Horor filmovi
Forum Zabava Film

Cranium Cranium   12.03.2017 u 09:28

Odgledao film "The Invitation" i nemam pojma, nije mi nešto. Očekivao sam više.

Lik posle iks-ipsilon vremena sa svojom devojkom odlazi u svoju nekadašnju kuću, tjst kuću njegove bivše žene. Dobili su pozivnicu za bleju. Okuplja se staro društvo, tjst bivša žena ovog baje i njen novi partner koga je upoznala u Meksiku čini mi se pozivaju ljude koji su njoj bitni da nešto proslave. Ovaj naš lik odlazi ko preko ku***a, jer da ga za tu kuću vežu lepa sećanja, verovatno ne bi bio bivši muž slavljenice. Dolaze tamo i naš lik počinje da primećuje stvari koje niko drugi ne primećuje, ili ne želi da primeti. Društvo se zabavlja tu i tamo, dok je naš lik sve sumnjičaviji. Nešto mu ne štima u ponašanju domaćina, ali ne zna šta. Da li on tripuje zbog ružne prošlosti ili stvarno tu nešto ne valja, pogledajte sami.

Od mene može eventualno 6 od 10.

Film se preeeesporo razvija, prvih sat vremena sa bio u fazonu zašto ja ovo gledam. Posle su se malo izvukli, i zadnja scena mi je bila hmmmm, vidi ti to. Iako je potpuno nerealna.
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
twistex twistex   12.03.2017 u 09:55

XX..
prva prica "kutija"..pogledas u kutiju i vise ti se ne jede..mi treba da provalimo sta je to bilo u kutiji..
druga prica.."rodjendanska zurka"..zeni umre muz ali posto treba da sledi zurka ona pokusava da sakrije les..valjda dok ne prodje..neuspela crna komedija..
treca prica.."nemoj da padnes"..cetri prijatelja na planinarenju..tokom noci jedna od devojaka se pretvara u zver..ubedljivo najdinamicnija prica..zver je relativno gadna/strasna..
cetvrta prica.."moj jedini zivi sin"..dolazi otac po svog sina koji samo sto napuni 18 godina..medjutim majka nece da ga da ocu koji je sam djavo..
ceo film nesto malo preko sat vremena..tako da nema praznog hoda..3 prica je solidna ostale mlake..
twistex twistex   13.03.2017 u 09:50

i za kraj Z..poceo "srpski" Zone of the Dead-2009..gledao 10-tak minuta i nisam mogao vise..losa gluma,los engleski izgovor,sve bezveze se desava nesto..i radnja se desava u srbiji a svi pricaju engleski tj za deset minuta koliko sam gledao jedine dve srpske reci su ku#ac i pi#ka..auuu
pa sam poceo holandsku zombi komediju Zombibi-2012..ala je to neozbiljan film..bar da je smesan..ma cini mi se da su svi bili napuseni dok su ga radili..isto prekinuo..
i na kraju pogledah isto holandski Zwart water-2010..e ovaj je u odnosu na ova dva remek delo..i prvi holandski koji sam pogledao..Kristini umire majka te se sa muzem i kcerkom seli u staru porodicnu kucu koju joj je majka ostavila..tamo se devojcici pocinje prividjati duh druge devojcice koja je ubijena u toj kuci..mislio sam da mi nije nista jasno na kraju ali ipak je sve pojasnjeno i svideo mi se film..jeste usporen ali nije mi smetalo..samo zbog bezobraznih zvucnih prepada ocena manje..8/10
Cranium Cranium   14.03.2017 u 11:35

Ajde napisaću ovde ali ovo je više neki sci fi/mistery/thriller. Mada kakve gluposti dobijaju epiter "horror" , ovo lagano može da bude i horor.

Elem, odgledao film "Mine Games" (2012) i onako, uvek sam zadovoljan ovakvim tipom filmova.

Grupa prijatelja (njih 7) odlazi kamionom na put kroz šumu, da se sretne sa još dvoje prijatelja koji imaju kolibu/kuću u nekoj nedodjiji i tako proslave neeešto, a i da se zezaju. Na brzaka saznajemo ko je ko. Tu su 2 para i 3 single članova družine. Da ne bih puno smarao, preskočiću predstavljanje svih. Samo ću reći da je ekstremno naglašeno da jedan od likova u kombiju pije lekove protiv šizofrenije. I to ne baš redovno.

