Horor filmovi
Forum Zabava Film

Cranium Cranium   16.11.2016 u 11:48

A što se tiče filma alone.....ima dooosta creepy scena. Evo ti trejler. youtu.be/X1XQ3lOeO5U

Veruj mi više liči na Maizu nego na Lanu, bar u filmu gde ima kratku kosu. Posebno kad se namršti.

Recimo ova slika 4.bp.blogspot.com/-_Y8U ... 1.bmp

I ček sad neku da uporedimo.

3.bp.blogspot.com/-CSoJ ... E.jpg

Ne liče fizički koliko podsećaju jedna na drugu po glumi i temperamentu. Imao sam utisak kao da je Maiza jbt u hororu.

Ali daaaa, sad si me podsetio na Lanu. Ja sam isto guglovao bio i prva slika, riba ista Lana. Ali u filmu ne liči na Lanu.

Pa ono, film je kul. Ima dobar wtf momenat takodje, ali nije kao the body. Vredi pogledati svakako. Ali nije strašan iako ima scene kakve ima.
Cranium Cranium   16.11.2016 u 11:53

I daaaa, patentirao sam novi rasistički izraz "krivokosi". Znači duplo krivo. Znamo da se to odnosi na oči. Novi krug pakla se otvara samo za mene.
FoX FoX   16.11.2016 u 17:31

hahhaa a dobro i za "REC" si "smarao" pa mi se i nije baš svideo
Ali ovaj El Cuerpo je stvarno dobar,nemam zamerki
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.

paaahahahha krivokosi

U pa dobar je trailer za "Alone".Stavio sam film u watchlist pa ću pogledati.
Ahahahah ova stvarno liči na Maize u nekim scenama a i na ovim tvojim slikama a u nekim scenama me podseća malo na lanu jbg
Pa dobro,verujem da je zanimljiv film...bolji je od većine američkih splačina sigurno
Cranium Cranium   16.11.2016 u 17:54

FoX (16.11.2016/16:31)
hahhaa a dobro i za "REC" si "smarao" pa mi se i nije baš svideo
Ali ovaj El Cuerpo je stvarno dobar,nemam zamerki
<spojler>

paaahahahha
I rec je hororčina za medalju, za adrenalin dušu dalo, ali nema priče. Meni se do jaja svideo jer je creepy sam po sebi. FF, hodnici, stepeniste, mrak.

El cuerpo je malo remek delo. Neeeema teorije da bi provalio u čemu je fora.

Alone uzmi gledaj slobodno. Ne očekuj ništa preterano, ali je dobar svakako. I nije piskav kao prošli tajlandski koji sam gledao. Onaj je stvarno bio maaaaaau kaaaai. .
FoX FoX   16.11.2016 u 17:59

Nije mi legao REC uopšteee ,nznm zašto

Hoću Ali sledeći film mi je Julia's Eyes isto film koji si mi 100x spomenuo glumio ova milfača opet
Cranium Cranium   16.11.2016 u 18:05

FoX (16.11.2016/16:59)
Nije mi legao REC uopšteee ,nznm zašto

Hoću Ali sledeći film mi je Julia's Eyes isto film koji si mi 100x spomenuo glumio ova milfač
Uuuuu najs. . Mada je slabiji od ovoga. Ali je zanimljiv svakako. Nema twistova, predvidljiv je donekle. Isto nije horor, ali kad ga vec svi svrstavaju, onda j**iga. Ajd i ja cu.

Da daaaaa, dobra je Belen Rueda. Ima jos jedan thriler/mistery gde glumi, nikako da pogledam. Mozda veceras, sto da ne. Eto prilike.
Cranium Cranium   18.11.2016 u 19:38

Odgledao film "Haunter" 2013 i vrlo vrlo sam zadovoljan.

Film dolazi iz Kanade i poprilično je originalan. Možda i nije, ali bar ja nisam gledao ništa slično. Daje jedan vrlo zanimljiv pogled na
i vredi ga itekako pogledati.

Lisa, mlada 15-ogodišnja devojčica se zbog nečega budi svako jutro dan pre svog 16-og rodjendana. Probudi je voki toki njenog mladjeg brata, majka joj kaže da stavi veš u mašinu, otac popravlja kola. Malo svira klarinet, pa je red na palačinke, pa razgovor sa roditeljima o njenom čudnom ponašanju i polazak u krevet. U susret novom-starom danu. To se dešava već nedelju dana dok ona ne reši da menja "šablon" dnevnih aktivnosti. Sledećeg jutra je budi voki toki, ali nije sve isto kao prošlog jutra. Misli kako je uspela i promenila nešto, ali stvari idu u kontra smeru od onoga što ona želi. Dobija dojavu da prestane sa "njuškanjem" jer nema pojma sa čime se igra.

Meni se film svideo moram da priznam. Ne znam zašto ima tako slabu ocenu. Ja bih mu dao jaaaku sedmicu, možda i 8. Ma dajem mu 8. Bitno je da sam se zabavio. A itekako jesam.
FoX FoX   19.11.2016 u 15:41

Odgledao sam i ja Haunter
Dobar film svakako Nije sad,kao što je tvoja drugarica rekla,sličan filmu "Triangle" ali je dobar za razmišljanje Nije ni sad neki horor

I od mene dobija 8/10 Sad kad malo razmislim...stvarno su dobro odradili film Zapazio sam i jednu filmsku grešku onaj ključ od one ostave iza mašine u podrumu nema ključa u bravi a u sledećoj sceni eto ključa
FoX FoX   19.11.2016 u 15:51

Jedva čekam da izađe ovaj film - Ouija: Origin of Evil
Cranium Cranium   19.11.2016 u 15:59

FoX (19.11.2016/14:41)
Odgledao sam i ja Haunter
Dobar film svakako Nije sad,kao što je tvoja drugarica rekla,sličan filmu "Triangle" ali je dobar za razmišljanje Nij
Pa nije baš sličan, ali kad pogledaš i jeste nekako sličan.

Meni se svideo jer vrlo interesantno pokazuje nešto što me sada mrzi da stavljam u spojler. A imam jednu rečenicu da kažem o tome.

Uglavnom, skoro nikad me nije izneverila. Sem za par drama i čuda što mi je predlagala, ali to jer ja ne gotivim drame.

Forum početna