Horor filmovi
Forum Zabava Film

FoX FoX   19.11.2016 u 19:10

Cranium (19.11.2016/14:59)
Pa nije baš sličan, ali kad pogledaš i jeste nekako sličan. <spojler>

Meni se svideo jer vrlo interesantno pokazuje nešto što me sada mrzi da stavl
ahaahah e jbt a ja sam ovaj Haunter već par puta hteo da gledam ali nznm nije me nešto privlačio

Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
Cranium Cranium   19.11.2016 u 20:42

FoX (19.11.2016/18:10)
ahaahah e jbt a ja sam ovaj Haunter već par puta hteo da gledam ali nznm nije me nešto privlačio

<spojler>
To je razlika izmedju ovog filma i triangle. Triangle iako za 88 klasa zaj**aniji i teži za shvatiti daje male začkoljice koje su dovoljno upečatljive da na njih obratiš pažnju. Ovaj film iako je dosta lagan, nije veliki mindfuck, ne daje upečatljive detalje da bi se mi uhvatili za to. Što kažeš ti, znao sam o čemu se radi, a opet iznenadio sam se kad je postalo očigledno.

Znaš koliko mi je žao što ti je edy zasrao sestre, a i što si gledao rimejk iako ne znam u kojoj meri se poklapa sa originalom i koliko se sećaš uopšte rimejka. E tooo je mindfuck. Dostojan triangle, ako ne i bolji.
Tommy Tommy   20.11.2016 u 09:01

evo i ja pogledao neki horor/triler
Bruiser (2000)
mojtv.net/film/5987/co ... .aspx
pogledao sam ga jer mi je opis filma bio zanimljiv,
ali nije mi se bas nesto svidio.
GRO
GrofWap  
 20.11.2016 u 12:24

preporuka moviepilot.com/posts/3383850
twistex twistex   20.11.2016 u 13:14

Tell me how i die 2016
Par studenata zeljnih lake zarade dolaze u neku kliniku da bi neki naucnici isprobali neki lekic na njima..znaci memorija na 200 posto..kao da prosli dogadjaj prezivljavas ponovo..i miris i ukus ali sipak prozivljavaju nesto drugo..moze se gleda ali samo jednom i sam se izbaci iz vase memorije 4/10
Abraham Linkon:Vampire hunter2012
Dakle sam naziv odaje radnju..ja cu samo da kazem da ima par strecanja ali ima i par preterivanja..npr scena sa konjima i pred kraj sa vozom..ocena 6/10
twistex twistex   22.11.2016 u 12:01

The thing 2011
Dobar sf film,ne bas najjsjajniji kraj..nekada cu se posetiti i originala..7/10
Cranium Cranium   26.11.2016 u 01:09

Večeras bih konačno mogao da odgledam jedan muvi. Nedelju dana nisam gledao ništa. Američki je nažalost, ali je tematika prejaka. O jednom ril neobjašnjivom incidentu koji se desio pre 50 i kusur godina. E sad verovatno su ga zasrali, ali ko zna. Javim se posle.
Cranium Cranium   26.11.2016 u 09:49

Odgledao film "Devil's Pass" (2013) i onako, očekivao sam više.
Uglavnom, mislim da bi film mogao biti mnogo efektniji da nije bio FF. Jer dobru temu obradjuje. I mnogo bolje bi bilo da su probali da film prebace u originalno vreme, ne da se kao gomila amera seti da istražuje incident posle 50 i kusur godina.

2. Februar 1959. godina. Planina Ural, Rusija (bivši SSSR)

Grupa ruskih planinara se sprema da osvoji Kholat Syakhl koji u bukvalnom prevodu sa nekog rezika ruskih plemena znači "mrtva planina"

Bilo ih je 10 ukupno. Svi su imali dovoljno iskustva i nisu bili amateri. Elem njihov put se završio 26. Februara kada su spasioci pronašli njihov razrušen "šator kamp" za koji se kasnije ispostavilo da je verovatno dobrim delom razrušen od strane alpinista. Počeli su da pronaze leševe i sovjetima je trebalo dosta vremena da pronadju svih 9 leševa. (Ovaj deseti planinar se bio razboleo pred put, tako da nije ni otišao sa ostalima) Zaključno sa 4. Majem , sva tela su pronadjena u srcu planine Kholat Syakhl.

E sad ide ono dobro, istraga.
Sovjeti su zatvorili celu oblast na godinu dana kako bi sproveli istragu.

Zvanično.....nisu imali pojma šta je uzrok cele tragedije. Nezvanično? Ne verujem.

Zvanična verzija je sledeća:

1 Svih 9 planinara je nadjeno mrtvo, bez preživelih.
2. Njih 6 od 9 je umro od hipotermije (smrzlo se na smrt)
3. Troje je umrlo kao posledica unutrašnjih ranjavanja (rane nepoznatog uzroka i nevidljive spolja) kao što su fraktura lobanje i fraktura rebara.
4. Jedna planinarka je nadjena bez jezika
5. Na odeći planinara je detektovan povišen nivo radijacije.
6. Neki od planinara su pronadjeni u snegu, bez cipela, čarapa, bez ponekog dela odeće.

Stiče se utisak da su planinari na brzinu bežali iz kampa.

E sad su krenulo teorije o tome šta im se desilo. Postoji mnogo teorija o tome. Od paradoksalnog svlačenja (usled hipotermije ljudi krenu da blesave i krenu da se svlače bez razloga) , preko lavine koja ih je zadesila, do vanzemaljaca i sovjetske vojske.

Ja znam koji bi mogao da bude pravi razlog ali onda se film obesmišljava jer se film bazira na "istrazi nakon istrage"

Stvarno glupa odluka da se film bavi nekim amaterima koji su otišli posle 50+ godina, da obidju mesto gde su iskusni planinari izgubili živote, i da pokreću svoje istrage posle skoro sasvim logičnih zaključaka sovjeta i njihovih istražitelja. (Ni te rezultate istrage ne treba uzeti skroz ozbiljno). Napisaću u spojleru šta se stvarno desilo pravim planinarima, bez da spojlujem film. Ovi naši junaci su se sj**ali sami od sebe.

Uglavnom, film je imao potencijal da napravi bombu, ali mlakoooo. Ovo je posle tunguske jedno od najvećih misterija što se rusije tiče kojih trenutno mogu da se setim.

Pfffff voleo bih da vidim film o Tunguski, mislim da sam i počeo da žvrljam scenario u onoj temi kako bi izgledao vaš film. Možda i ima film o tome. Znam da postoji igrica.
twistex twistex   29.11.2016 u 11:58

6 souls 2010
Trejler bio strasniji,film slabo.Lik sa vise likova u sebi,Dzulijen Mur koja ga proucava i religiozna sranja tipa verujem ne verujem sa dodatkom nekih vradzbina..5/10
The crazies 2010
Pao avion,vodu zagadio,ljudi poludeli..nemam nekih zamerki..solidno 7/10
FoX FoX   30.11.2016 u 14:59

auuuu pored Ouija: Origin of Evil stiže nam i Incarnate (2016) trailer obećava..

Forum početna