku svaka za sebe dok se jedna realnost ne uruši uplitanjem nazovimo to "više sile". U ovom slučaju smo to mi, koji otvaramo kutiju i urušavamo jednu realnost od one dve od malopre. Mačka je ili mrtva ili živa, ali to tek kada otvorimo kutiju i vidimo. Do tada je i mrtva i živa istovremeno. Uuuu al sam se ja raspisao o stvarima koje veze nemaju sa filmom. Ustvari imaju, ovaj paradoks se i u filmu obradjuje. A i mačka se spominje.

Baš na dan kada Milerova kometa prolazi blizu zemlje, grupa prijatelja koju čini 4 para se nalazi da bi večerali. 4 devojaka i 4 momaka. Tjst, 3 momaka i 3 devojaka + muž i žena koji su stariji od ostatka ekipe. Sede, sprdaju se, pričaju o kometi, kako kometa čudno utiče na ljude. Jedna od devojaka uzima jednu zanimljivost o kometi koja se desila u Finskoj pre mnooogo godina, kada je žena prijavila policiji da njen muž ustvari nije njen muž. Na ubedjivanje policajaca da je on zaista njen muž jer imaju i papire koji to potvrdjuju ona odgovara sa : NIJE TO MOJ MUŽ, JER JUČE SAM GA UBILA. Svi se smeju ovoj priči i odjednom nestaje struja. Frka, panika. Našli su one svetleće stikove i izašli napolje. Ceo blok nema struje, samo jedna kuća u daljini ima svetla. Dvojica muškaraca odlazi po pomoć, dok ostali čekaju u kući. Ova dvojica se posle 10 minuta vraćaju vidno uznemireni, a jedan od njih je razbio glavu i curi mu krv.

I tako dalje i tako dalje.

Znači predobar je film.
twistex twistex   26.08.2016 u 08:06

ovaj coherence sam gledao cim se pojavio..dobar muvi
FoX FoX   26.08.2016 u 17:35

Aaaa Coherence (2013) je u pitanju Gledao sam ovaj film skoro Čudi me da ga nisam spomenuo u forumu
Ali dobar je film stvarno Nije horor ali mystery,sci-fi eh da je više pametnih filmova na ovaj fazon bilo bi dobro..
FoX FoX   27.08.2016 u 14:35

Izašao je napokon,napokon The Conjuring 2 download..
Ovaj film sam čekao par meseci...svaki dan sam proveravao torent sajtove da vidim da li je izašao nadam se da će se čekanje isplatiti
Cranium Cranium   27.08.2016 u 20:05

@FoX (27.08.2016/12:35)
Izašao je napokon,napokon The Conjuring 2 extratorrent.cc/torrent ... .html
Aj pa piši utiske.
Welicak94 Welicak94   30.08.2016 u 02:44

Pre manje od pet minuta sam zavrsio sa gledanjem filma Prizivanje 2, ili ti Conjuring 2
I odmah sam potrcao na forum da ostavim svoje utiske!

Sta reci?
Dzejms Van nikad ne izneveri!
Odlican film, svideo mi se kao i prvi deo, uzivao sam punih dva sata uz film, efekti, zvukovi, citav dozivljaj - kao u svakom filmu od g-dina Vana
Jedna stvar koja mi se nije svidela - zavrsna scena u kojoj Ed drzi devojku na prozoru, vidljivo da drzi plasticnu lutku a pogotovo u delu kad je uvlace nazad. Osim toga, sve je bilo savrseno.

Moja ocena za film: 10/10
Ulazi u listu omiljenih horor filmova
FoX FoX   30.08.2016 u 07:03

Odgledao sam i ja evo malo pre
Dobar film svakako.
Ako me pitaš da li sam očekivao više?Očekivao sam.

Ali ipak je moguće da što sam stariji to sam zahtevniji
Mada sam ovaj film čekao 3,4meseca...i skoro svaki dan sam proveravao torent sajtove u nadi da ću ugledati brrip verziju...verovatno su očekivanja porasla dok sam čekao

Ja sam isto veeeeliki fan James Wan-a.Ovo je ipak moglo mnogo bolje...
Neću sad previše da detaljišem,opširnije ću sutra
Ocena 9/10
atom atom   31.08.2016 u 12:53

The Thing(1982)

Od Carpenter-ovih filmova,sam jedino Halloween gledao i sviddeo mi se.Ovo je drugi i sada sledi utisak:

j**em ti dan i kadd sam uzeo ovvo da gledam,i to još noću!Ukenjao sam se,još sam sanjao neke gluposti od kojih sam se ponovo ukenjao Ocena 10/10

Forum početna