Na putu do kolibe ih hvata mrak i umor moglo bi se reći. Kako to očigledno biva, pažnja popušta i vozač (lik šizofreničar) zamalo da udari jednog autostopera koji im je mahao, čini se za pomoć. Nedugo zatim saznaju da izbegavanje stopera nije bilo bez posledica, i da su u nešto ipak udarili. Ne u stopera, ali u nešto jesu jer im je sj**alo kombi. Kombi dalje ne ide, oni sami u šumi. Ali heeeej, kuća njihovih prijatelja je blizu. Stižu u kuću, a na stolu ih čeka poruka. Ostanite tu, mi se brzo vraćamo. Okej to je ta kuća. Ludilo, bleja, pijanke. Neki su otišli u razgledanje okoline i pronalaze stari rudnik. Koji je zatvoren naravno, ali šta ima veze??? Ulaze unutra i počinju da istražuju. Ništa nisu našli, sem nekog crteža na zidu koji prikazuje zmaja koji formira krug tako što jede sopstveni rep. Ispostavi se da je to simbol "Urobor-a" , simbol večnosti. Okej, šta ima veze, vraćaju se nazad. Ali više ništa nije isto. Jedna od njih počinje da vidja sranja. Možda je zato što je pojela pečurkicu zajedno sa britancem pa tripuje. A možda i nije? Sve se zakomplikuje kada sledeći put dva ortaka odu u rudnik po novčanik jednog od njih, i ne pronalaze novčanik već pronalaze svoje leševe. Šta da rade???? Objavljuju ostalima svoje otkriće o rudniku i počinje haos. Onako, zanimljivo je bilo gledati mada moglo je i bolje ako uporedim sa drugim filmovima slične tematike. Od mene 7/10 Jer nisam kritičar, bitno je zabaviti se.

Imam par stvari da kažem o ovom filmu, ali to u
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
twistex twistex   19.03.2017 u 09:45

Resident Evil: The Final Chapter-2016
kad sam pogledao sve delove aj da pogledam i ovaj poslednji..kao i svi ostali uglavnom akcija..nisam razocaran..6.5/10
Cranium Cranium   26.03.2017 u 13:37

Dugo mi je stajao ovaj film u šteku, a znao sam da ne treba da se gleda.

Dead End.

Totalna nebuloza. Porodica (muž, žena, ćerka, sin + ćerkin putuje putuje kolima, i to noću na božićnu večeru kod majke žene.

Već 20 godina idu na te večere i to istim putem. Otac koji ne da volan drugome ni za živu glavu pada u san i oni zamalo da se sudare sa kolima koja im idu u susret.

Medjutim uspeo je nekako da izbegne. Žena provaljuje da to nije pravi put, tjst da to nije onaj put kojim idu već 20 godina. Šatro idu prečicom, ali voze se i voze i voze. Nema nikakvog znaka da su u pravom smeru. U jednom momentu pored puta sretnu ženu u belom, sa bebom u naručju. I rešavaju da je povezu.

Onako, blagi užas do osrednjeg filma. Dijalozi su retardirani. Kao da je film iz 80-ih. Usiljeni i besmisleni. Jedino je kraj filma, tjst završna scena dobra. Podigla je ocenu filma za 3 jer je film neeekako dobio smisao. A onda u krajnjem kadru opet sj**avanje. I ocena pada za 1. Krajnja ocena od mene 4/10.
FoX FoX   26.03.2017 u 14:25

Cranium (26.3.2017 / 11:37)

Dead End.
ahaaa,gledao sam ovo Krš od filma stvarno
ja sad gledam na cinestar tv The Hole [2009]...nije loš hororčić
Cranium Cranium   26.03.2017 u 14:44

FoX (26.03.2017/12:25)
ahaaa,gledao sam ovo Krš od filma stvarno
ja sad gledam na cinestar tv The Hole [2009]...nije loš hororčić
Nekako mi deluje dečije.
FoX FoX   26.03.2017 u 15:38

Cranium, i jeste pravi horor za klince...ali ima ok poruku na kraju.
Treba se suočiti sa svojim strahovima i nadjačati ih.
PARTYzan PARTYzan   26.03.2017 u 15:46

Nisam gledao iz 2009 ali mi se The Hole iz 2001 baš svideo. Iako nisu baš slični podsetio me zbog atmosfere i spooky šume na Ubiti zbog ljubavi (Criminal lovers), odličan francuski psiho triler sa reprezentativnim psihopatom, Mikijem Manojlovićem

Forum početna