Horor filmovi
Forum Zabava Film

Cranium Cranium   09.05.2016 u 14:58

Sinoć odgledao film "Creep" i ovo su mi utisci.

1. Što se tiče radnje, ona je najosnovniji horor. Nikakva pozadina, nikakva priča. Survival horror je u pitanju. Riba treba da ode na dejt i zakasnila je na taksi, odlazi do metroa i dok čeka voz ispija neki alkohol iz unučeta. Alkohol počinje da deluje i ona je zadremala. Kad se probudila, i dalje je na peronu, ali sama. Nigde nikoga, metro je zatvoren. Nikoga nije bilo briga da je probudi npr. Da li je sama?? I tu počinje horor. Treba dočekati ponovo da se metro otvori.

2. Što se tiče vizuelnog aspekta, poprilično je fucked up. Tuneli, vozovi, šine, sterilni zidovi, jaka svetla na stanicama itd. U odličan ambijent su smestili film. Klaustrofobija matori. Tu je film odličan.

Ali zbog nedostatka kvalitetne radnje, utisak i nije neki.

Ali nije mi bilo dosadno. Ako tražite horor da prekratite vreme, odgledajte.
atom atom   11.05.2016 u 12:42

Pogledao The Conjuring,dobar film,nego ovi paranormalni istrazivaci Ed i Loren Waren su zaista postojali Cak je ovaj Ed bio jedini priznati demonolog u svetu.
Cranium Cranium   13.05.2016 u 14:21

Planiram da odgledam 2 filma u skorije vreme. Jedan je

1. No-Do (2009) youtu.be/aK4hqkrOaSc

A drugi je...

2. The Other Side Of The Door (2016)

youtu.be/hMI6bGS97lk
FoX FoX   18.05.2016 u 05:11

Jel si odgledao kran neki horor?Neka preporuka,sem onih spanskih?
Cranium Cranium   18.05.2016 u 11:26

Ne mogu da se setim. Pogledaj ovaj The Other Side Of The Door kada izadje neki normalan rip, ni ja ga nisam gledao. Brate više se čuje publika nego glumci.
Cranium Cranium   18.05.2016 u 11:49

@FoX (18.05.2016/03:11)
Jel si odgledao kran neki horor?Neka preporuka,sem onih spanskih?
Ti j**eno još nisi pogledao one filmove? Aj videću da se setim još nekog filma. Nisam gledao nijedan dobar horor skoro.
Cranium Cranium   22.05.2016 u 23:43

I večeras gledam Francuski film zvani L'interieur iliti Inside. Treći Francuski horor koji gledam. Po nekima je ovo najbolji Francuski horor. Prvo sam gledao Heute Tension i uživao u njemu ( @Fox pogledaj trejler za ovaj Heute Tension, odličan horor po meni) , a zatim odgledao Martyrs i razočarao se jer je film snimljen kao da se osnovci igrali. Predobra priča, ali preretardirano snimljena. Mislim da sam kukao već. Jesam sigurno. Eeee ovaj treći.....videćemo šta me čeka.
Cranium Cranium   22.05.2016 u 23:45

E da, odgledao sam Enter Nowhere i meni ono nije bio film ranga trougla. Jeste odličan film, ali kakav je to mindfuck ako ti na kraju sve sami objasne.
FoX FoX   23.05.2016 u 02:14

Cranium (18.05.2016 / 09:26)
Pogledaj ovaj The Other Side Of The Door

aha ,video sam trailer za ovaj film pre neki dan šta znam,deluje mi ok,mislim da je film sranje ali videćemo inače,guglao sam i bluray izlazi 07 Jun , 2016 ...

Cranium (18.05.2016 / 09:49)
Ti j**eno još nisi pogledao one filmove?

Nisam brate jbt kad nemam želju a i eto nemam vremena pa odgledam jedan film u mesec dana...a mrzi me sad da gledam spanske...kad budem imao više vremena sigurno ću odgledati samo da se ne razočaram kao i za REC realno,koliko si ga hvalio očekivao sam bombu od filma..mislim,jbg,nije loš nego kažem samo,baš si nahvalio film a ja očekivao bog zna šta

Cranium (Danas, 21:43)
Treći Francuski horor koji gledam

Prešao si na francuske sad hahaha pa šta znam....
Odgledao sam trailer za Heute Tension...aaa krimi horor iliti masakr ok su mi ti filmovi,dosta napeti i neizvesni i ovo ide u watchlist na imdb,pa ću jednom odgledati sigurno

Cranium (Danas, 21:45)

odgledao sam Enter Nowhere

Svaka čast,napokon hahaha joŠ @edy da me posluša i odgleda
Pa dobro jbg sad,bar te nisu ostavili u nedoumici brate
Cranium Cranium   23.05.2016 u 02:40

@FoX (23.05.2016/00:14)
aha ,video sam trailer za ovaj film pre neki dan šta znam,deluje mi ok,mislim da je film sranje ali videćemo inače,guglao sam i bluray izlazi 07 Jun , 2016 ...

Nisam brate j
Ne znam, meni deluje kao okej ovaj sa vratima. Videću kad izadje. Skinuo cam rip pa obrisao. :-)

Aaaaa brate, Rec je do jaja napet i do jaja trip film, ali nema neku priču iza sebe. Meni je držao pažnju 160%. :-)

Nisam prešao, tako se zalomilo. Od Evropskih, najviše sam Britanske horore gledao, pa Španske, pa Francuske tek. (Ustvari mislim da sam ipak više Španskih nego Britanskih) I High tension je bukvalno to....visoka tenzija tokom celog filma. Postigao je ono što je trebalo. Ali da se ogradim ipak. Ne očekuj čudo. Ahahahahah.

I ja sam imao osećaj "razočaranosti" uslovno rečeno nakon enter nowhere. Očekivao haos. :-). Kad ono mlako u odnosu na onu perverziju mozga sa broda. Potpisujem da je to jedan od najgotivnijih mindfuck filmova koje sam ja gledao. A gledao sam ih vala. Pričao sam ti za onaj kad je lik sam sebi majka.

Forum početna